Şimdi Ara

Dell, HP veya Apple

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işim için (tercümanım) 10 ila 20k arası olabilir, en az 16GB RAM, 15 İnç tercihen i7 bir laptop arıyorum. Kılavyesi ışıklı ve çok da ağır olmamasını istiyorum. Apple'da olabilir ancak kullandığım programlar Windows'ta sorunsuz çalışıyor şimdi Mac ile sorun yaşamayım diyorum.

    Hangi markayı veya modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler




  • Şu anki M1 işlemcili laptoplar gerçekten de ilginç gelebilir ama özel bir program ihtiyacınız yoksa fiyat/performans canavarı ^_^ En uyguna satılan Macbook Air gerçekten güzel cihaz, alıp termal ped modu da yaparsanız ki bunu herkes kolaylıkla yapabiliyor M1 Macbook Pro kadar hızlı fansız bir cihazınız oluyor.
    Tabii Apple şu an geçiş sürecinde diyip uzak da durabilirsiniz. Bir de M1 işlemcili 15" model yok henüz, bugün Apple etkinliği var ama yeni macbook tanıtılması beklenmiyor. yeni ipad pro ve belki imac tanıtılabilir.
    Apple kalitesine yakın windows tarafında alabileceğiniz en iyi cihazlar muhtemelen Dell XPS serisi, Lenovo Thinkpad'in kendini kanıtlamış X, L, P ve T serileri olabilir ama ekran kesinlikle apple kadar iyi olmayacaktır Thinkpadler için. Bir de LG Gram gerçekten iyi bir alternatif oldu büyük ekranlı ve hafif cihaz arayanlar için, ama bunu da Türkiye'de nasıl bulabilirsiniz bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Laptopumu satın aldım. Bu yönde Huawei'n Matbook D16 modelini, 16GB RAM, 512 SDD, REIZEN 5 olan modelini tercih ettim ve siparişim dün itibariyle geldi. Yorumlara da baktığımda epey iyi yorumlar almış. Umarım iyi günlerde kullanırım.

  • translator66 T kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultavires

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Çok teşekkür ederim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.