Şimdi Ara

Defrag sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar harddisk.im 2 bölüme ayrılmış durumda.. D sürücüsünü defrag yaptıgımda %100 randıman alıyorum tüm diskim masmavi birleşmiş dosya oluyor. Fakat C diskimde yeşil renkle gösterilen taşınamaz dosyalar var. Defrag yaptıgım zaman taşınamaz dosyalara kadar ki bölümü birleştiriliyor. Fakat taşınamaz dosyalara geldiğinde işlemi sonlandırıyor. windows defrag görüntüsü mavi-yeşil-kırmızı oldu.. ilk bölüm masmavi ortada taşınamaz yeşil dosyalar ve son bölüm ise kıpkırmızı parçalanmış dosyalar.. Başka programlarda denedim düzelmedi.. Zaten taşınamaz dosyalar kısmına geldiğinde biranda işlem %100 oluyor. bir hatada vermiyor. Bir türlü çözemedim nedendir ???



  • Başka defrag programları kullanmayı deneyebilirsiniz. System mechanic olabilir. Forumda defrag diye aratırsanız hem benzer sorunlara (ve çözümlerine) hem de farklı defrag programlarına ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • teşekkür ederim.. forumda bu system mechanic.i bir arattiriyim.. nasil çaliştirildigini anlatan bi yazi varsa etaylara inerek daha sağlıklı bi defrag ve temizlk yapmış olurum. şuan işteyim eve gidince ilk iş deniyecem.
    quote:

    Orjinalden alıntı: thunderwatcher

    Başka defrag programları kullanmayı deneyebilirsiniz. System mechanic olabilir. Forumda defrag diye aratırsanız hem benzer sorunlara (ve çözümlerine) hem de farklı defrag programlarına ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • d: yi defrag yaptıktan sonra sanal bellek dosyasını d: için ayarlayın restart atıp c: yi tekrar defrag yapın ve sanal belleği (daha fazla boş yer varsa) d: sürücüsünde bırakın orada kalsın..
  • hojam ben jkdefrag programını kullanıyorum cok kucuk ama harika bi program cok ii defrag yapıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: clarion

    d: yi defrag yaptıktan sonra sanal bellek dosyasını d: için ayarlayın restart atıp c: yi tekrar defrag yapın ve sanal belleği (daha fazla boş yer varsa) d: sürücüsünde bırakın orada kalsın..

    sanal bellek dosyası dediğin nedir hocam? biraz daha açıklar mısın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.