Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.805
Cevap
131
Favori
549.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dell 7567 wifi 6 desteği var mı üstadlar?

  • Büyük ihtimalle desteklemiyordur.

  • Bu laptopa 2 farklı monitör takıp 2 farklı ekran olarak kullanmanın yolu var mı? (Yineleyen ekran olarak değil de uzatılmış ekran olarak yani) Malum tek HDMI çıkışı var laptopta. USB'den HDMI adaptörü takılsa olur mu acaba?

  • @BJK Hocam merhabalar, konuda sanırım nerdeyse kimse kalmamış ama siz bakıyorsunuz galiba azcık da olsa. Ben de garip sorun var tam anlamadım gerçi sorun mudur onu da bilmiyorum. BIOS'dan Speedstep ayarını kapattığım zaman normalde işlemciyi taban frekansta çalıştırır. Bunda bir sorun yok oluyor fakat ekran kartına uygulanan limit kalkmıyor, nedenini anlamadım normalde 94 dereceye ayarlanması lagzım ama 74 derece olarak ayarlı hala sizde de öyle mi durum ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nén-El kullanıcısına yanıt

    Mantık olarak olabilir hdmi çoklayıcı ile.

  • Yok ben 78-80 derece gibi bir şey gördüm. Bios en son sürümse ondan yapıyor olabilir. 1.11 sürümünü kullanmak lazım.


    Onun dışında aygıt yöneticisinden dell thermal sürücüleri kalkmış gözüküyor mu?


    Bence kaldırıp, tekrar @-forumber- arkadaşın anlattığı gibi bir deneyin.

  • BJK kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim;
    Bundan nerdeyse yaklaşık 1 sene oldu yeni pilimi bugün aldım bilgisayara ama pili almadan önce CMOS Pili arızası vermeye başladı bilgisayar. Ben de adaptörde tuta tuta dengeledim yani artık ayarlar sıfırlandı uyarısı vermemeye başladı. Bilgisayara pili taktıktan sonra oyuna girmek istedim değerlere bakayım dedim ne durumda diye falan baktıktan sonra kartın 73 derece de durduğunu gördüm halbuki Speedstep ayarı kapalı BIOS'dan, yani limitinde kalkması gerekirdi.
    Ben de bugün şüphelendim @-forumber- hazırlığı paketi silip baştan kurdum ama sonuç yine aynı. Acaba donanımsal bir sorun mu yoksa BIOS'da mı sorun var.
    BIOS Sürümü 1.11.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimportant -- 28 Eylül 2023; 21:38:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unimportant kullanıcısına yanıt

    Ben donanımsal olduğunu düşünüyorum ama gözden kaçırdığınız bir ayar gibi geldi bana. Adım adım gitmek lazım.


    Bios default ayarlarını yükleyin, bir reset atıp tekrar deneyin bakalım belki olur..

  • Hocam valla şu an bu riski alacak durumda değilim pilide yeni aldım orijinal pc'de işlerim falan var, ama aklımda factory settings yapmak vardı ileriki zamanlarda sizin dediğiniz gibi BIOS Default yaparım belki öyle de düzelebilir. Onun dışında CMOS Pilini çıkarıp resetlemek de var aklımda ama daha sonra yapıcam. Keşke @-forumber- forumda olsaydı, adam her şeyi anlıyor çözüyordu. Ama bir yanda da böyle olmasıda hoşuma gitti aslında kart 73 dereceye kadar çıkıyo, işlemcide hem taban frekansında çalışıyor düşmüyor hiç.

    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimportant -- 28 Eylül 2023; 22:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fan sesi çok rahatsız ediyor.bazen boşta bile son hız fanlar çalışıyor.bunun çözümü yok mj?

  • Nén-El kullanıcısına yanıt

    Uzun uğraşlar sonucu USB'den bir ekran daha bağlayıp istediğim uzatılmış ekran görüntüsünü almayı başardım. USB to HDMI çevirici adaptör aldım. Sadece bunu takınca sorunsuz çalışıyor uzatılmış ekran olarak. Yanına bir de laptopun kendi HDMI girişinden bir ekran daha bağlar bağlamaz USB'den bağladığım ekranı kapatıyor. Birçok kombinasyon denedim sonunda çalışan kombinasyonu buldum.


    HDMI'dan bağlı ekran ile laptop ekranı yineleyen ekran olacak, yani aynı görüntüyü verecek. USB'den bağlanan ekran uzatılmış ekran olacak. 2.masaüstü olarak görüntü verecek. Benim ihtiyacım buydu. Yalnız laptopun kendi ekranını kapatıp HDMI ve USB'den bağlı 2 ekranı uzatılmış olarak kullanmaya çalışınca yine bozuluyor, USB ekranı kapanıyor yine.


    Anladığım kadarıyla laptopun kendi ekranıyla beraber 3 farklı ekranı uzatılmış ekran olarak kullanmanın yolu yok. USB ekranını 3. uzatılmış ekran yapamıyoruz.





  • Arkadaşlar merhaba,
    Geçen hafta bilgisayarda oyun oynarken (cpu throttle açıktı ve sıcaklıklar normal seviyedeydi . Herhangi bir yanık kokusu da gelmedi) bilgisayar bı anda kapandı . Kapandığı anda şarj kablosundaki mavi ışık yanıyordu. Sonrasında Denemediğim şey kalmadı tık yok bilgisayarda sonradan farjettim ki şarj kablosundaki mavi ışık kabloyu bilgisayara takana kadar yanıyor taktıktan hemen sonra sönüyor . Sanırım bilgisayardaki şarj girişinin anakartla olan bağlantısında bir sorun var kısa devre yaptiyor diyerek(umarak) bilgisayarı soktum. bilgisayardaki şarj kablosunun girdiği yer şuan elimde , anakarttan çıkarıp şarj adaptörünü takıyorum kablodaki ışık yanmaya devam ediyor . Anakartin üzerinde görebildiğim kadarıyla bir yanık da yok . Bir yol gösteren fikri olan olur mu acaba bilgisayarı kullanan kaldıysa ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki giriştedir sadece problem, mahallerde güvenilir bir bilgisayarcıya götürmenizi tavsiye ederim.

  • MBilgehan01 M kullanıcısına yanıt
    Pilsiz mi kullanıyordunuz? Nedense bu tür sorunları pilsiz kullananlar yaşıyor galiba. Çünkü forumda biri daha pilsiz kullanıyormuş uzun zamandır, oda böyle bir sorun yaşamış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2024'e girmek üzereyiz, hâlâ kullananlar var mıdır? :D Bir beğeni alalım lütfen. Dell Inspiron 7567 - Ana Konu 

  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bir kaç tuşun basmaması dışında hala daha sağlam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

    Uzun zamandır temizlik yapmadığım için tuşlarımın neredeyse tamamı aşırı baskı yapmadığım sürece basmıyor. Onun dışında halen tıkır tıkır sorunsuz çalışıyor. Bana göre tek sıkıntısı ekran kartının artık çok geride kalması. :)

  • Valla ben kullanıyorum, bazı tuşlar çift basıyor falan ve fan az devirde dönerken ses yapıyor. Performansında bir sıkıntı yok ama Dell Inspiron 7567 - Ana Konu 

  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

    valla konuya bi bakayım dedim de baya ekran kartı yakan olmuş, koruma ayarlarını kapatan ve fps arttıran bi yazılım vardı onu kullananlarda yanmış çoğunluk olarak sanırım. bende hala sorunsuz çalışıyor. sadece ssdsini değiştirmiştim kapasite arttırmak için, bir de kaliteli bi terman macun alıp onu sürmüştüm covid zamanı. tabi artık ara sıra takılmaya başladığı için bu hafta yine aynı modelin yenisini aldım (dell g15 5530). yavaş yavaş yeni laptoba taşıyorum uygulamaları ve dosyaları. yılbaşından sonra da sipariş verdiğim ekstra ssd gelecek onu da yeni laptoba takıp tamamen yeni laptoba geçeceğim. eskisini de yazılım işleri için kullanmaya devam edeceğim bakalım. bu arada almak isteyen varsa fiyatlar artmadan almasını tavsiye ederim. faizsiz 6 ay taksit ve 2 ay öteleme görünce anında aldım. ama sanırım 2 ay öteleme fırsatı bitmiş ve faizsiz 3 taksite izin veriyor galiba




    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konutrendyol.com
    Dell Gaming G15 5530 G155530013WH i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8G 15.6 inç FHD W11 Gaming Notebook Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/dell/gaming-g15-5530-g155530013wh-i7-13650hx-16gb-1tb-rtx-4060-8g-15-6-inc-fhd-w11-gaming-notebook-p-696895505?boutiqueId=632399&merchantId=105369




  • alpererez kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun Dell Inspiron 7567 - Ana Konu 



    Fiyatlar çok pahalı ya, ben de değiştirmek istiyorum ama 50 bin TL bir laptop için çok fazla gerçekten. Dell Inspiron 7567 - Ana Konu 

  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.