Şimdi Ara

#defolemre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son gunlerde boyle bir hastag var. ben acmadim ancak destekliyorum. neden?


    bu adamin fenerin basinda sportif direktor olarak kalmasi bize yarar. hic bir tecrubesi yok. yoneticilik bilmez. kendini gelistirmez, gittigi liglerde ogrendigi al ver uc bes kelime aslen dil falan da bilmez yani gidip official bir is gorusmesine giremezsin bu adamin bildigi dil ile. playstation da ne kadar ingilizce kelime varsa toplam kelime hazinesi de odur bunun. ve en onemlisi iyi hoca getirmek yerine kendi menfaatleri icin kukla hoca getirecek kadar kucuk dunyasi olan bir adamdir.


    yani bu adam ne fenere ne basaga ne galatasaraya hizmet icin var. bu adam kendi cikarlari icin her seyi yapacak gerekirse koskoca fenerin bir senesini heba edecek kadar kendi menfaatlerini on planda tutan bir adam ki bunu zaten biz intere bedelsiz gittiginden beri biliyoruz.



    benim takimdaslarimdan istegim bu hastage twitterdan destek verin ki sanki biz emre gitsin istiyoruz diye dusunup aman emre kalsin diye sarilsinlar buna.


    merak etmeyin oynadigi donemde en cirkef futbolcu secilmis , hic bir klupte , organizasyonda , menejerlik firmasinda iliskisi olmayan, ulusararsi hic bir resmi davette hatirlanmayan bos beles adamdir. alo emre abi de fenerlinin sms ile topladigi paralari 3 kurusluk adamlara 5 kurus bastiginda anca abi olabilir. irkciliktan ceza almis biridir ki bu leke bile yeter. o sebeple bunun gidip te transfer yapmasi falan hikaye. bu adam bizim icin cok onemli bir cevher. aykuttan bile daha fazla faydali olacak bize.


    eski oyndigi avrupa kluplerine gitse kapida kimlik sorarlar. bunu hatirlamazlar bile. futbol dunyasinda tek etkisi su an icinde oldugu siyasi iliskiler ve fenreli taraftarlarin sms paralari.


    bu adam fenerde kalsin. kalsin ki burunlari cukurdan cikamasin. kalsin ki hep bundan daha kucuk adamlar td olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikidoki -- 23 Şubat 2021; 15:4:28 >







  • Üstad saygı duyuyorum sana ama emre için bu kadar kelime bile israf, çok fazla. Emre'ye kendini anlat desen o bile bu kadar uzun cümleler kuramaz :)

  • hocam kendisinin gordugum en extrem ozelligi hem cemaatci hem tayyipci olmayi basarabilen bir kisi olmasidir. dedigin dogru, o sebeple bu, volkan, selcuk sahin gibi isimler klup yonetiminde aktif kalmalilar. ali koc ve okey dortlusu ile fenerbahce 3 seneye ligden duser zaten




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikidoki -- 23 Şubat 2021; 15:22:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.