Şimdi Ara

Dell İnspiron 5100 Ekrana Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a Arkadaşlar Dell Laptopum Var Yeni Aldık Normal Kullanıyodum Şarj Bitti Uyarısı Aldım Bilgisayarı Kapatmadım Sonra Kendiliğinden Kapandı Bidahada Açılmadı Laptopun Altındaki Işıklar Yanıyor Ama Ekrana Görüntü Gelmiyor Fan Felan Çalışmıyo Ama İçinden Ses Geliyor Sorunu Nasıl Halledebiliriz? Bize Kaça Patlar? Teşekkürler



  • yenı aldıysanız garantı kapsamında yaptırabılrsınız ..kullanıcı hatası gıbı bır durum gorunmuyor .. vakıt kaybetmeden servıse verın ..
  • hocam özür dilerim yeni dediğim 0 değil 2. el
  • anladım ustat .. sorun eger sıstemın adaptorunde ıse 50-60 tl cıvarı markasına gore degısıyo.. ama laptobun gırıslerınde sıkıntı varsa onun ıcın yıne tamır ıslerı yapan bır fırma ıle gorusursenız fıyat hakkında daha net bılgı alırsınız ..
    bu arada kasayı acdıgınızda herhangı bır ses gelıyormu kasadan hdd okuma sesı yada bıp sesı ? ayrıca fıse takarak mı acıyorsunuz yoksa pılıylemı ?
  • Baba Şimdi Şarja Takıyom Onda Bir Sorun Yok Şarjın Işığı Yanıyor İçeride Dediğin Gibi Hdd Okuma Sesi Var Sadece Fan Ve ya Bios Girişindeki Bip Sesi Yok Bataryayı Çıkartıp Taktıkça Işıklar Değişiyor.
  • yazılımsal bır sorun olsydı pc normal acılırda wındows acılmasa yada benzerı ..cozmek kolay olurdu ..ama bır arıza sozkonusu sızın sıstemde ..bunun ıcın sızı yanıltacak ezbere bısı soylemek ıstmeıyorum .. eger tanıdıgnız guvendıgınız sısteme bakması ıcın bır bılgısyarcı yada bu ıslerden anlayan bırısı varsa gosterın derım ..

    bır ıhtımal faydası olurmu bılemıyorum ama ..arka kapagı acarak fanları temızleyın .. ramları sokup takabılrmısınız bılemıyorum ... tek parca ıse slot degıstırın bırden fazla ıse tek tek deneyın .. sonuc gore yıne bakalım duruma ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.