Şimdi Ara

Defiance Online [DH Topluluğu] Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
11.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla fps arıyorum oynamak için bu iyi cıkarsa alabilirm bende. tps olsada. arctic online a sardım oyun yoklugundan. fena degil yanlız artict de.
  • Katılıyorum reklam konusuna.Daha alt sınıf hatta vasat bile sayabileceğimiz bazı oyunlar reklam sayesinde azımsanmayacak bir kullanıcı sayısına sahipler.
  • Oyun almaya değer mi arkadaşlar?
  • Ben beğendim şahsen, herşeyden önce oyun eğlenceli ve sizi içine çeken bir atmsofere, oynanışa sahip.

    -Grafikler çığır açmasada tatmin edici düzeyde bir MMO için. Karakter ve mekan tasarımları çok hoş sadece bazı kaplama detayları düşük ve su efekti garip.

    -Müzikler çok iyi değil, çoğunlukla aynı ve sıkıcı melodiler. Karakter seslendirmeleri iyi (arada tanıdık gelen sesler var :)) silah seslendirmeleri genel olarak "eh". Görevlerin hepsi seslendirilmiş durumda, hikaye bilimkurgu severleri tatmin eder seviyede ama aynı şeyi diyalog kalitesi hakkında söyleyemeyeceğim. Bir Shakespeare beklemiyorum tabi ama çok yüzeysel/sığ yazım olarak genelde.

    -İlk başta karaterler aynı olacak gibi geldi bana ama çok fazla kıyafet seçeneği var. Oyun içi görevlerden ve pursuitlerden(achivment) baya bir geliyor.

    -Silah çeşitliliği muazzam, Borderlands gibi diyebiliriz. Aynı cins silahlar bile kendi aralarında çok farklı seçeneklere sahip. Gene Borderlands gibi elemental hasarı veren silahlar var. Ek olarak güzel düşünülmüş uzaylı silahları var. Örnek olarak karşı tarafın can ve enerji kalkanını emen ve aynı zamanda sizin gruptakilere de kalkan veren uzaylı silahı.

    -Silahlara bir sürü eklenti takabiliyoruz ve güzel değiştiriyorlar silahın görünüşü bazen de etkisini. Normalde sadece zehirleyen bir silahın(infector) öldürdüğü kişiden böcek çıkarması gibi.

    - 20-25 dakikalık bir oyun süresinden sonra ilk bineğimiz olan bir ATV ye kavuşuyoruz. Renk renk binekler var o saatten sonra zaten, bulduğumuz yerden paramız yeterse alabiliyoruz. Dodge oyunun sponsorlarından, oyun içi orjinaline yakın bir versiyonunu alabiliyoruz.

    -Oynanabilirlik genel olarak eğlenceli, gene Borderlands in TPS versiyonu diyebilirim. Aynı oradaki şekilde 1 özelliğimiz var cooldownuna göre kullanabildiğimiz, düşmanların zayıf noktalarını vurarak kritik hasar verebiliyoruz(insansıların kafası, böceklerin ağzı gibi). Etraftaki normal düşmanlara ek olarak çadırlardan, yer altından helikopterlerden ve etraftaki araçlardan çıkabiliyorlar. Normal elemanların yanı sıra elite diye geçen daha güçlüler veya düşman yapısına göre "dev" bir birim geliyor en sonlarda.

    -Dört tane ana özellik var. Görünmezlik, hologram, kasları güçlendirme ve atış gücünü güçlendirme diyebiliriz.
    Görünmezlik aktive edildikten bir saniye sonra başlıyor, bu sürede hasar görmemek lazım. Görünmez olduğumuz anda kalkanlarımız şarj olmaya başlıyor ve sadece ateş ettiğimiz sürece görünür oluyoruz. Ateşi kestiğimiz anda tekrar görünmez oluyoruz. 1 dakikalık cooldownu var, yerinde kullanmak lazım, güzel hayat kurtarıyor.
    Hologram bizim bir benzerimizi gönderiyor, düşmanı yanıltmak için yararlı. PvE de düşmanları iyi kandırıyor ama PvP de ne kadar yararlı olur bilinmez.
    Kasları güçlendirince hem çok hızlanıyoruz hem de yakın dövüş hasarımız artıyor. Çok efektif gibi gelmese de kulağa cooldownı kısa ve genelde işe yarıyor.
    Atış gücü klasik silah hasarımız arttırıyor, ortalama bir cooldowna sahip.

    -Görevler çeşitli, ana görevlerin yanında hikayeye destek olna basit yan görevler var. Normal görevler dışında da sürekli yapacak şeyler var haritada. Esir düşmüş askerleri kurtarmak, sürüye saldıran yaratıkları durdurmak gibi. Challenge görevleri var ya bize bir silah verip belli bir süre dayanmamızı istiyor ya da belli araçlarla parkurları en kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz.

    -Seviye atladıkça EGO puanı kazanıp, yeni pasif özellikler açıyoruz. Bir de EGO güç seviyemiz var, bazı özellikler buna bağlı gelişiyor sadece, mesela ana yetenekleri seviye atlatmak için ilk seferde 100 EGO seviyesi istiyor. Yaptığımız çoğu şeyden geliyor EGO seviyesi ama en çok Pursuit denilen oyunun achivment sisteminden geliyor.

    -Rift benzeri Arkfalllar gerçekleşiyor sürekli, bazıları ufak bazıları ise çok büyük çaplı. Bunlar etraftaki oyuncu yoğunluğuna göre gelişiyor ve zorlaşıyor. Ya belli sürede arkları yok etmeye çalışıyoruz ya da onları düşmana karşı koruyoruz. Trion uzmanı olduğu olayı iyi entegre etmiş, ilerledikçe daha geniş çaplı ve daha eğlenceli versiyonları çıkıyor. En büyüklerdeki kaos ortamı zevkli oluyor, devasa tiplerin üzerine füze, elektirk vemermi yağmasını izlemek zevkli.

    -Dungeon tarzı co-op görevler var, daha deneyemedim hiç. Ayrıca PvP ye girmedim hafta sonu denerim ikisini de.

    -Bir MMO için kabul edilebilir bug seviyesi var başta. Bir iki göreve baştan başlamam gerekti, bir iki defa sebepsiz server ile bağlantıyı kesti ve girebilmek için sırada bekledim (maks. 2 dakika) Karakterler komik şekillerde takılıp kaldı. Pek lag ile karşılaşmadım.
    Oyunu sitesinden almayın sakın, 10 dolar vergi ekledi üzerine deliler, steam key bulursanız oradan 90-100 liraya sahip olabilirsiniz, normalde 112 liraya denk geliyor. Tek ödeme olduğu düşünülürse bence güzel bir rakam ama genel olarak pahalı gelebilir.


    Karakter ismim Cyberarmy, isteyen olursa eklesin oyun için. Bu aralar saracağım buna :) Ufuk da yeni oyunda yok ilgimi çeken.




  • Aldım ben de oyunu indiriyorum şu anda... Oyun içinde görüşmek üzere ^_^

    Origin ID: TheBlackEight
  • Oyundayım arkadaşlar ekler misiniz?? In Game ID: ReXTrEmE
  • @siber hocam almaya degermi oyun ilk aldıgında görduklerini yazmıstın 25 nisanda . 2hafta geçmiş üzerinden artık hakim olmuşsundur oyuna + lar - ler şeklinde diyeceklerin varmı ?
  • Arkadaşlar oyun çok zevkli... Tek başınıza bazen baya zorlanabiliyosunuz, kontroller başarılı, grafikler aşırı tatmin edici olmasa da bi MMO için yeterli geldi bana... Ekip olarak çok daha zevkli olacağından şüphem yok ama hiç Türk oyuncuya ratlayamadım henüz... Kısacası; tavsiye ediyorum....
  • Arkadaşlar oyunu 50 TL'ye satıyorum.
  • planetside 2 ile takas etmek isteyen olursa, 80$ harcadığım ve 2 ay kastığım hesabım ile takas edebiliriz. (30$ ı 3x sc zamanı alındı. yani 140$ lık hesap + 2 ay botuncu kasıldı)
    not: hesapta aktif premium var şuan. 15 günden fazlası var yanılmıyorsam.

    server: miller
    ırk : terran
    rank: 58



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 16 Mayıs 2013; 7:42:59 >
  • Arkadaşlar yok mu hiç başka oynayanınız ya tek başıma dolanıyom oyunda..... :(((((
  • STEAM de ücretsiz haftasonu varmış. Bende bu sayede 1-2 saat oynayıp deneyeyim. Eğer hoşuma giderse yukardaki planetside 2 hesabı + bf3 premiumlu 56 rank hesabı karşılığında takas bakacağım. 2 side bıraktığım oyunlar, belki seveni varsa baya uygun önerdiğim şey (tabi bi defiance ye bakalım nasılmış :D)
  • vazgeçtim, pvp sini beğenmedim. ps2 nin gözünü seveyim dedim hatta :D.
  • Oyun ne alemde arkadaşlar ? Greengaming %50 indirim yapmış.Almayı düşünüyorum.
  • Listeyi güncelledim arkadaşlar, DHden oynayan diğer arkadaşlar IDlerini verirlerse ve herkes birbiri ile iletişime geçebilirse, oyun oynayanlar için daha eğlenceli olabilir. Adınızı listeye yazdırın ve yazdıranlar listeyi eklesinler.
  • http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/mmos/defiance/

    Kısa süreli indirim var.Ayrıca sitedeki kod ile 24 dolara geliyor.Ben aldım bir sorun çıkmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

    http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/mmos/defiance/

    Kısa süreli indirim var.Ayrıca sitedeki kod ile 24 dolara geliyor.Ben aldım bir sorun çıkmadı.

    oyun pek tutmadı bu yüzden indirim bol olur artık. Trial gibi birşey versede denesek.
  • Modlar nasıl kullanıyor acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

    Modlar nasıl kullanıyor acaba ?

    silahında o moda ait slot varsa salvage matrixten yerleştirebilirsin modu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kyle Butler

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

    Modlar nasıl kullanıyor acaba ?

    silahında o moda ait slot varsa salvage matrixten yerleştirebilirsin modu.

    Eyv sağol.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.