Şimdi Ara

Deaşın yaktığı iddia edilen türk askeri fethi şahin muamması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.aydinlik.com.tr/turkiye/2016-aralik/aydinlik-com-tr-isid-in-fethi-sahin-video-yalanini-acikliyor

    IŞİD'in internete yüklediği askerimizi infaz ettiği görüntüler yalan çıktı. Aydınlık.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre IŞİD'in infaz görüntülerindeki kişinin ismi de Fethi Şahin. Ancak görüntülerdeki Fethi Şahin Antalya'lı ve IŞİD'e 3 yıl önce katılmış bir kişi.

    IŞİD'in bir süredir rehin tuttuğu Fethi Şahin ve Sefter Taş adlı iki askerimizi şehit ettiği iddiası geceyarısı sosyal medyaya düştü.

    Askerlerinizin şehit edildiği iddia edilen görüntüler üzerinden başlayan tartışma bir anda Türkiye'nin en çok tartışılan konusu oldu.

    İnternet siteleri bu olayı gerçekmiş gibi vermeye başladı. aydınlık.com.tr olarak ilk anda habercilik refleksi ile biz de bu olayı iddia olarak okurlarımıza duyurduk. Ancak daha sonra okurlarımızdan gelen bilgiler olayın çok farklı olduğunu ortaya koydu.

    IŞİD'in infaz görüntülerindeki kişinin adı da Fethi Şahin. Ancak bu Fethi Şahin IŞİD'in elindeki askerlerimizden birisi değil. O görüntülere konu olan Fethi Şahin 3 yıl önce IŞİD'de katılmış Antalya'lı bir Türk vatandaşı. Askerliğini yaptıktan sonra ortadan kaybolan Fethi Şahin IŞİD'e katılmış. Ailesi de çocukları kayboldu zannedip kayıp ilanı bile vermiş.

    IŞİD'in Türk askerini infaz görüntüsü olarak internete yüklediği videodaki kişi kaçırılan asker değil. Bu kişi. İsim aynı olunca hemen internetten infaz görüntüsünü izleyen arkadaşları aydınlık'ı arayarak infaz görüntülerindeki kişinin kaçırılan asker değil Antalya'lı Fethi Şahin olduğunu ve 3 yıl önce IŞİD'e katılan kişi olduğunu bize söyledi. Üstelik videodaki infaz görüntüsünün gerçek olup olmadığı da bir uzmanlık tartışması.

    Biz de vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyeti göz önüne alarak bu bilgileri Fethi Şahin'in en yakın arkadaşları aracılığı ile teyit ederek okurlarımıza ulaştırıyoruz. İzlediğiniz görüntülerdeki kişi IŞİD'in elinde rehin bulunan askerimiz değil.

    Bu askerimizden Suriye'de ağır tokat yiyen IŞİD'in Türk halkına karşı bir algı operasyonundan başka bir şey değil.







  • tamam kanka inandım büyük oyunu görmemi sağladığın için teşekkürler bir chpli olarak artık oyum akpye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 23 Aralık 2016; 4:56:30 >
  • kaynağa bak. Fethi şahin hakkındaki muammayı anca devlet siler de, Sefter Taş ? 1 seneden fazla süredir ellerindeydi zaten o adam.
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    He birini kurtardık işte demi

    Yazık be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertreis -- 23 Aralık 2016; 5:02:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethi Şahin'e istihbarattandı diyolar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertreis

    He birini kurtardık işte demi

    Yazık be

    ne alaka ? Neyi kurtardık ?
  • Yatacak yerin yok akp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ihtimale göre Fethi şahin istihbarat olarak ışide sızmaya çalışmış ve yakalanmış ışidin eline geçmiş.Facebook profilindeki ışid destekçi görüntüsü bunun için. Aynı zamanda basına bu asker zaten bizden değildi açıklaması yapılması için böyle bir yol izlenmiş.

    İnşallah bu ihtimal gerçek değildir zaten içte ve dışarda sıkıntılı durumdayız bari suriye bataklığına çekilmek için yapılmış bir numara olsun sadece gerçek olmasın

    Bu arada ışidin videoları full hd ve ağır çekiminden tutun görüş açılarına kadar profesyonelce ekip tarafından hazırlanıyor. Yani alev efekleriyle canlı insanı yakılıyor gibi gösterip sonundada cansız manken yakılma olasılığıda var

    Türkleri tahrik edip suriye bataklığına ve akp iktidarını zora düşürmek halkı ayaklandırmak için çekilmiş olma ihtimalide var. Aklı selim davranalım 15 temmuz ve benzeri provokasyonla artçı sartıntıları gelmeye başladı


    Işid daeş denilen örgütü bi kenara bırakıp buna sebebiyet veren ateşi tutan maşayı tutan eller cezalandırılmalı. Piyon değil piyonun sahipleri olan batı ülkeleri cezalandırılmalı kısa yoldan çözüm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.