Şimdi Ara

Deep Freeze'in Çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımda Windows XP Home Edition vardı, ben de bazı dosyaları bozuk ve sistem yavaş diye tekrar üstüne bir tane daha yükledim. Şimdi Windows açılırken soruyuor hangisiyle açayım diye. Ama ben yeni olan XP'ye deep freeze kurmak istiyorum. Sadece internete girmek için bilgisayarı yeni XP ile açacağım böylece daha hızlı çalışacak. Bilgisayara bir şey yükleme gibi değişiklikler yapmak için de eski XP ile açacağım. Ama ben deep freeze'i yenisine kurunca, eski XP ile açtığımda sistemde değişiklik yapsam bu işlemler geçerli olur mu? Yani yeni XP'ye kurduğum deep freeze eski XP ile açıp da yaptığım değişiklikleri engeller mi?



  • İki işletim sistemini de C sürücüsüne yükleyip deep freeze i de C sürücüsüne uyguladıysan ikisinde de aktif olur. Ama bende şöyle bi soru sorcam abi tam 590 MB dosya indiriyorum 438 MB si doldu Flashget ile indiriyorum deep freeze açık kalmış bilgisayarı kapatacam ama kapatamıyorum ya ne yapmam lazım kapatsam silinir mi?
  • O zaman en iyisi yapmıyım böyle bir şey. XP'yi tamir edeyim diyorum ama nasıl?

    Bence yüklediğin dosya silinebilir. En iyisi indirdikten sonra güvenli bir yere al veya CD'ye yaz.
  • Evet öyle yaptım zaten ama sen bilgisayarı hızlandırıyım derken bence daha da yavaşlatmışsın XP üzerine XP karışık olur bence at bi format kur 1 tane XP olsun bitsin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.