Şimdi Ara

Değişen parçalar neyi ifade ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracı şasi'den sorgulattığımdaki kazası( hasarı 2785) bu hasarda ve değişen parçalardaki kaza ciddi midir? ileride sorun çıkartı mı bana acaba? araç 16.00 km ancak muaynesi yok(2 yıl 3 aydır tafikte, ve dizel araç) km'si de bana düşük geldi, bunu kesin olarak nereden öğrenebiliriz, ve bu kazayı geçirmiş araç sıkıntı yaratır mı acaba, bilgili arkadaşların yardımı için şimdiden teşekkür ederim. araç hoşuma gitti ancak bunlar kafamı kurcalıyor. bu parçalar ile ilgili, ciddi midir değil midir bilgim yok. bunların değişmesi ne anlama gelir, ve uzun vadede bana ne zararı olur?

    Mesaj: (1/2) ***7013 sasi nolu araca ait eksper rapor bilgileri: Hasar Tarihi:28.01.2013 PORYA ON CRUZE(1 adet, -) SALINCAK ON SAG(1 adet, -) ON AMORTISOR SAG(1 adet, -) TASIYICI ON SAG(1 adet, -) ON TAMPON BRAKETI SAG(1 adet, -) EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk S bosluk SASI NO yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz(2785 tl hasar)

    Mesaj: (1/3) Kayitlarimiza gore ***7013 Sasi no lu arac 4 adet kazaya karismistir. KZ1: 20/09/2014 ERP-Park Halinde Carpma 467TL KZ2: 05/01/2014 Carpma 440TL KZ3: 26/12/2013 ERP-Park Halinde Carpma 870TL KZ4: 28/01/2013 ERP-Carpma 2785TL EK BILGI: ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda degisen parcalari ogrenmek icin PARCA bosluk S bosluk SASI NO bosluk HASAR TARIHI yazip bu mesaji







  • Sağ teker tarafından hasar almış.Tekere kadar girmiş porya değiştine göre.Test edilmeden almazdım ben.Bu kazadan sonra gidişinde herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını anlamak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 3 Mart 2015; 21:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OĞUZ?

    Sağ teker tarafından hasar almış.Tekere kadar girmiş porya değiştine göre.Test edilmeden almazdım ben.Bu kazadan sonra gidişinde herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını anlamak için.

    peki hocam sıkıntı çıkarıp çıkartmadığını nasıl anlayabiliriz, tecrübeli bir sürücü anlayabilir mi yoksa ekspertiz yaptırdığımızda(detaylı) gidişinde herhangi bir sıkıntısı olduğu belli olur mu?
  • Ekspertize götüreceğinizde o bölgeyi siz ordan önceden kazası oldugunu o bölgeyi kontrol etmesini söyleyin.İyi bir usta kontrol ederek herşeyi açıklayabilir bence.Aracın kaza fotoğrafı varsa o açındanda fikir sahibi olabilir sizi yönlendirir.

    Not:Test sürüşünde her iki tekeri deneyin fikir verebilir bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.