Şimdi Ara

DELL 5521 ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
24.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aderanc

    quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_k

    işlemci olarak daha düşük özellikte bunda kullanılan işlemci Intel Core i3-2330M le aynı seviyede diyebiliriz

    saçmalama ya

    aynen hocam saçmalama bencede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROUGE44

    quote:

    Orijinalden alıntı: aderanc

    quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_k

    işlemci olarak daha düşük özellikte bunda kullanılan işlemci Intel Core i3-2330M le aynı seviyede diyebiliriz

    saçmalama ya

    aynen hocam saçmalama bencede

    saçmalama hocam :D
  • ARkadaşlar 5521 i7 modeli yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım. İlk aldığım gün ekran kartı driver ı ile ilgili bir sorunla karşılaşıp makineyi vatan a geri götürdüm driverlarını güncellediler , sorun çözüldü. Makineyi almadan önce yazılan tüm mesajları okudum inceledim. 1.9 işlemci hızı yetmez bilmem çok ısınır ses çıkartır vs. vs.

    Arkadaşlar makineyle alakalı tek problemim amd nin bu geçişli grafik kartı olayı. Bir kaç oyunda intel ekran kartını otomatik olarak gördüğü için oyunları çalıştırmadı. Onun dışında bir problemim yok . Kendim Euro Truck Similator 2 kurdum ve full çözünürlükde bir kaç ayarı düşük bir şekilde sorunsuz oynamaktayım . Isınma kasma , fan sesi gibi hiç bir sorun yok. Makinanın ısındığını anlamıyorsunuz bile . Kasası alüminyum kasa olduğu için o konuda şu ana kadar sorun yaşamadım.

    İşlemci hızına baktığımda ise eğer sadece nette dolaşıyorsam oyun , program vs. bişey açmadıysam 0.90 1.40 ghz arasında bi hızla çalışıyor :D . Kendi otomatik hızlanıyor veya yavaşlıyor . Buda pil ömrünü uzatıyor . Performans seviyesinde %100 dolu pille yaklaşık 4 saatten fazla nette takıldım. Tabi bu süre iyimidir bilemiyorum :D

    Kasa şık bi kasa . Hafif ince bir tasarımı var . Klavyesinde ışıklandırma yok. Fakat tuşları felan gayet kullanışlı. Elinizi koyduğunuz yerdede oyunlar da felan ısınmadan dolayı rahatsız olmuyorsunuz.

    Rahatça her yere götürebilirsiniz. Çünkü hafif ince hoş bir makina , kendini belli ediyor . Traşlanmış aliminyum iyi olmuş :)

    Bunun dışında windows 8 le beraber hoş bir kullanım kolaylığı sağlıyor.

    Alacak olan arkadaşlar eğer ben oyun manyağıyım sadece oyun oynarım diyorsanız bu model size göre değil. Fakat oyun benim için önemli değildir. Üst düzey olmasına gerek yok diyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

    Teşekkürler...




  • arkadaşlar bir kaç gündür dell support center bios update uyarısı veriyor. biosu güncellediğim halde uyarı hala devam ediyor. sorun ne olabilir.
  • bende alıcam düşünüyorum
  • Dell 5521 i5 3337u laptop aldım. Tavsiye ederim. İşlemci gerekmediği zaman düşük hızda çalışarak çok az enerji harcıyor. % 100 dolu pille nette 10 saat zaman gösteriyor. Ses yok, ısınma yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.