Şimdi Ara

Deli etme beni aşk.. deli etme! (f.d.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başkanları hafta içinde gaf buyurunca seyirci dayanamayıp 'Af buyur' dedi ve koydu eylemin en bi hasını. Tigana'nın sezon sonu akıbeti sorulduğunda 'Başkalarının mutluluğunu bana sormayın' deyince Yıldırım bey, taraftar 'On dakikalık mutsuzluk molası' verdi Samsun maçında; artiz misin fortiz misin, taraftar mutsuzluğunun hesabını size sor-a-mayacak da Güzin ablaya mı dökecek içini af buyrunuz; benzetme yerinde olmayabilir ama eşinin tüm mutsuzluğuna rağmen ve hem de çare üretmeksizin ilişkinin devamında ısrar eden gözü kara hastalıklı bir âşık düşünün. Yıldırım beyin seziyorum ki koltukta filan gözü yok. Aşkından gözü dönmüş durumda; ya söylediklerinin farkında değil, ya da bizimle dalga geçiyor olmalı. - Aabi bozukluğun var mı biraz,karnım aç, - Yok canım bende kişilik bozukluğu var, karnını doyurmaz.


    * * *

    Biz Beşiktaşlılar 'Neden Beşiktaş?' sorusuna ilk 'Aşk' deriz, doğrudur da ancak geldiği noktada güzel Beşiktaşımızın aşktan yana şansı olmadığını üzülerek söylemeliyiz. Başkanın Beşiktaş aşkının ilişkiye verdiği zarar ortada. Kendisine 10 üzerinden
    7 veren -ve üstelik bir buçuk puan kırığı da şanssızlığına veren başkana ben 10 üzerinden 1 -yazıyla bir- veriyorum; söz uçar Feyyaz Uçar yazı kalır -yarısını da renktaş kontenjanından veriyorum üstelik. Rakamlar havada uçuşurken anlamsız içi boş ve hiç aklı selim durmayan laf olsunların trajikomik olduğunda hemfikiriz. - Bir bilmecem var çocuklar; Fener'in Yıldırım'ı ile Kartal'ın Yıldırım'ı arasında en büyük fark nedir, - Birini sadece kendi taraftarı taparcasına sever, ötekinin varlığına rakip taraftarlar duacıdır. Ee, Beşiktaş taraftarı kimi sevecek yahu nokta kom.

    * * *

    Beşiktaşımızın başkan kadar büyük diğer sorunu küfürdür.. Oysa Samsun maçında fark açılana dek bambaşka ve umut verici sloganlar ve şarkılar duyuyorduk; 'Çarşı' repertuvarı yenilemişti ve ne güzel tınlıyordu lakin 3-0 oldu,başladı yine küfür; utançtan kalbim çınlıyordu. Kendisine olan hayranlığımı, kıskançlığımı alenen itiraf ettiğim sevgili Alen'i, Alen'i adını taşıyan ve alenen Beşiktaş kokan sıcak, küçücük ve samimi demgâhında ziyaret ettim. Başkan tek başına küfürü bitirmeye gücünün yetmeyeceğini bayramda Milliyet gazetesine beyan etmiş; oysa 'küfürü tek başına bitirmeye gücü yeten küfürbaz başkan'lara aşinadır memleket. Ben sevgili Alen'e gücünün yeteceğini hatırlattım nacizane; "Haklı iken haksız durumuna düşüyoruz küfür yüzünden" dedi haklıydı, herkes kendi çöpünü temizlemeli. Başkan giderek, seyirci anlamsız ve küpüne zarar Fener nefretinden ve küfürden vazgeçerek, futbolcular seyirciyi günah keçisi görmekten vazgeçerek, ben belki de haddimi aşarak kendi doğrularımı anlatıyorum; ateşten gömlek benimkisi oysa alevi ellerimle toprağa gömdüm elimin yanığı geçer, kalbimin yanığı da geçecek... Küfür bitince!

    * * *

    Fenerbahçeli babası, 'mana'mın memleketi Bozcaada'da kalan son Beşiktaşlı çocuk Volkan'ı uzun uğraşların sonunda şu cümleyle Fenerli yapmış: "Sen de büyüyünce onlar gibi küfür mü edeceksin." Adaya ilk gidişimde Volkan'a, babasının nasıl bir manipülasyoncu olduğunu anlatacağım; ikna ediciyimdir genelde, başaramazsam çaktırmadan kulağını büker ona hediye ettiğim Tümer imzalı formayı geri alırım; aşk sahibinde kalmalı!

    * * *

    Ya, işte böyle dostlar, aynayı cesaretle gözlerimizin taa içine tutup gerçeğimizle yüzleşme vaktidir. Beşiktaşlılık denince üstadım Süleyman Seba'dır, ah üstadım... Us'umda kalan tat! Yıldırım beyin Beşiktaşımıza kazandırdığından söz ettiği starlardan yula 'Çarşı dağılmalı' buyurmuş, her star star sayılır mı, 'kolt pley' mi dinlesek, sıtar sayılır mı? Çarşı bize lazım ama küfürsüz haliyle. Kadıköy'e giderken yakılan vapuru, Fener'in bayan basketçilerine yapılan tacizi, korolaşmaya yüz tutmuş galiz küfürlü sloganları Beşiktaş seyircisine mal etmeye çalışan yaygın, popülist ve yalan söylemin son örneği. Ben Volkan'ı ikna ederim, siz de küfürbazları ediniz. 'Beşiktaşlılık markası'nın çok ciddi bir 'pi ar'a ihtiyacı var; gönüllüyüm, gönüllüsün, gönüllü ol. Haksızsam Fenerli olayım, haklıysam gönülsüz olma. Gönlümün gülüyle severim seni... F.D







  • Seba'yı yuhalayıp istifa etmesi için,
    15 yılın oldu
    senın suren doldu
    yeter artık seba
    artık istifa artık istifa
    diye besteler yaptıgınzı da hatırlıyorsunuz değil mi?
    Bir de yazıda kadıköy vapurunu ateşe veren, FB nin bayan basketcılerine yapılan tacizleri bjk taraftarına mal etmeyin yazıyor. Bu olayları yapan bjk nin 1 numaralı taraftar toplulugu Çarşı değil mi? E bjk ye mal edilmeyecek de kime mal edilecek?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarı907

    fenerli olmak delikanlı işi herkese uymaz
    çarşı dediğin duvara karşı
    zaten delikanlı adamın çarşı pazarla işi olmaz
    feridunda baktı bjk den reyting yok her yazısında fenerinkini ağzına alıyor i..midir nedir.


    FENERLİ OLMAK DELİKANLI İŞİ HE BİLMEZMİYİZ...
    BİRDAHAKİNA BJK YE LAF SÖYLERKEN DÜŞÜNDE SÖYLE OLDUMU
    OLMUYOR AĞZINI BOZMASAN BJK YEDE LAF SÖYLEME YADA LAFINI BİLDE ÖYLE SÖYLE




  • quote:

    Orjinalden alıntı: KLEBERSON_1903

    quote:

    Orjinalden alıntı: sarı907

    fenerli olmak delikanlı işi herkese uymaz
    çarşı dediğin duvara karşı
    zaten delikanlı adamın çarşı pazarla işi olmaz
    feridunda baktı bjk den reyting yok her yazısında fenerinkini ağzına alıyor i..midir nedir.


    FENERLİ OLMAK DELİKANLI İŞİ HE BİLMEZMİYİZ...
    BİRDAHAKİNA BJK YE LAF SÖYLERKEN DÜŞÜNDE SÖYLE OLDUMU
    OLMUYOR AĞZINI BOZMASAN BJK YEDE LAF SÖYLEME YADA LAFINI BİLDE ÖYLE SÖYLE


    sen bilirmisin bilmezmisin seni bağlarda evet fenerli olmak delikanlı işi bunu bilmek için aynı vasıflara saip olmak lazım nerenle okudun bilmiyorumda bjk ye laf yok yazdıklarım arasında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 8 Şubat 2006 14:15:14 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.