Şimdi Ara

Dell 5423 Pilde Çalışırken Görüntü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dell 5423 ultrabook şarjda çalışırken hiç bir sorun yok ama şarjı çekip pilde çalışırken ekran parlaklığı çok artıyor ve görüntüyü bozuyor. Güç yönetimi ayarlarını nekadar kurcalasamda bir değişiklik olmadı biosta görüntüde bozulma olmuyor windows açarken sorun başlıyor, sorun neden kaynaklanıyor olabilir?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: BildaBilisim

    Dell 5423 ultrabook şarjda çalışırken hiç bir sorun yok ama şarjı çekip pilde çalışırken ekran parlaklığı çok artıyor ve görüntüyü bozuyor. Güç yönetimi ayarlarını nekadar kurcalasamda bir değişiklik olmadı biosta görüntüde bozulma olmuyor windows açarken sorun başlıyor, sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

    Guc tasarrufuna gectigi icin kalite dusebilie oyle ayarlanmistir. Oncelikle pildeyken hangi modda calistigina bak. Ekran parlakliginida ekrani kisinca pil durumunda en son biraktign ayar kalmasi lazm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm ayarları denedim, işletim sistemini tekrar kurdum yine değişen birşey olmadı. Bilgisayar pide çalışmaya geçince görüntüyü bozmaya başlıyor.
  • Guc tasarrufu yuksek performans ayarlarina baktiniz mi? Bunlara tek tek tikladiginizda fark eden bsi olmuyorsa donanimsal bi problem var demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.