Şimdi Ara

Deji Mucize Batarya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
28
Favori
199.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • T.Kensei kullanıcısına yanıt
    Basit hocam 15 dakikada falan hallettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Hocam geldi mi bataryanız? Kıllanıyorsanız düşüncelerinizi paylaşır mısınız Nasıl olduğu ile ilgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rogerfederer1 kullanıcısına yanıt
    hocam geldi batarya gayet memnunum bir günü rahat çıkartıyor. bugün biraz yoğun kullandım an itibariyle. Kullanım 3 saat 42 dk beklemede 10 saat 11 dk şarj yüzde 23 LTE açık konumda
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dejide htc one m9 bataryası bulamadım,birde Azerbaycana gönderimi yok galiba.orjinal veya orjinale daha yakın performans alabileceğik pil önerirmisiniz.Aliexpressden olsa daha kolay olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de Z1 için batarya aramaktayım. Bilen, daha önce alan varsa yardım bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaklaşık 8 aydır kullanıyorum s4 cihazımda fena degil 1 günü çıkarttırıyor
    Ama öyle sloganındaki gibi mucizede beklemeyin.
  • GÜNCELLENMİŞ İNCELEME



    Galaxy S4 cihazım için Deji pil alalı 11 ay oldu. Yani nerdeyse 1 yıl. Bu süre içinde her türlü kombinasyon ile kullandım. Yarı dolu, yarı şarj, tam şarj, şarj olurken kullanma, %1'e kadar deşarj falan tüm senaryolar uygulandı. Son birkaç aya kadar AYNI KULLANIM ALIŞKANLIKLARI sabit kalmak üzere ve başta Wifi Internet yoluyla kullanım şekli geçerli olmak üzere, günün en az 8 saati gece uykusu nedeniyle telefon boşta kalmak üzere pil 1 tam gün giderken, son aylarda süre 12 saat max seviyesine düştü. Bence normal ve genel olarak memnunum ama kesinlikle "mucize" kelimesini hak etmiyor diyebilirim. Sonuçta bu paraya göre F/P ürünü ve tavsiye ederim. Almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam herkese bu deji batarya yı zenfone 6 da deneyip kullanan varmı bilginedirirmi?
  • 2 ay önce taktım telefonuma herşey güzeldi ama şuan itunesten 21 hatası alıyorum bu bataryadan kaynaklanıyor olabilir.
  • ürün 2 aydır tam performansla çalışıyordu. an itibariyle pil patır patır düşüyor. iade edeceğim.
  • Benim şuanda 9.aya girdi bariz şekilde performans yarıya düştü 12 saati bile çıkarmıyor diyebilirim.
  • Ben kullanmaya başlayalı 20 gün felan oldu ilk gün harici bataryayı hiç sevemedim çünkü hiç kullanım yapmasam bile 4 saat içerisinde %40 ı bulan desarz oluyor. Geceden fulleyip çekiyorum bakmak için sabah kalktığımda sarzı %60 larda buluyorum açıkcası hiç memnun değilim.Ürünü neden iade etmedin diye sorarsanızda eski batarya sıkıntılı söktüm takacağım batarya yok kullanım için yarın iletişime geçmeyi düşünüyorum kendileriyle umarım yardımcı olurlar.
  • 20 Mayıs 2016 da aldığım batarya halen ilk günkü performansında çalışıyor. Telefonum S3 Neo.
    ekran ışığını genelde en düşük konumda kullanırım. wi-fi ile en az 3 saat internette kullanabiliyorum.ya da internet kapalı en az 3 saat oyun oynayabiliyorum. Çok aşırı kullanım olmaz ise 2 gün rahat çıkarabiliyor halen.Daha önce de belirttiğim gibi her tür şarj kombinasyonunu da gördü batarya(yarı şarj,şarjda kullanım,biterek kendi kendine kapanma vs.)Ayrıca 1%' e kadar kullanımda kalıyor.Ben çok memnunum bu bataryadan. Şu anki durumu ile en az 1 yıl daha gider diye düşünüyorum. Daha önce de bu konuda yorumlarım var.Bence 40 liraya alınan bir batarya için müthiş bir iş çıkarıyor. Bugün bozulsa yine alırım. Çünkü telefon bayilerinde satılanlar da dahil gerçek orjinal bir batarya bulmanız çok zor olduğu gibi 100 lira fiyatı olacak ve performansı da bu bataryadan fazla olmayacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karizmatd

    Ben kullanmaya başlayalı 20 gün felan oldu ilk gün harici bataryayı hiç sevemedim çünkü hiç kullanım yapmasam bile 4 saat içerisinde %40 ı bulan desarz oluyor. Geceden fulleyip çekiyorum bakmak için sabah kalktığımda sarzı %60 larda buluyorum açıkcası hiç memnun değilim.Ürünü neden iade etmedin diye sorarsanızda eski batarya sıkıntılı söktüm takacağım batarya yok kullanım için yarın iletişime geçmeyi düşünüyorum kendileriyle umarım yardımcı olurlar.

    Kendileriyle iletişime geçtim gerçekten cok yardımcı oldular teşekkür ederim her konuda.Yalnız tek bir konuyu sevmedim yeni gelen bataryadada deşarz sorunu var onun harici batarya güzel fakat çabuk boşalıyor.
  • Bir kaç marka arasında kalmıştım, hızlı olsun diye pazartesi aldım bugün geldi taktırdım, taktırma işi de ayrı sorun kimi diyor biz kendi sattığımız bataryayı takıyoruz kimi 50 lira istiyor ben zaten 50 küsüre aldım ikiz yüz daha verir pupaya veririm. orjnal 70 120 diyenler, gerçekten orjinal diye de iddialılar. Sonunda bi tanıdık 25₺ ye taktı, adam hunharca söktü kendi bataryasını. Neyse buna da şükür dedik. Ara sıra güncelleyeceğim durumu şu an şarj oluyor ilk izlenim bir sıkıntı görünmüyor, aylar sonra anlarız nasıl olduğunu. tel: iphone 5s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diaethria -- 25 Ekim 2017; 16:13:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar iphone 4 ve 6 için alacağım. bu deji'lerin de çakması yoktur heralde değil mi? gönül rahatlığıyla alabiliriz.
  • Yorumları okuyup HTC Desire 820 telefonum için sipariş verdim. Umarım memnun kalırım.
  • Bugün telefon yere düştü ve bataryanın bağlantı kısmı kopmuş. Garanti kapsamına giriyor mu bilmiyorum firmaya mesaj attım.

    Firma geri dönüş yapmadı burda firma iyi ilgileniyor gibi mesajlar okumuştum. Hiçbir alakası yok, olumlu olumsuz bir cevap yok! Faturam yanımda olsaydı direkt iade ederdim şu an batarya elimde kaldı. Dün gittim eli yüzü düzgün sadece apple ürünlerine bakan bir yerde yeni bir batarya taktırdım. Böyle olacağını bilsem kendi servisinde taktırırdım baştan. En iyisi kendi şehrinizden bir yere yaptırmak en azından muhatap bulursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diaethria -- 15 Kasım 2017; 23:8:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cliperinesk kullanıcısına yanıt
    Hala kullanıyor musunuz? Ne durumda şu an? Bir de hangi telefonla kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.