Şimdi Ara

Delikli ön panel ses konusunda iyi/kötü etken mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    kasa seçiminde genel anlamda takıldığım bir nokta, delik panel konusu. Delikli panel, iyi bir soğutma için, dolayısıyla performanslı çalışma için kesinlikle bir avantaj, buraya kadar tamam. İçerisi soğuk olunca fanları kısabilmek gürültü için bir avantaj mı, yoksa sesin dışarıya daha rahat çıkması açısından dezavantaj mı?

    Ses konusuna gelince;
    1- Kasanın önünün kapalı olması ile delikli olması arasında ciddiye alınacak bir fark var mı?
    2- Bu anlamda HAF 912 nasıldır?

    Kaliteli bir kasaya iyi bir para yatırıp da sonradan pişman olmak istemiyorum. Özellikle son dönemlerde her iki kasa tipini de kullanmış arkadaşlar yorum yapabilirler mi?



  • Haf 912 sizi pişman etmez, ses konusunda zaten endişe etmeyin mesh olan bölmelerden ses sızması yüksek miktar olsaydı ilk önce buna bir çözüm bulmak için fanlar ele alınırdı. Ses gürültü durumu kişiden kişiye değişiyor bu yüzden kesin bir şey söylemek sizin için zor fakat alttaki gibi kasa sanırım sizin işinizi görecektir. En azından alttaki ufak delikli kısımdan 140mm fan soğutma için hava içeriye alırken üst kısım kapaklı olduğundan tozlanma konusunda biraz daha rahat olabilir, tabi Cooler Master kalitesi ile ne kadar yarışır orası muamma.

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-mid-tower-beyaz-kasa.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.