Şimdi Ara

dell 1520 wireless sinyal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam beyler dell 1520 kullananlara bi sorum olucak. ben şuan nete bizim kanalın yani lig tv nin kablosuz ağından bağlanıyorum ama sinyal seviyesi 5 üzerinden 3 veya 4 olarak gösteriyor. burda nerdeyse herkezin laptopu var ve hepsinin wireless sinyali 5 gösteriyor neden dell 1520 nin sinyal seviyesi daha düşük? aynı durum evde de öyle. ark.ın hp marka laptopu 5 üzerinden 5 sinyal alıyor ama benimki 4 bazen 5 alıyor çoğu zaman 4 alıyor ki modemde hemen yan odada duruyor.. wireless driverini hiç güncellemedim hatta wireless driveri yüklemedim formattan sonra vistayı kurar kurmaz wireless driveri yüklüydü.. driveri güncellemelimiyim? link verebilirmisiniz?



  • şuan yan odadaki modemden 3 sinyal alıyor sorun ne? bi cevap bekliyorum çözüm bekliyorum
  • beyler yok mu bi cevabı olan ?
  • vista kullanıyorsan onun etkisi vardır büyük ihtimalle...vista xp ye göre daha az gösteriyo herzaman sinyali...ama zaten o sinyal çok mühim değil...önemli olan netten kopmaman...
    illa driver güncellemesi istiyorum diyosan intelin sitesinde en güncel driveları bulabilirsin...
  • ark.ların laptoplarında da vista yüklü ve 5 te 5 gösteriyor. doğru internet bağlantısında pek bi önemi yok ama ağ bağlantısını kullanarak başka pc lere dosya atar ve alırken bağlantı çok düşük 11mbit ile dosya transferi yapıyor. normali max 54mbit. driveri güncellim en iisi. saol :)
  • başka tavsiyesi olan?
  • bende de ayni sorun var gateway marka laptopum 5te 5 gosterirken intel wireless kartli dell laptopum 5te3 gosteriyor ve yanyanalar. garip bir durum, cozumu olan varmi?
  • slm millet
    guncelleme yapmayı denediniz mi ve wireless ın hangi surumunu yuklediniz??
    sorun halloldu mu?? merak ettim cunku yer yer bende de aynı sıkıntı olusuyo da.. bi bakalım..
  • bu arada bnm wireless surucu surumum 11.1.1.22 bilginiz olsun sizinkler nedir acaba??
    birde belki baslık dısı olacak ama ekran kartıyla aranız nasıl?? yani hic bios sesi aldınız mı yada calısmayı durdurma hatası ile karsılastıgınız oldu mu yada baska bi probleme ekran kartı ileilgli ?? tesekkur edeim simdiden..
  • walla ben dün format attım sorun düzeldi ama önceki formatlarda düzelmemişti. kendi kafasına göre çalışıo walla
  • princeXeviLx 15202nin wirelesinde sorun olmasi garip geldi bana..wireless anteninde sorun olmasin sakin..benimkide 1520 şmdiye kadar kullandığım laptoplar içinde wirelsii en güçlü olanı..5. kattan birinci kattaki hotpointe bağlanıyor tıkır tıkır giriyor..
    birde şu var bazen bi ağa bağlanıyorum (otellerde filan) 3 çubuk çekiyo ama hızı çok iyi oluyor..belki sorun yoktur yani dell'in standratı yukarıda olabilir. Dell'in 3 çubuk verdiği bir bağlantı kalitesine başka bir firma 5 çubuk vermiştir..anlatabildimmi bilmiyorum..
    o 3 çubuklu ağa bağlandığındaki internet hızı normalmi ona bak bence (download upload hızlarını ölçen bazı siteler bi seninkinde bak bi de 5 çubuk bağlanıyor dediğin arkadaşınkinde. bak bakalım bi fark varmı? )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.