Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.179
Cevap
42
Favori
333.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Slm güzel dostlar sevdiğim dostuma sistem kuruyoruz center rear ve sub tamam tek eksiğimiz bp30 yada bp10 arayışındayız eğer elinden çıkarmak isteyen bana pm ile ulaşırsa çok sevinirim saygılar sevgiler.
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Definitivenin başarılı sub larındandır.Fiatı da gayet uygun.30m2 alana zımba gibi yeter.Konumlandırma ve crossover ayarını sağlıklı yaptığınız müddetçe..
  • colomboxxx kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Bp8in 200w gibi bir alet olduğunu düşünürseniz,120-150w aralıklarında avrler ile kulanmanızı öneririm.Müzik ve sinema ve dinlemek istediğiniz türe uygun denon-Yamaha gibi avrler ile sonuca yaklaşırsınız.
    Maalesef biraz bütçeyi çıkartın denon X3200 gibi Yamaha avantage serisi 2020li serilerinden başlamak üzere bütçenize uygun olanı değerlendirebilirsiniz.
  • babiş62 kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin teşekkürler ama ilani artik göremiyorum. Sanirim satilip kaldirildi. Oncelik avr diye iletisime gecmedim ama hemende satilmis anlasilan. 2 bin altinda fiyati ile iyi firsatti, artik alana hayirli olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, temiz bir bp8 arıyorum, elinden çıkartmak isteyen varsa, bilgi verirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar, foruma ilk defa giriyorum, kurallari bilmiyor olabilirim simdiden kusuruma bakmayin. yurtdisina tasindigim icin tum sistemimi elden cikardim, geriye deftech center 8040HD merkez hoparlor kaldi, ilgilenen arkadaslar varsa benimle iletisime gecsin lutfen, max 2 sene kullanilmis (ilk sahibiyim) ve sifirdan farki yok diyebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    defitive kadrosuna supercube1 yerini bulmuştur pf15tl yi emekliye ayırma zamanı gelmiştir ilgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilir..
  • DEFINITIVE CLUB
    DEFINITIVE CLUB
    DEFINITIVE CLUB
    DEFINITIVE CLUB
    DEFINITIVE CLUB




  • Hayırlı olsun 👍 başarılı bir subwoofer almışsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin.clk

    Hayırlı olsun 👍 başarılı bir subwoofer almışsınız.

    Teşekkür ederim. Ama kaç yıldır pf kullanıcıyım kulağım bir türlü alışamadı belli bir sürede bu adaptasyonu yaşayacağım herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam ilk önce küp1 yerini bulmak mesele oldu yer seçiyor bu biraz canımı sıktı neyse belli bir uğraştan sonra yerini buldu ve kalibrasyon & crossover ayarlarını tamamladıktan sonra demolar geçtim küp1 de ilk dikkatimi çeken can alıcı sertliği oldu ayrıca nerde başlayıp nerde biteceğini iyi bilen bir cihaz uzatmıyor ve anımda kesiyor ve filmin içine sizi alıyor.. boyutlarına göre iyi iş çıkarıyor. Şunuda göz ardı etmemek lazım çok şık Bir görüntüye sahip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoStBr kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok şık sub. Diğerine göre muhakkak güç kudret farkı olacaktır.Her subbassın kendine göre bir değeri,tadı var.Doğru.Ama def-tech'in rakibi kendi tadı doğrultusunda yine bir üst modeli derim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Aranızda ProCinema 600,800 veya 1000 seti kullanan varsa yorumlarınızı duymak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar def tech sc6000 nasıldır..

    Klipsch rp260 li 5.0 sete uyum saglarmi ortalama 26 30 m2 odam.

    Ve anlamadigim nokta su nasil oluyorda 23 cm lik bir sub 1560 watt kaldirabiliyor..

    Ciddi ciddi klipsch r112sw ve r115sw arasinda dusunuyordum fakat def ler cok ilgimi cekti..fikirleriniz benim icin onemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Pro cinema100 ve 1000 kullandım aralarında güç,tonalite,detay farklılıkları bariz var.Zaten pro serisinin en üstü 1000 ve center 2000li serilerinin gerçekten teknolojik yapısıda modernize edilmiş.Dış yapısı olsun, hoparlör yapısı olsun, kemikli bir duruşu var.Elinize aldığınızda ağırlığından hissedersiniz.
    Watt olarak güçlü amfilere (100-150w arası) hayır demez beton gibi sesini hissettiriyor. Diyeceğim pişman olmazsınız 20-25m2 bir odada gayet doygun ses alırsınız.Tabii yine definitive bass grubundan sub eşlikleri ile orta seviyede başarılı ev sineması olur.
    Ev sinemasında öncelik olma kayıdı ile müziktede kendini kanıtlamış bir markadır.Definitive.
    Yeterki doğru seçim,doğru konumlandırma,doğru akustiklendirme,doğru kaynak ve kalibrasyonlarla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1,5 senedir def sc6000 kullanıyorum ve çok memlunum belirttiğiniz m2'de çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz ayrıca sinema performansı sizi oldukça tatmin edecektir.
  • Hocam sinemada o ic titreten yani kisik seste bile kaliteli tini alabiliyor musunuz?

    Ayrica muzikte nasil?

    Ve yuksek seste portlama yapiyormu..

    Baska hangi sub midelleriyle2 kiyaslayip onu sectiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babiş62 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum. Pioneer VSX-1131 aldım. ProCinema 1000 kullanarak önce 5.1, sonra da 5.1.2 sisteme terfi etmeyi planlıyorum.
  • merhabalar , foruma ilk defa giriyorum, kurallari bilmiyor olabilirim simdiden kusuruma bakmayin.nacizane fikirlkernize başvurmak istedim.şimdiden sizin kadar genel ve teknik bilgim olmadığınıda belirteyim.sakaryada giyim mağazam var.pc den çıkış alıyorum ve ağırlıkla müzik dinliyorum.mağazam 100 mtkare.edifier s760 kullanmaktayım.sesi yükselttiğimde bass seslerinde bozulma oluyo.düşürdüğümde ise bas yetersiz kalıyo.kendimce daha güçlü bi aktif bi sub eklerimniyetindeyim.biraz araştırma yaptım ama yinede araştırdıklarımı dinleme fırsatım olmadığından pek bi çözüm üretemedim.mümkünse araştırdğım ve 2. el olan sublardan yazsam öneriniz olurmu.bütçemde 1500 tl veya belki biraz üstü yani çokda abartmak istemiyorum.Paradigm Monitor Sub 12 ürün kullanılmış temiz 2.000 TL.PARADIGM DSP-3200 ürün kullanılmış 1.850 Tl.PSB SubSeries 500 sıfır ayarında 3.000 TL.Definitive Technology Prosub 200 ürün kullanılmış temiz 900 TL.DEFİNİTİVE PF15TL ürün kullanılmış temiz 1.500 TL..B&W-ASW 600 ürünkullanılmış temiz 1.150 TL.B&W ASW650 ürün kullılmış temiz 1.500 TL.paradigm dsp-3200 ile definitive pf15tl arasında kaldım sanırım.buraya yazmamım sebebide kim bilir belki pf15tl yi alıp bende definitive ci olurum.yardımlarınız ve vakit ayırdığınız için şimdiden tekrar tekrar teşekkür ediyorum.hayırlı akşamlar




  • zencifare Z kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz kardeşim. Öncelikle şunu söyleyeyim mağaza 100mt.kare dediniz ya sahaya 1.0 yenik çıkıyorsunuz zaten.Kullandığınız hoparlörlerin totali 540w. 5*65w uydu hoparlörler ve geri kalan 240w 10" sub.
    Bu takımınız bu alana çok yetersiz.Sesi açtığınızda sadece sub değil eminim küçük 5li hoparlörlerinide de distortion oluyordur. Burda uygulanacak olan bence setupınızın daha güçlü hoparlörlerle (artı amfi) donanımının olması yönünde.
    Yoksa o alanda 2ad 500w lık subbas anca kendini belli eder desem yeridir.Yada diğer seslendirmeci işi yapanlarla pro-mağaza seslendirme yönüne gitseniz daha uygun olur.
    Yok ben sadece sub değiştirmek istiyorum derseniz definitivenin prosub200 serisinin haricinde (watt olarak size yetersiz gelir) Paradigm serisi yada definitive 1500tl serisi meblağınıza göre uygundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.