Şimdi Ara

DeFacto, su ve rüzgar geçirmeyen kumaşlarla ısıtıcılı mont tasarladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • DeFacto, DeFacto FİT markası altında satışa sunduğu 'Isıtıcılı Mont' serisini tanıttı.



    DeFacto'dan yapılan açıklamaya göre, DeFacto, geliştirdiği teknolojileri ürettiği modellerine de entegre etmeye devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Geri viteste dünya rekoru kırıldı



    Kıyafet tasarımlarında teknoloji ve inovasyonu buluşturan DeFacto, DeFacto FİT markası altında satışa sunduğu 'Isıtıcılı Mont' serisiyle de yenilikçi yaklaşımını ortaya koyuyor. DeFacto'nun 'Isıtıcılı Mont' serisi, ısıtma donanımı içeren tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkat çekiyor.



    DeFacto'nun su ve rüzgar geçirmeyen kumaşlarla ürettiği 'Isıtıcılı Mont' serisi, en düşük sıcaklıklarda bile kullanıcılarının ısınma ihtiyacını karşılıyor.



    Isıtıcılı montların ön ve arka bedeni içerisinde bulunan ısıtma teçhizatları, ürün cebinde yer alan USB girişine bağlanan powerbankten enerji alarak aktif hale getiriliyor.



    Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu ısıya göre ayarlama yapabildiği montlarda, üç kademeli tuş sistemi yer alıyor. Düşük, orta ve yüksek ısı dereceleri, montun kol kısmındaki renk değiştiren logoda görülebiliyor.




    Kaynak:aa.com.tr







  • uygulanan teknoloji ve giyim malzemeleri toplamı düşünüldüğünde 2300TL fiyat uygun gibi duruyor (herşeyin 10 kat arttığı bir dönemde). ayrıca çok da güzel reklam yapmışlar

  • Yeni bişeymiş gibi :) ali expreste yıllardır satılan ürünler var böyle. özellikle motosiklet kullanıcıları için eldiven mont pantolon gibi ürünlerde mevcut.

  • Kaynak linki çalışmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 1000-2000 bandında kışı geçirecek, kapüşonlu, tercihen biraz uzun ve sade mont önerisi olan var mı ya? İstanbul'da yaşadığım için çok pahalı bir monta ihtiyaç duymuyorum. Genelde böyle markalardan alıp geçiyorum ama şimdi çeşit çok fazla olunca kafam karıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Decathlondan bakabilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • defacto önce malzeme kalitesine çeki düzen versin ondan sonra bişeyler üretsin. sweatshirt aldık 1 senedir hala polar ve kumaş tüyü döküyor. kapısının önünden geçmem. trendyol man daha kalitelidir bunlardan.

  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    lcw kendi ürünlerindeki kaliteyi begeniyorum ben. mobil uygulamasinda sık sık indirim kuponu veriyor 1000tl civarina guzel montlar dusuyor yeni aldim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.