Şimdi Ara

Death seed sentry vs Superman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Youtube linkindeki adamın kafası kıyakmış ancak bir tek konuda haklı. Kendisi Supermanin Gümüş ve Bronz Çağ featlerini de olaya dahil etmiş. Ve eğer onları dahil edersek cidden Superman çok zorlanmadan alır :D

    Ama tabi modern çağ base Superman'i DSS'i alamaz büyük ihtimalle.

    @pes2012forever

    WWH hangi "gezegenleri" rahatça yok etmiş ve Sentry ne zaman onunla dalga geçmiş ? Yani hatırlayamıyorum öyle bir şey ben. Tam aksine sonunda Bruce'un, Robert'ı istese öldürebileceği ima edildi.
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Bidaha okuyun o zaman yanlış biliyorsunuz :) İma edilen şeyde tam tersiydi.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Dövüşün sonunda Robert teşekkür ediyor ve oraya düşüp yığılıyor. Bruce Banner bir şey olmamış gibi devam etti yoluna. Adam hatta ondan sonra Rick Jones yaralanınca (ya da ölüyor muydu o kısmı net hatırlamıyorum) daha da güçlenip World Breaker formuna geçiyor (Sentry'nin yüzleşmediği bir formu).

    Ve World Breaker Hulk ortalığı dağıtırken Sentry yatıyor yerde, Bruce, Hulk'u durdurup Tony'nin uydudan yolladığı unti-gama ışını ile vurulmasını sağlıyor.

    Nitekim Sentry'nin WWH ile alay ettiğini iddia edebileceğiniz tek bir sahne yok ve o dövüşün galibi Hulk idi. Bana sorsanız tabiki Sentry > Hulk derim ancak aktardığınız bilgiler yanlış.

    Olayı bilmeyenler için;

    https://www.youtube.com/watch?v=mKYkMRG4mj8




  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Bana illa ss ler attıracaksınız :D Detaylıca anlattıracaksınız :D Bari Sentry konusunda bana bilmiyorsun veya yanlış konuşuyorsun demeyin. Gece anlatırım olayı çr üstünden.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsunuz demedim Ancak gezegenleri yok eden WWH diyorsunuz WWH nin öyle bir feati yok (mantıken yapabilir mi ? Evet ama o başka) Sentry, WWH ile dalga geçti diyorsunuz ? Dalga geçtiği bir yer yok. Sentry > Hulk'u tartışmıyorum ki ben zaten bana hikayeyi anlatasın. Ancak bir dalga geçme falan yok. Mevzu bahis dövüşün panellerini içeren videoyu da attım.

    Sentry'nin mental durumunun stabil olmadığını biliyoruz. Top formunda olsa maçın gidişatının öyle sonuçlanmayacağı ya da Bruce'un Sentry'i kelimelerle ikna etme durumu olmasa yine böyle sonuçlanmayacağının farkındayım.

    Fakat yine de esas noktaya dönersek "Dalga geçti" diye bir kısım yok. Bunu ima eden bir şey yok o dövüşte. Oldukça denk idi. Sentry kendisini tuttu ama Hulk'da tuttu elbette işin sonunda Stabil Sentry > Hulk fakat söz konusu dövüşte Sentry "dalga geçti" dedirtecek bir performans sergilemedi.




  • WWH ile dalga geçme olayı yok fiziksel kuvvetle çarpışma olayı var. Ki görüyoruz fiziksel kuvveti WWH kadar felan veya az daha güçlü Kıyaslama yaparsak Superman'e hiç yakın değil (Superman ile neden kıyaslıyorsun dersen konu Sentrynin bir formu ile Superman konusu) dayanıklılık olarak Sentry kendini güneşe attığında iskeleti kalıyordu (tabi rejenerasyon ile yenileniyordu) ama Superman onlarca kara delikten geçti 60 günde evreni dolaştığı zaman. Ayrıca Braninac'ı kara deliğe gömüp çıktı. Kıyaslama yaparsak Supermanın eline su dökemez. Hız olarak yakınlar ama Superman etmiyor.



    Heatvisionunu Güneş'in çekirdeğinden bile çok daha sıcak yapabiliyor Sentry ise Güneş'in yüzey sıcaklığı denilecek yerde iskeleti kalıyordu. Yani rejene olmasa sadece heatvision sentryi yenmeye yeter. Heatvision ile yine sentryi atomlarına ayırır ama yeniden gelir o başka konu.


    Not: O karadeliğe gömme, 60 günde evreni dolaşma olayı hepsi New 52'de yani nerdeyse en güçsüz olduğu dönem :D

    Görüyoruz ki Sentry, Supermanın nerdeyse en kötü avatarı kadar bile etmiyor. Post Crisis ile karşılaştırmaya gerek bile yok.

    Maalesef ki Sentry severler için kötü haber Sentry Superman'ı bırak, Bir Thor bile etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_of_Asgard -- 25 Eylül 2018; 21:50:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son_of_Asgard kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Lütfen yeterince bilgi edinmeden bu şekilde yorum yapmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sentry özgüvenli ise



    Sıralama yaparsak -> Death Seed Sentry > Bloodlusted Superman >= Void > Base Superman > Sentry



    Tüm formları katarsak -> CAS >>> SP1M >> SA Supes w/ Sword of Superman >= Composite Pre Crisis Superman = Superman Prime >= OA enerjili Superboy Prime >> Base Superboy Prime >>= DSS > Bloodlusted Superman >= Void > Base Superman > Sentry.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.