Şimdi Ara

Dedelerinin mezar taşlarını okuyamayan DAHİler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkemiz zaten dört dörtlük, her şey yolunda, ekonomimiz de iyiye gidiy, ama tek sorunumuz Osmanlıca değil mi üstün zekalı kardeşlerim?

    Sorun çok basit; Evet şimdi ilinizdeki herhangi bir kitapçıya gidiyorsunuz. Osmanlıca harflerinin bulunduğu sözlük alıyorsunuz.

    İkinci kısma geliyoruz. Liseliysen ve sabahçıysan çantana sözlüğü atıyorsun, öğlen olmasını bekliyorsun, sonra mezarlığın yolunda ilerliyorsun. Dedenin mezarına gidiyorsun ( hani şu okuyamadığın ) S.a diyip elindeki sözlüğü açıyorsun. Harflerin yazılışlarına bakarak mezar taşında yazdığını öğreniyorsun! Bu kadar basit. 10 Dakika, hadi yarım saat olsun. Artık okuyabiliyorsun

    Dipnot: Dalga geçtiğimi sanıyorsunuz di mi? Evet dalga geçiyorum. Siz daha dil ve anlatım dersinden bile kalıyorken, ingilizceyi bile 6-7 senede yarım yamalak öğreniyorken nedir bu arapça ve farsça karışımı olan saçma dili öğrenme aşkı? İleride işe girerken Osmanlıca biliyorum diyince ooo x beyefendi Osmanlıca biliyor, hemen işe almalıyız! mı diyeceklerini sanıyorsun? Daha ingilizceyi bile doğru düzgün öğrenememişken lise 1 olduğudunu varsayarsak 4 senede ne kadar öğreniceksin.







  • Haklısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.