Şimdi Ara

DELETE (2023) | Netflix

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DELETE (2023) | Netflix

    Netflix’in Tayland yapımı gizem, gerilim, doğaüstü draması Delete’in fragmanı ve posteri yayımlandı.


    Kameralı bir telefonla yapacağınız basit bir fotoğraf çekimiyle istediğiniz herhangi birini yok edebilseydiniz bu, hayatınızdaki hangi kişi olurdu? Kendi partnerleriyle mutsuz olan Aim ve Lilly, birbirleriyle evlilik dışı bir ilişki yaşamaktadır. “Sil Gitsin” telefonu şans eseri Lilly’nin eline geçince Aim ve Lilly, telefonun doğaüstü güçlerini kullanarak partnerlerini “silmeye” ve birlikte yeni bir hayata başlamaya karar verir. Ancak işler hiç de göründüğü kadar kolay değildir.


    Chutimon ChuengcharoensukyingNat KitcharitDuangjai HiransriPattarasuda AnumanrajadhonSarika SartsilpsupaNattarat NopparattayapornSompob BenjathikulDujdao VadhanapakornJaonaay Jinjett WattanasinYasaka ChaisornChertsak PratumsrisakhonPorntip Kitdamrongchai ve Chindarat Kasuya, 28 Haziran’da yayımlanacak dizinin kadrosunu oluşturan oyuncular.


    Yönetmen ve ortak yazar Parkpoom Wongpoom, “Delete’in heyecan verici ve sıra dışı konusu, insan doğasının karanlık tarafları etrafında dönüyor, özellikle de karmaşık ilişkiler söz konusu olduğunda. Hikaye düşündürücü bir soruyu inceliyor: Gerçekten birini ortadan kaldırabilseydik, bunu yapar mıydık? Aksiyon ve dram gibi türler arasındaki çizgileri aşacak ve hatta bazı özel efekt görüntüleri içerecek olan Delete’in yapımı boyunca pek çok yeni yaklaşımı ve deneyimi keşfetme şansım oldu” demiş.


    DELETE (2023) | NetflixNetflixyoutube
    Who should stay? Who should be gone? And who calls the shot? Get ready for the official trailer from ‘DELETE.’ A thriller drama series that will turn on the dark mode for those who have secrets. A mobile phone that can make people disappear. And when it falls into the hands of people, who are having complicated relationships and hiding secrets, they will have to decide whom they want to delete from their lives. Starring Ice-Natara, Nat Kitcharit, Fah-Sarika, Aokbab-Chutimon, Jaonaay-Jinjett, Charlette Wasita, Peter-Nopachai Directed by Oh-Parkpoom Wongpoom ‘DELETE’ A mobile phone for those who have secrets that can delete... June 28, only on Netflix #DeleteTheSeries #NetflixTH SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with 233 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. DELETE | Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix A pair of lovers having an extramarital affair plot a new life together after discovering a phone that can erase other people from existence.
    https://www.youtube.com/watch?v=_ugN5BiP_e8









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.