Şimdi Ara

Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. 2 yıldır sorunsuz kullandığım redmi 5 plus modelinden bir telefona geçeceğim ram ve hafızanın (32) yetersizliğinden dolayı. Seçeneklerim arasında 4.5-5k bandında bir arkadaşımdan iPhone xr var. Bir yandan da note 8 pro tarzı telefonlar var. Arasındaki fiyat farkına değer mi bilemiyorum. Bir yanım telefonlara yüksek meblağlar vermenin mantıksız olduğunu söylüyor; öbür yanım ise güncelleme desteği ve ilerleyen zamanlardaki telefon fiyatlarının daha uçacağını ve şu anda daha uzun ömürlü bir telefon almam gerektiğini söylüyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şimdi ömür olayı farklı kastınız yazılım desteği ise iphone'lar daha uzun ömürlü olacaktır fakat eskime ve yıpranma payı olarak hepsi eşit o bataryalar zamanla gidecek,donanaım eskiycek o yüzden teknik ömürleri genel olarak 2-3 yıl olarak ön görülüyor bu cihazların.
  • artık eskisi gibi bi cihaz alayım 5 sene kullanayım olayı yok bence. planlı eskitmenin suyu çıktı. apple bataryayla yapıyor bunu malum. gerçi yapmasa da bir süre zaten o ufacık bataryalar cort olur gene de.. android de farklı şekillerde yapıyor ama yapıyor.

    benim önerim amiral gemi yerine ucuz orta seviye alıp 2-3 senede bir güncel teknoolojiyle yenilemek.
    yoksa 10 bin verip amiral gemi de alsan bir süre sonra teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki yenilemek istiyorsun gene.

    telefonlar pahalanır diyorsan ucuz telefon al elindeki hazır paranının kalanını dolara at. böylece etkilenmezsin kur artışından. 2 sene sonra bozdurur yenisini alırsın.
  • Hocam zaten amiral gemisi almayacağım. iPhone serisi alırsam xr ya da se2020 olacak, diğer yandan ortalama bir telefon alırsam da redmi note 9 pro ayarında telefonlara yöneleceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte xr falan dediğin telefonlar zaten fiyatıyla amiral gemi seviyesinde. dediğim gibi ben note 9 pro öneriyorum yarısından az fiyata.
  • 6 7 bin lirayı ips ekrana vereceğine 3-4k ya amoled ekranlı hızlı şarjlı bir telefon al. ÜLKEMİZDE iPhone'un suyu çıktı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android rezilliktir 4000den yukari veriyorsan kesin iphone alacaksın

    Babama mi a2 lite aldik ilk zamanlar jet gibiydi 9 haziranda aldik suanda yasyavaş animasyonlar kasıyor telefon uygulamasina girerken

    2015 cikisli iphone 6se bak hala yağ gibi akiyor

    Al bi iphone xr yada se yada 11 artik ne alabiliyorsan güncel bak keyfine 2 sene de bir bataryayi orjinal değiştirirsin kullanir gidersin tertemiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.