Şimdi Ara

Deepcool Gammaxx 300'ü Ryzen 5 5600 ile kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    Yeni aldığım hazır sistemde bulunan Ryzen 5600 işlemcinin oyunda 85dereceleri bulan sıcaklığı sebebiyle şu an undervolt ile 4000mhz de kullanıyorum bu şekilde stabil 65derecede kullanabiliyorum ancak soğutucu almayı düşünürken daha önceden İntel işlemcili sistemim için aldığım ve hiç kurmadığım Deepcool Gammaxx 300 soğutucu (ürünün linki aşağıda) aklıma geldi ve bunu ryzen 5600 ile kullanabilir miyim bunu sormak istiyorum.


    Ürünü çok eskiden aldığım için o zaman ryzen uyumu konusunda net bir bilgi yoktu ancak şimdi kontrol ettiğimde ryzenlerle kullanıldığını görüyorum fakat internette de hiç 5600 ile kullanılan bir video vs. göremediğim için ilk kez ryzen işlemci kullandığım için de şüpheye düştüm.


    Aşağıdaki linkte am4 sokete uyumlu olduğunu belirtmesi kesin olarak bu işlemci için kullanabileceğim anlamına mı geliyor acaba? Bilgisi yorumu olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.


    Eğer kullanılabiliyorsa şu an için bu soğutucu ile masraf yapmadan idare etmek istiyorum ve bir iki sorum daha olacak :)



    https://www.deepcool.com/products/Cooling/cpuaircoolers/2021/11959.shtml


    Şimdiden teşekkürler.








  • Hiç yorumu olan yok mudur acaba?

  • Kullanırsın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.