Şimdi Ara

Değişen bir şey olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce 92 model Daihatsu Applause ve 94 model Mazda 323 sahibiydim, ödediğim paraya göre araçlardan memnundum ama yedek parça fiyatları pahalı ve her yerde bulunmadığı için satıp R9 spring aldım, (almaz olaydım) ama arabanın hiç bir şeyinden memnun değilim. Yol tutuş rezalet, frenler berbat, araba gitmiyor, içi çok dar vs.. ama yedek parçası çok ucuz her yerde bulmak mümkün.

    Arabayı değiştirmek istiyorum ama fazla param da yok. Artı tekrar bir capon alıp vızır vızır parça aramak istemiyorum. Sizce Spring i satıp, 1.4 Uno alsam değişen bir şey olur mu. Yani Uno nun yol tutuş, fren performansı ve yakıt tüketimi açısından Spring den farkı var mı.



  • eski bir uno kullanıcısı olarak.springden hiçbir farkı yok diyebiliriz.springe göre içi daha geniş ve ferahtır.ama yedek parçasıda pahalıdır.bence bir palio düşün derim 1-2 milyar daha koyarak.ama onunda yakıt problemi var.su gibi içer benzini.onun yerine hyundai bakabilirsin 98 gl ler falan 8-9 civarı.en azından daha konforlu.
  • boşver unoyu yanına bile yaklaşma.adını bile anma.onun kadar dengesiz bir araç görmedim.hyundai al daha iyi.95-96-97 accent bin kat daha iyi ondan.onunla ilgili yazılanları okumadın galiba.
  • http://www.celikmotor.com.tr/lada/fiyatlar.asp bu linkten 0 ve 2.el araç fiyatlarını kıyaslamanızı öneririm.0 fiyatları oldukça düşük.Deneme sürüşü yapıp kararınızı verebilirsiniz.115 kg ağırlığına göre fren ve yol tutuşu mükemmel.Hız içinde cuma günü Ankara Konya yolunda 185 KM/H yaptım.Daha da gidiyordu araba fakat Fen Çiğdem Mahallesi kavşağına geldiğim için yavaşlamak zorunda kaldım.Trafik yoğunlaşıyor çünkü.Kadran 200 gösteriyor.200'den fazlasınıda yapacağından eminim.Pazartesi günüde 160 yapmıştım.Şu an trafik cezası korkutuyor beni.




  • abi uno almak ne demektir yaws.....dengesiz bir araçtır kendisi ....motoru kucaklamadan zor satmıştı zamanında amcam....yaklaşma bence....

    bence başka birşeyler bak....
  • Vallahi arkadaşlar ne diyeyim.Bence Şahin hepsinden rahat ve de komforlu geliyor bana.LPG li olacak biraz geniş lastik at azcıkda düşür o zaman muazzam yo tutuş yakalarsın.
  • Cevaplar için herkese teşşekkürler.

    Ford Escort ların fiyatları baya uygun, yedek parçaları pahalı diyorlar ama en azından her yerde bulunur. Kullananlar da genelde memnun, en azından spring ten sonra memnun eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.