Şimdi Ara

Deadpool & Wolverine (26 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
7
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimalle vazgeçtiler hocam. Fragmanın sonunda Deadpool yerde yatarken sol tarafta bir kitap gözüküyor.


    Kitap bu:



    Deadpool & Wolverine (26 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman


    Deadpool & Wolverine (26 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman




  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin sızardı bu riske girmek yerine peşin peşin kendilerinin gösterdiği çok daha iyi oldu. Spiderman No way Home’da 3 Spiderman olacağını söylemediler de noldu film çıkmadan aylar öncesinden biliyorduk 3 Spiderman olacağını. End Game’de de direk en kritik sahneleri sızdırdılar millet film çıkmadan spoilerın kralını yedi. Sızıntılarla başa çıkamıyorlar artık
  • Doom kullanıcısına yanıt

    Deadpool & Wolverine (26 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman 


    O zaman nasıl etki edecek bu film evrene ? Yani çekimleri taslak aşaması çoktan hazırlanmıştı.Ben anlamıyorum yani ne düşünüyorlar? Olayı çizgi roman filmlerine ilgil kalmadı ,havası söndü gibi basit şeye indirmesinler ,çünkü iyi film izlenir her türlü.


    Diziler başladı ne güzel heyecanlandık.Spider geldi çoklu evren denildi tam bağlantıyı yapamadılar eyvallah tamam dedik,Strange Wanda geliyor o zaman düzelir dedik.Geldi ,ama yok.Ancak parmak bal çaldılar o kadar.Sus payı verdiler bize.Mister Fantastic şu an bile belli değil .Ant-Man geldi hadi kötü karakteri sokarlar artık dedik finali çok kötü yaptılar.Galaxy ekibi dedik son şans dedik.Saçma sapan bir Warlock izledik ergen karateri izlettiler.Film iyiydi ama sonraki filmlere katkısı yoktu.Thor zaten bomboş bir seri oldu bitirdiler.Bu yazdıklarımın hepsi ile olayı çok daha farklı boyutlara taşıyabilirlerdi.Hepsi doğa üstü gücü olan karakterler çünkü.Kozmik evrene geçiyoruz artık.Göster ,belli et artık F4,X-Men vs değil mi ama ? Fantastic ekibini dahil etmen için Spider hikayesinden daha iyi hikaye var mı ki ? Bence yok.


    Marvels filmine hiç girmeyeyim.Şarkı söylettiler kadına 20 dk !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 13 Şubat 2024; 2:0:46 >




  • MCU da esas sıkıntı Multivers olayındaki değişimi tam anlatamıyolar yada bir plan olmadığı için anlatmak istemiyolar, yani Loki dizisin deki muazzam multiverse değişimleri evrenleri özellikle bizim evrenimizi nasıl etkiliyor, hiç bahsedilmedi, Kang konseyi nerden çıktı ve amacı ne kutsal zaman çizgisi varken bu konsey hiç yokmuydu, TVA nasıl bir yerde bulunuyor hiç birini açıklamıyolar


    Kang denss vazgeçilceğini pek sanmıyorum, biyerden çıkar yine zaten Kang konseyinide gösterdiler, TVA devam ediyor vs Kang olmadan Multivers ilerlemesi saçma olur oyuncu değişimi ile devam edilebilir
  • Bu evren Thanosdan sonra koptu bende ya, filmler arası hiç bağ kuramıyorum, saçma sapan birbirinden alakasız filmler. Dizileri izlemeyen birinin şu fragmandan ne anlaması bekleniyor mesela? İnsanları neden dizileri izlemek mecburiyetinde bırakıyorlar? Ne güzel devam et işte birbiriyle bağlantılı filmlerle...

  • Fragman, Super Bowl sırasında yayınlandıktan sonraki ilk 24 saatte internette 365 milyon kişi tarafından izlendi. Böylece "Spider-Man: No Way Home"un ilk fragmanının 355 milyon izlenmesini geride bırakarak tüm zamanların en çok izlenen fragmanı haline geldi.
    https://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-1000065931/#google_vignette
  • Fragmana bakınca hiç heyecanlandırmadı ama tabii ki Deadpool hatrına yine bir beklenti var. Ama hiç ekstradan heyecan yaratmadığını söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Şubat 2024; 0:20:53 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Disney'i ancak toparlar yoksa süper kahraman filmlerine ve dizilerine yönelik talebin genel kötü gidişatını geriye almaz. Zaten çaresizlikten nostaljiye tutunuyorlar. Şekil A, geç 90'lar ve erken 2000'lerde çocuk olmuş herkes bu seriyi bilir:


    Marvel Entertainmentyoutube
    To me, my X-Men. Marvel Animation’s X-Men '97, an all-new series, arrives March 20 on Disney+. ► Watch Marvel on Disney+: https://bit.ly/2XyBSIW ► Subscribe to Marvel on YouTube: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on Facebook: ‪https://www.facebook.com/marvel Watch Marvel on Twitch: https://www.twitch.tv/marvel Reward your Marvel fandom by joining Marvel Insider! Earn points, then redeem for awesome rewards. Terms and conditions apply. Learn more at https://www.marvel.com/insider?Osocial=YT&CID=MarvelInsider For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial Reddit: http://reddit.com/u/marvel-official
    https://www.youtube.com/watch?si=CBYsekrMkcT0rOIX&v=pv3Ss8o9gGQ&feature=youtu.be

    Hani hem ne güzel diyorum, çocukluğumu hatırlatan eski ve klasik bir çizgi seri - oturup tekrardan düzenli izlemeyecek olsam da sanırım günümüz çözünürlüklerine vs uyarlanarak - yeniden yayınlanacak diyorum ama bir yandan yeni bölümlerle o seriyi bozacakları, geçmişte kalması gereken bir serinin adını sömürüp ününü ve mirasını boş yere lekeleyecekleri önyargısını taşıyorum. Bunun tek sebebi de sinemanın, animasyonun, iyi bir kurgunun, sevilesi karakterlerin vs anlamını unutmuş, belli ki yaptıkları işin hiç de ehli olmayan vizyonsuz yapımcılar tabii ki. İnsanlardaki güveni sarstıkları için herkes ürünlerine bir şüpheyle bakıyor. Bu durumda başarı da marifetten ziyade büyük bir tesadüfe dönüşüyor. Disney'in, genel anlamda sinematik süper kahraman içeriklerinin şu an içinde bulunduğu durum bu.


    Bir de üstüne insanların ne düşünmesi ve nasıl davranması gerektiğine karışır biçimde içeriklerini politisize ederek daha da kötü hale getiriyorlar. Farkına bile varmadan güya mücadele ettikleri şeyin - misal şahsen ciddiye almayacağım ve insana insan gibi muamele etmemenin pis formlarından birisi olarak gördüğüm homofobinin - geri beslemesini yapıyorlar. Hani derler ya, kendi davalarını baltalıyorlar. Bu da aynen öyle.


    "Woke" diye tabir edilen bir içeriği veya ona saldıran "anti-woke" diye tabir edilen bir unsuru gördüm mü bu kısır muhabbeti ve genelde sığ olan elemanlarını tamamen görmezden gelmek istiyorum ama politisize edilmiş içerik ve eleştirilerini gördükçe bunu yapmak zorlaşıyor ve diğer eleştiriler, filmin diğer yönleri politik muhabbette kayboluyor. Ne yazık ki yapımcıların bu güvensizlik ve politisizasyon gelişimi konusunda beceriksizlik ve vizyonsuzluklarıyla büyük kabahati var.


    Deadpool - daha önce iki filmi çekilmiş olmasına ve muhtemelen karakter herkese hitap etmiyor olmasına rağmen - o sebeple şu an insanlara bir anda çölde bir vaha gibi geldi. Trailer'ı rekor kırdı. Zira Deadpool'un +18 cıvık troll içerik bağlamında insanlar en azından bu riski görmüyorlar. Dördüncü duvarı yıkmış Deadpool - canlandıran aktörle beraber - bu gerçekleri bildiği için senaristler bile kendisine "Marvel'in İsa'sıyım, Kurtarıcısıyım!" dedirttiyor. Bu aslında bakarsanız çok trajikomik bir durum. Kendileri bile genel tablonun farkına varmış yani.  

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Valla Marvel, DC, Disney, Amazon Prime, Netflix ya da her ne olursa olsun bu kafayla iş yapacaklarsa zaten batsınlar beter olsunlar. İnceldiği yerden kopsun. Berbat yapımlar yok olsun, önemli markaları da vizyonsuzlukla yok eden, sömürenler yok olsun, iflas etsin gitsin. Olması gereken budur. Ama işte naparsın fanboyları ve sjw koyunlarını sağıp duruyorlar.


    Valla ben açıkçası bunun bir Deadpool filmi olmasına rağmen şüpheyle bakıyorum. Bu sefer vasat bir filmi elimize alabiliriz, önceki 2 filmin de gölgesi altında kalabilir o yüzden hiç heyecanım ve beklentim yok. Marvel'ın İsa'sıyım çok iddialı bir laf hiç belli olmaz. Belki Marvel ile aynı bataklığa saplanabilir de. Umarım yanılırım. Sinemasında izlemeyi zaten düşünmüyorum.

  • Normalde fragman izlemeyen biriyim ama dayanamadım bunu izledim onda da Wolverine i göremedik, fragman bende pek heyecan yaratmasada filmden umutluyum.

  • Thanos haklıydı ve ölmesi gereken o değildi multiverse saçmalığı ile bitirdiler kendilerini muhtemelen bu son iyi para kazandıkları film olacak
  • Marvel'in son sansi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 16 Şubat 2024; 19:2:29 >
  • marvel de ne yaptığını bilmiyor bence, geçiş evresi mi yoksa kafa karışıklığı mı belli değil, bu keşmekeşte tek heyecan veren yapım bu, marvelin tamam mı devam mı süreci bu filmden sonra çıkacaklarla başlar, gerçekten ilk çıkış film ve oyuncuları cuk diye oturdu zaten sektörü yok ettiler, şimdi doymuş belki bıkmış bir kesim var, devamlılığı sağlayabilirlerse çok büyük iş başarmış olurlar

  • Endgame’den sonra Marvel yokuş aşağı düşüşe geçti..

    Nasıl olsa izlenir diye SJW, Feminist ve LGBT tayfalara yaranmaya çalışılan bomboş filmlerle doldurdular evreni..

    Bu son şansları, burda da patlatlarsa daha da Marvel’ı düzenli takip eden adam kalmaz. Avengers falan çıkardıklarında meraktan izler millet işte..
  • Muhabbetin gittiği yere uygun olarak şöyle bir internet meme'i paylaşayım.


    Deadpool & Wolverine (26 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman
  • Deadpool & Wolverine (26 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman 

    Deadpool & Wolverine (26 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh JackmanThe Den of Nerdsyoutube
    HOLY CRAP! There's a leaked fight that is rumored to happen in Deadpool 3 between Elizabeth Olsen Scarlet Witch and Famke Jenssen Jean Grey!! I want to explain why I believe this leak and explain what Marvel Comics tells us about the Pheonix Jean Grey versus Scarlet Witch! THIS IS HUGE! Check out our streams here: @TheDenofNerdsLIVE #marvel #marvelcinematicuniverse #mcu Marvel fans, there's an old rumor about Kevin Feige wanting to redeem the Fox X-Men before he does his own 616 MCU X-men... We now know HOW he is going to do it, and it's pretty brillaint! In this video, I'll explain what is gonna happen in Deadpool 3 with the Fox X-Men like Hugh Jackman Wolverine! WOW! We have new leaks and rumors that make me think Tom Cruise evil Iron Man from the 838 Universe is still coming the the MCU! This lines up with many new leaks and rumors for The Marvels, Deadpool 3, AND old rumors about the Multiverse Saga leading into Avengers Secret Wars! This is wild! arvel fans, we've been waiting a long time for the Mutants in the MCU, but it might just be worth the wait! Kevin Feige is reportedly making an entire Marvel Cinematic Universe Saga about the X-Men and Mutants! In this video, we're breaking down the new reports AND explaining all the other reports about the MCU X-Men plan Marvel fans, we have a banger of a video for you today! We may now know Kevin Feige's plan for Hugh Jackman Wolverine and the Mutants and X-Men in the 616 Marvel universe! This would be AMAZING and we think it will happen! Guys, I know it's only been 2 episodes of Secret Invasion, but I don't like it... I also think Disney Plus shows are destroying Marvel and Star Wars and I want to explain why. The idea of getting MCU and Star Wars content on Disney Plus was cool, but it isn't what we thought it would be... WOW! This new Deadpool 3 leak is so cool and some insiders are hinting that it's REAL! We're getting House of M in the MCU?! In this video we're breaking down the new leak and explaining why we believe it! Deadpool 3 might just be the coolest Marvel movie ever made! There's a new plot leak about Deadpool 3 involving Ian McKellen Magneto and I think it just got CONFIRMED to be real! This might just be the coolest thing put into a comic book movie! We're breaking down the leak, explaining why fans will love it, and then talking about why I think it was confirmed!! s Marvel Studios in trouble with the lower-than-expected box office tracking for Guardians of the Galaxy Volume 3? Watch now to learn more and join the conversation in the comments below Star Wars fans are still scratching their heads about the ending of The Mandalorian Season 3... There were many rumors and leaks that didn't happen, and on top of that, the final episode feels so weird and rushed... Here, we're breaking down new reports about what changed in the ending AND we're going over the behind the scenes drama with Pedro Pascal and Jon Favreau and Kathleen Kennedy... Time to talk about Season Three of The Mandalorian and why it felt so different from Season One and Season Two... There are many things I didn't like, and reasons the show fell short, BUT the more important question is will the show get better? Can The Mandalorian Bounce Back from Its Third Season? We're breaking it all down here! Star Wars fans, we've got some new revealed information about the Ahsoka show! These new leaks and reveals tell us what's going on with Grand Admiral Thrawn in the New Beyond as well as Ezra Bridger! We also have details on the look of the Sith or Dark Jedi that will be in this show! This show seems to be something really special and the new reveals are getting me even more hyped than I was!!
    https://www.youtube.com/watch?v=kGX1addOMm4
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Gecen sene dediğim senaryo gerçek oluyor, hatta TVA nın işin içine girceğini söylemiştim

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    su 3lu kadin marvel filmi cok kotuydu gercekten

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    WandaVision -> is back
    Madame Web -> Allah belanızı versin, şahan filmleri bile daha kaliteli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.