Şimdi Ara

Dell 6000 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlerinde tavsiyesi ile bir adet dell 6000 almaya karar verdim ve bimekse gittim maalesef olmadığını sölediler bende teknosaya baktım teknosada ise lapi problemli olduğundan elden çıkarılmaya çalısıldı sürekli fiyat düşüldü sonrada geri toplatıldı dediler şimdi içime kurt düştü alternatif ne önerirsiniz..oyunla vs alakam yok derdim multimedya ağırlıklı kullanacağım ekran büyüklüğüde önemsiz hafif olması önemli wireless olsun bluetut olursa ii olur öle bir lapi ne tavsiye edersiniz fiyatı dell6000 civarı olsun..teşekkürler



  • Teknosa da calisan iki dangalaga inaniyorsun da bize inanmiyormusun fiyat dusmesinin alette sorunlarla alakasi bile yok oyle olsaydi tum avrupada bu cihazlar rekabet halinde ayrica teknosa bu cihazi almadiki satsin dangalak hepsi..

    Onlar f.siemens modellerini kakalamaya calisiyorlar ben de gittim dedim servisde cok f.siemens var neden ovuyorsunuz iste cok satiliyormusda ondan mis:))Yani cok satilan cihazlardan bir iki servise gitse iyi hep dert hep dert hep dert ...

    Simdi aziz nesinin hani unlu sozunu etmeyecegiz ama turkiyede akli basinda satici da yok servis de yok..

    Cihazi sen almak iste bulursun bu arada sana adresler veririz bakarsin ama sorun falan var dersen git teknosadan al sabancilara da benden selam soyle:))
  • yaa bab size inanmasam sormam gider alırdım bi tane dediğin doğru f.siemens tavsiye etti gerçektende ama biliorsunki insan ister istemez etkilenio acaba dio çünkü çok kolay alınası bişi deil en azından benim için öle..yinede teşekkür ederim bir daha düşünmem gerekecek..
  • Arkadasim ben sizleri dusunuyorum zaten saticilari degil yaklasik 50 kisi var burda bu cihazi kullanan yazilim sorunlari oluyor ama bu da dogal zaten her cihaz icin gecerlidir ama donanim sorunu bir tek cd yazisindan geldi ama cok nadir bir kisiden geldi o sorun onuda cozmustur sanirimBaska sorunlar henuz gelmedi cok kullanicisi oldugu halde..

    Cihazda hersey var yok yok bluetoth var-dvd yazici var-sd kart okuyucusu var-ses sistemi cok doyurucu-ekran goruntusu mat degil canli-pil suresi tatmin edici 3.5 saat-tv out var-4 usb var- 15.4 inch ekran var-128 mb akadar paylasimlida olsa grafik var-60 gb hardisk var-cihazda isinma yok ses yok-multimedya tuslari var cihaz kapagi kapansada muzik dinleyebiliyorsunuz-scrool var toucpadi cok kullanisli-cihazin goruntusu de cok kaliteli duruyor gorenler zaten soyle bir kalite hissini duyuyor-yani psikolojik olarak zaten memnun olursun yeni alanlar bize hep tsk etti sikayet edenler bile o kadar kadi kizinda olur dedi ekran karti konusu ozellikle paylasimsiz isteyen arkadalar var..




  • teknosanın fs önermesi çok normal, tekonosa çok büyük alım gücüne sahip olduğu için fs 2045 stokladı ve fiyatı kırdı, peynir ekmek gibide sattı ama alanların çoğu bin pişman, gelelim dell e çamur atmalarına, bu adamların dell 6000 le ilgili en ufak bir bilgiye sahip olmadıklarından eminim, bi kere teknosa dell satmadı hiç bir zaman, nerden biliyolar toplatıldığını, ben son olarak fs 2045 alma derim başka da bişey demem, seçim senin

    dell 6000 alırsan pişman olmazsın, fs alıpta 2 günde cihazı koltuğunun altına sıkıştırıp teknosaya dönenlerin sayısı az değil.
    quote:

    Orjinalden alıntı: CHATPATH

    yaa bab size inanmasam sormam gider alırdım bi tane dediğin doğru f.siemens tavsiye etti gerçektende ama biliorsunki insan ister istemez etkilenio acaba dio çünkü çok kolay alınası bişi deil en azından benim için öle..yinede teşekkür ederim bir daha düşünmem gerekecek..





  • teşekkürler arkadaşlar zaten fs almak gibi bir niyetim hiç olmadı ben dell ve acer in dışına çıkmamayı düşünüyorum bir ihtimal toshina l10/205 olabilirdiki bir arkadaş o konuda uyardı sağolsun biraz eski hdd kullanıyormuş yada onun benzeri bir olay bende pcdepodan falan siparişim edip beklemek yerine gidip fiziki olarak aliim istedidim yoksa pcdepo ve golddan sipariş edebilirim ancak beklemesi bir dert neyse bayram sonrasına kalıcak olay..
  • teknosa da cok yakin bir arkadasim calisiyor.sakin Fujitsu siemens alma dedi.uzuluyorum burdada satarken dedi
  • vallahi sert yazdim o kadar hakliymisim baksana satan bile uzuluyormus:))
  • valla oyle ama..diyorki ; ben onlara caktirmadan HP tavsiye ediyorum! pavillion serilerinden ama anlayan anliyor inat olan FS aliyor
  • hp nin pavilion serisini ben begendim fakat fiyat-performansa bakmak lazim delle kiyaslandiginda...Sizin onerdiginiz amd turion modelinin fiyati nasil?
  • hp turion nx 6125 py481 ea = 1099 dolar+kdv ve 15 taksit...

    yani fiyati da cok pahali degil.ona 1 gb ram taktirayim diyorum alirsam .nasil olur?
  • ammann arkadaşlar teknosayı kötülesek bişi olmazda f.siemens alan kullanan arkadaşlarımız olabilir onlar üzülebilir dikkatli olalım bence..
    quote:

    Orjinalden alıntı: arnoldJR_BERLIN

    teknosa da cok yakin bir arkadasim calisiyor.sakin Fujitsu siemens alma dedi.uzuluyorum burdada satarken dedi




  • http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=5128&categoryId=5&path=3:5&ref=006.1

    bimeks de baktim 1249 dolar yaziyor o fiyata dusmusse al derim..
  • cihazda xp pro yuklu olan degilmi bu ?

    İşlemci AMD Turion 64 ML-28 (35Watt) 1.6 GHz
    Sistem Belleği 512 MB
    Sabit Disk 60 GB
    Grafik Kartı ATI Mobility Radeon X300 128 MB paylaşım
    Ekran 15'' TFT XGA
    Optik Sürücü DVD-RW (+/-) Double layer
    Ethernet Kartı Entegre 10/100 Ethernet
    Modem Entegre 56K modem
    Ses Onboard
    Klavye Q Türkçe
    Mouse TouchPad
    İşletim Sistemi MS Windows XP Pro TR/ENG
    Diğer Özellikler Wireless 802,11b/g, mini-pci card/Bluetooth
    Garanti


    yani bu hp mi?
  • gold.com.tr de !!! aha valla ucuz mus ya..kapayim bari bi tane
  • bayagi dusmus fiyati gercekten ben bu cihaza bakmistim 1250 usd idi 1100 dolarlara dusmus hadi hayirlisi alirsan ...Ama dell de kotu degil islemcisi amd turion 64 bit oldugu icin aliyorsun farkindayim hp yi ...

    YALNIZ EKRAN 15 INCH BUNU DERT ETMEZSEN AL DELL DEKI 15.4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 9 Ocak 2006 0:38:16 >
  • 64 bit evet ya..az da olsa ileri yatirimli bence ve hp lerde 4200 rpm olayi beni kasiyordu ama bu 5400 rpm mis ve cok mutlu oldum ya:) ohh be delircem 3 haftadir bir notebook secemedim.icim rahat simdlik bakalim:)
  • BEN SIZI TAKIP ETTIM FARKINDAYIM AMA ALMANYADASINIZ SANMISTIM ORADA DAHA UCUZA DAHA IYILERDE VAR ..ORNEGUN ALDININ KAMPANYALARI VAR INANILMAZ UCUZA
  • 64 bit ne oluoki? yaa bikaç konfg var deişik fiatlı olarak 6125nx in sanırım
  • yaa bab size inanmasam sormam gider alırdım bi tane dediğin doğru f.siemens tavsiye etti gerçektende ama biliorsunki insan ister istemez etkilenio acaba dio çünkü çok kolay alınası bişi deil en azından benim için öle..yinede teşekkür ederim bir daha düşünmem gerekecek..




    bak arkadaşım ben de serviste bir çok fs gördüm.... burada bir çok kişi dell 6000 kullanıyor ve ben forumda olumsuz bir duyum almadım. dell i aldığın zaman daha iyi anlayacaksın neden bu kadar insanın memnun kaldığını ve bu bilgisayar üzerinde ısrar ettiğini....

    ayrıca burada şunu söylemek isterim

    [size=3]dost_ozan kardeşim,dell 6000 imaj ve performans bakımından hep en öncü savunucuları oldun... ama niye oyun denilince hep negatif bir yaklaşımın var.
    BUNA BİR AÇIKLAMA GETİR HANGİ OYUNU OYNADIN DA SENİ TATMİN ETMEDİ.....

    herhalde hiç oyun yüklemeişsin.....ikincisi 128 mb paylaşımla ancak o seviyede oyun oynanabilir. aynı şekilde fifaa 2005 i oynadım yine problem yok.... age of empire III YİNE PROBLEM YOK....OYUN KURMAKTAN KORKMAYIN BİLGİSAYARINIZ ORTA SEVİYEDE BİR OYUN CANAVARIDIR.(OYUNLARI OYNARKEN ISINMA PROBLEMİ DE OLMUYOR AKLINIZDA BULUNSUN)

    buradan diğer dell 6000 lilere sesleniyorum nfs underground2 yi kurdum orta ayarda bilgisayarı hiç kasmadı ama inanın ben nfs2 yi desktop tada oynadım full ayarda onu bile kasıyor ki bilgisayar amd athlon 3000 + ve 128 mb geforce fx 5200 ekran kartıyla....AYRICA ARALIKSIZ 6 SAAT OYUN OYNADIM BİLGİSAYAR DA EN UFAK BİR ZORLANMA GÖRMEDİM SADECE FAN 1. SEVİYEDEN 2. SEVİYEYE GEÇİYOR. O KADAR))) DELL 6000 İ OLANLAR BİLİR FAN AYARI İKİ TANE DİR BİR NORMAL AYARDA ÇALIŞAN FAN(HİÇ SESİ OLMAMAKLA BİRLİKTE SOĞUK ÜFÜREN FAN))))) 2. İSE BİRAZ HIZLI VE BİRAZ DAHA SESSLİ)))))

    son olarak ben şunu derim bu bilgisayarLA 2005 yılına kadar olan oyunları çok rahat oynayabilirsiniz...(oyunun ekran kalitesini ayarlamak şartıyla...ama bundan sonraki oyunlara birşey diyemem çünkü 256 mb bir gereksinim duyan oyun zaten masaüstü olan 128 mb da çalışmaz veya performans saglamaz...




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.