Şimdi Ara

Death Metal'ciler ve müzik icra etmek isteyenler bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Death Metal icra etmek isteyenler var mıdır? Birşeyler kayıt edebiliriz. Kayıt olaylarından pek anlamıyorum vst'leri kullanabilen arkadaşlar varsa ciddi birşeyler yapabiliriz.

    https://soundcloud.com/rohanrhu/deneme-0-200002 şöyle birşeyi kaydedebiliyorum ama davulları tek tek yazma olayını yapamıyorum o yüzden en son kaydı dinlerken davulu vst'den elle çalıyorum.

    Reaper diye bir program kullanıyorum, gördüklerimin arasında en iyisi bu gibi. Müzik icra etmek isteyenler varsa iyi olur.







  • death metal bir heves olarak gelecek geçecek, icra etmeni pek tavsiye etmem. onun yerine metal yap, rock yap, klasik rock yap hard rock yap yap oğlu yap. hevesini aldıktan sonra uğraştığın elinde kalmasın, bunun için mi uğraşmışım deme
  • Illuminn kullanıcısına yanıt
    Mesele gelip geçme değil, bu şartlarda death metal kaydetmek diğer türlere göre çok daha kolay. Bu imkanlarla sonuç olarak ekipman ve imkan dandikliğini en az yansıtacak tarz death metal. Yoksa tarz ayrımı yapmam.
  • hocam videodaki müziği nasıl yaptığını sorabilir miyim acaba ? reaper programınımı kullandın bunu yaparken ? ben elektro çalıyorum kendi çapımda, black,death metal severim.

    ayrıca pm ler, gitar vs çok yavaş olmuş.uyumsuz gidiyorlar.

    ayrıca programda bütün sesler mevcut mu ? nasıl bir program ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 8 Haziran 2013; 14:29:29 >
  • Hahah, biz bile Kupa Üçlüsü'nü kurarak House ve R&B müziğin babasını başardık. Bu kadar çekingen olmayın.

    Bizim izimizi takip ederseniz, şöhret an meselesi zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SellYourSoul

    hocam videodaki müziği nasıl yaptığını sorabilir miyim acaba ? reaper programınımı kullandın bunu yaparken ? ben elektro çalıyorum kendi çapımda, black,death metal severim.

    Evet dostum reaper. Çaldığım gitar cort x2. Brutallerde efekt yok dandik bir mikrofonla kaydettim. Davulları da dandik bir vst ile kaydettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.