Şimdi Ara

Dealextreme kargo sorunum acil bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 gün önce sipariş verdim. Şuan DX in sitesinde Fully shipped olarak gözüküyor. Verdiği kargo takip numarasını yazdığım zaman "0 items found" uyarısını alıyorum. 17tracknet den bakdım bişey çıkmıyor.
    Arkadaşlar askerdeyim, yazıcıyım şarj sorunum var bu yüzden batarya pack aldım 16000 Mah lik. Şafak 49 acil olarak ürünün elime gelmesi lazım.

    Neler yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden yardımcı olcak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu çok acil olarak yardım lazım. Kargo ne alemde hiç bişey bilmiyorum o kadar para verdik çöp olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargom 20 gunden fazla olmustu ulasmayali.parami istiyorum dedim.parami iade ettiler.1 hafta sonra urun elime ulasti.ben de hak gecmesin diye iade edilen parayi geri odedim.merak etmene gerek yok.

    Tabi hakkini savunabilmen icin ingilizce biliyor olman gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizcem sadece yazılanı anlamaya yetiyor hocam, birşeyler yazamıyorum. Kargo takip numarasından kargo çıkmıyor. Yardım edebilir misin hocam? Geçen sene de alışveriş yapmıştım ancak böyle bir sorun yaşamamıştım. 50 den fazla kısa dönem arkadaş var ama hiç birisinde de ingilizce olmaz mı ya :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şafak 49 demişsin. dxte zaten 1 ayda falan geliyor ürünler.
    bence biraz daha bekle. hemen gözükmeyebilir.
  • Daha önce alışveriş yapmıştım 3 haftada ürün elime ulaşmıştı 3 paket halinde göndermişlerdi tek siparişimi. Bu 49 gün içerisinde baya lazım bu cihaz, denetim çok sıkı. Acımaları yok hiç. Şarj dayanmıyor telefona burda, şebeke az çektiği için kat kat harcıyor bataryayı. Alay içerisinde jammer var bütün operatörler de aynı sorun var. Kargo yu kontrol etmeleri ve hızlandırmaları için bir yazı yazabilirsek iyi olur arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.