Şimdi Ara

DELL STUDIO XPS 1645 KULLANICILAR KULÜBÜ (19 ÜYE) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
39.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım bu ürünü kötülemek gibi bir amacım yok, forumda yazılanlardan ve nette okuduklarımdan edindiğim izlenimler bu ürünü alanların ufak da olsa bir takım problemle karşı karşıya kaldığı. Bu ürünü alanların yarısı sorun yaşamış demek tabiki yanlış bir tespit olur kaldıkı böyle bir tespiti üreticisi bile yapamaz ordaki esas nokta bu ürünü alanların bir şekilde bir problemle karşılaştıklarına alaylı bir vurguydu ben en azından bunun farkındayım kaldıki sen kalkmış benim yazdıklarımı düzeltmeye kalkıyorsun ve bunu yaparken "2-3 kişi dile getirmişse" böyle çıkarım yapılmaz demişsin. Senin bu yaptığın ne ? onlarca kişi yaşamışken bu sorunu neden 2-3 kişi yaşamışsa şeklinde sorunu basite indirgiyon ve olduğundan farklı gösteriyon ? Sen önce nesnel olmayı öğren sonra gel.
    ekranın donmasından neyi kastettin anlamadım demişsin benim laptopum olsa bu durumu daha net açıklardım fakat eleştrilerden gördüğüm üzere işlemcinin fazla ısınmadan kaynaklı anlık donmalar yaşandığı. Buna çözüm olarak bir takım öneriler sunulmuş ama sorunu gideren şeyler değil. Kaç kişide ölü pixel var??? demişsin öyle bir söyleyiş tarzın varki sanki hiç yaşanmayan ya da bir kaç kişinin yaşadığı bir problemmiş gibi ... durumu göründüğünden daha farklı gösterme olayında sınır tanımıyorsun ... neyse neticede sana sayısal bir veri sunamam tabi ama forumlara dikkatli bakarsan ölü pixel sorunu yaşayanlar azımsanacak kadar değil. Ayrıca dell in ölü pixel sayısının 6 (yanılmıyorsam) olmadan ürünü değiştirmemesi de ayrı bir olay. " Ekran çizilmesi benim başıma gelmedi" olabilir arkadaşım senin başına gelmemişse ya da ekranı korumak için araya kılıf tarzı birşey koyup bu sorundan kurtulduysan bu böyle bir sorun olmadığı anlamına mı gelir? Forumda onlarca resim konmuş bu durumla ilgili sen hala kalkmış bende yok böyle bir şey diyorsun pes yani ... Ürün güzel olabilir ama bu sorunlar da can sıkıcı bu ürüne onca para verdikten sonra böyle hataların olmamasını beklerim.




  • shadowsong_tr arkadaş sen bu bılgısayardan memnun olabılırsın belkide sen bılgısayarını hiç zorlamıyorsun yada oyun oynamıyorsun yada hiç bılgısayarını kapagını kapatmıyorsun heralde çünkü dell kabul etti müşteri temsilcisiyle görüştüm ve bılgısyarımın değişimini onayladılar ve dedılerki bu bılgısayarın gerçekten sorunu var dedıler oyun oynamıycaksınız dedıler çünkü makıne ısınyor sorunu çözemıyorlar kendılerı açık açık söledı çoğunda böle bır sorun varmış sende makınenı karanlık bır odaya götür ve ekran üzerıne bır beyaz led ışık tut bakalım çizik varmı yokmu o zaman sana hak verıcem bıde demişsinki çıkan sıcak hava ekrana üflüyor dıye bır sorun olmazmış kardeşim bu sıcak hava ekrana üfleyıp geri içeri gırıyor bu yuzden bılgısayar içerdeki sıcaka havayı dahıtamıyor benim bılgısayarım ıkı defa ekranı değişti ve hala çizilmeler oluyordu pili değişti klavyesi değişti ve oyun oynarken kapandıgı içinde fanını değiştirdiler bende itiraz ettım 5 parça değişti ve 3 defa ekran çizilmesi oldu dıye bana değişim raporu verdıler bende bır üst modeli olan dell studio 1747 multi touch modelını aldım bugün elıme ulaşıcak üstüne 130 tl para istedıler verdım yanı arkadaş inan ben xps 1645 modelını aşıktım ama sorunları benı soğuttu ve pişman oldum aldıgıma ama şunu sölıyım gerçkten dell servısı mükemmel servıs sağlıyor ne gerekıyorsa parçayı hemen yolluyor ve değiştiryorlar ve yıne dell dell den vaz geçmedım ıstesem başka bır markada alabılırdım ama ben yıne dell aldım neyse benım cevabım bu bılgısayarda sorun yok dıyen arkadaşlara yınede almadan önce karar verın ve sorunuz varsada hemen dell i arayıp yardım ısteyın.....




  • Ben cihaza aşık falan değilim, en nihayetinde bilgisayar yani. Bu da eskiyecek, yeni yeni modeller çıkacak falan filan. Ben yeterince nesnel yaklaştığımı düşünüyorum konuya. Durumu farklı gösterme gibi bir derdim de yok ki. Ölü pixel dediğin, standart, fabrika hatası olan ve bütün marka-model laptop olsun, monitör olsun her ekranda olabilecek bir şey. Dell XPS'e özel, bunda daha çok olan bir durum değil ki. @supper-_-savian, "öğren de gel", "sınır tanımıyosun" gibi tabirleri kullanmanı gerektirecek bir mesaj yazmadım ben. Asıl sen, üşenmeyip de şu konunun diğer sayfalarını okusan, cihaz konusunda şikayetlerimi, bunların bu forumda neden konuşulmadığını, yabancı forumlarda nelerin dile getirildiğini yazdığım mesajlarımı görürsün de, bu yazdıklarımdan bir anlam çıkarırsın. Öyle sahip olduğu cihazları imzasına yazan, aldığını akşama kadar öven bir karaktere de benzediğimi hiç düşünmüyorum. "Cihazı hiç düşünmeden alın beyler" gibi bir mesaj mı yazdım. Benim başıma ekran çizilmesi, ölü piksel gibi sorunlar gelmedi evet, ama ben bu sorunlar yoktur da demiyorum. Senin başına gelmişse senin sorunun vardır, niye olmadığını iddia edeyim? Benim başıma gelmedi ve okuduğum kadarıyla, takip ettiğim kadarıyla insanlar da ağız birliği edip "bu bilgisayarların azımsanmayacak bir kısmında bu sorunlar var, bunlar kronik sorun" dememiş. Kronik sorun olarak, ısınmaya bağlı BIOS kaynaklı takılmalar olduğunu söyleyebilirim. Yüzlerce sayfa da konuşulmuştur çeşitli yerlerde. İşte bu kronik ve neredeyse her cihazda rastlanabilen bir sorun. Ancak çizik, ölü pixel, alınan cihaza özgü bir durumdur. Ha değiştirilmesi gerekir, Dell'in ilgilenmesi gerekir o ayrı. Ancak kronik ve bu modelin sorunudur demiyorum ben. Bunu demem sizlerin sorunlarını reddetmek anlamına mı geliyor? Farklı bir dil mi konuşuyoruz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsong_tr -- 6 Aralık 2010; 15:05:29 >




  • Dil aynı da uslup farklı, yazdıklarına bir daha bakarsan bir önceki mesajında alaylı bir şekilde belirttiğin bir ifadeyi bir sonraki mesajında daha farklı dile getiriyorsun. Cihaza aşık olmayabilirsin ama var olan problemleri de görmemezlikten gelmeyelim. Her üründe problem olur neticede eloktronik bir alet ve sorunların olması çok doğal fakat bu sorun kullanıcıların çoğunda meydana geliyorsa o zaman bu durum ürün bazlı sorun olmaktan çıkar model bazlı sorun olmaya doğru ilerler. Senin yazdıkların ürüne getirilen eleştirilerin çoğunu reddedercesine söylenmiş laflar. Dell bile bu kadar sahip çıkmazken ürününe sen nasıl bu kadar savunabilirsin anlamak zor. Bak bir üst mesajda @Dejavu_10ur arkadaşımızın yazdıklarını tekrar oku Dell kabul etmiş sorunu sen etmiyorsun. Ayrıca bu sorunu yaşayan bir kişi değil on kişi de değil çok daha fazla. Ve şöyle bir durum da bir üretici kolay kolay ürünün arızalı olduğunu kabul edip değişim onayı vermez eğer üründe gerçekten problem yoksa. Dell iyi bir marka olabilir servisi çok güzel de olabilir ama burda söz konusu olan STUDIO XPS 1645 modeli ve bu modelinde sorunları var bunu kabul edelim en önemlisi.




  • "Benim cihazımda bu sorunlar yok", "Bu sorunlar yaygın ve kronik sorunlar değil" gibi ifadelerin neresi alaycı ben anlayamadım. Herhalde sen öyle anlamak istiyorsun. Konuya yazdığın ilk mesajında, cihaza da sahip olmayan biri olarak "Bu ürün neden tutuluyor?" diye sormuşsun, bir önceki sayfada aç bak. Ben de sana bu ürünün neden tutulduğunu sebepleriyle anlatmışım. Kimse bişeye sahip çıkmıyor. Dell kimdir ya? Dell dediğin, Koç sistemden filan gönderdikleri teknisyen değil. Tutup bu cihaza sen, "bu model sorunlu, ekranı çiziliyor", "bu model sorunlu, ölü pixel çıktı" diyince çok objektif değerlendirme yaptığını düşünüyorsun sanırım. Dell neyi kabul etmiş? Cihazın ısınıp takıldığını mı? Ben kabul etmemişim yani bunu, öyle mi?. Çok mu zor ya, şurada konunun altında 2 butona basıp konudaki mesajlara bakmak? Neler konuşmuşuz, ısınma ve takılma sorunları ile ilgili hangi bağlantıları vermişim bakmak? Amaç bilgi almak değil ki, amaç "ulan bence bu ürün alınmaz, siz niye alıyosunuz bunu" diyip polemiğe girmek. Tatminini sağlayacaksak, tamam sıkı dur söylüyorum: "Dell Studio XPS 1645 Modeli sorunlu bir modeldir." Hadi git şimdi 100 sayfa konuşulmuş başka bir konunun en sonuna kafana göre mesajlar yaz, tartışma çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsong_tr -- 7 Aralık 2010; 9:35:24 >




  • Arkadaşım senle ne polemiğe girecem başka bir derdim kalmadı da oturup senle mi atışacam sadece olanı olduğundan farklı göstermek istemeni yanlış buldum bu yüzden de yazıyorum... Bak tekrar söylüyorum cihazın klayve takımının ekranda çizilmelere yol açtığı açık bir gerçekken oyun oynarken aşırı ısınma probleminden kaynaklı donmalar yaşandığı bilinirken sen hala neyin tartışmasını yapıyorsun? yazdıklarımı kafana göre algılayıp cevap verme ölü pixel olayına da saplanıp kalma tabiki her cihazda ölü pixel olabilir ya da ufak tefek başka hatalar olabilir bu sorunun kronik olduğunu göstermez ama bu ürünü kullanan onca insan şikayetçi olmuşken sen hala benim bilgisayarım sapa sağlam şeklinde söylenip duruyorsun ... Nesnel olmaktan kastımı da anlamadın sen galiba, bir ürünü seversin ya da birini seversin evindeki bir eşyayı seversin ama bu sevgin değer verdiğin şeyin kusurlarını gizlememeli... Şunu demek çok mu zor : evet bu ürünün bilindik bazı problemleri var umarız en kısa zamanda üreticiler bunun farkına varır da düzeltirler ama bir kaç eksi yönüne rağmen çok güzel bir ürün şeklinde.. sen böyle konuştun da ben sana kalkıp laf mı söyledim ya da laf söyleyebilir miyim? İnsanları yanlış yönlendirmeyelim belki senin yazdıklarına bakıp koşa koşa bu ürünü almaya gidenler olacak yanlı açıklamalarda ya da eksik değerlendirmelerde bulunmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supper-_-saiyan -- 7 Aralık 2010; 13:09:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowsong_tr

    Bir sorun çok konuşuluyorsa, 2-3 kişi dile getirmişse, bu sorunu cihazı alanların yarısı yaşıyor diye çıkarım yapmak yanlış olur. Kaç kişide ölü pixel var? Ben rastlamadım. 1920x1080 çözünürlüklü ve diğer muadil cihazlardan kat kat kaliteli bir ekranı ve kontrastı, görüş açısı üstün olan bir cihaz. Ekran donmasından ne kastettiğini anlamadım. Ekran çizilmesi benim başıma gelmedi, yabancı forumlardan takip ettiğim kadarıyla da öyle kullanıcıların yarısının yaşadığı bir sorun değil. Klavyemde hiç bir sorun yok, aksine kullandığım en rahat ve kaliteli klavye. Fanın havayı ekranın alt kısmına üflemesinin bir olumsuzluk yarattığını görmedim, "ileride yaratabilir" demek doğru bir yaklaşım değil. Bu cihazın yaygın olarak görülen (yaygın diyorum, yine yarısında ya da çoğunluğunda görülen bir sorun demiyorum) sorunu ekran kartının ya da işlemcinin aşırı olmayan ısınmasında BIOS'un saat hızlarını düşürmesi ve böylelikle 3d oyunların bazılarında takılmalar yaratması. Bunu da BIOS sürümleri yayınlayarak çözmeye çalışıyorlar. İnsanların en yaygın konuştuğu sorun bu. Şu konunun diğer sayfalarını okusaydın, hangi konuların sorunlu olduğunu, cihazın neden tutulduğunu daha iyi anlayabilirdin. Yine de yazayım:

    -Muadil ürünlerle ya da benzer konfigürasyondaki cihazlarla kıyaslanmayacak ekran ve görüntü kalitesi, 1920x1080 çözünürlük
    -i7 işlemci, 1333 Mhz RAM
    -İnce tasarım, şık görünüm ve malzeme kalitesi
    -Klavyenin kullanışlı ve aydınlatmasının olması, hafif pürüzlü, kaliteli touchpad
    -Yine bir laptoptan beklenmeyen ses ve hoparlör kalitesi, bütünleşik subwoofer
    -E-sata ve Firewire 1394
    -Kızaksız Blueray okuyucu ve DVD yazıcı

    Hangi Asus, Toshiba ya da HP laptop bu ekran kalitesini ve çözünürlüğü böyle bir tasarımla sunuyor? Qosmio serisinin filan çözünürlüğü ya da kontrast testleri nedir?

    Bu mesaja sonuna kadar katılııyorum.Ramazan bayramının arefe günü aldım bilgisayarı.Fiyatına göre beklentilerim yüksekti ve yüksek beklentilerimin bir kısmını karşıladı diyebilirim.
    Almadan önce tek sorunun ekran kartı olduğunu düşünüyordum.(Bence ekran kartı 4670 biraz eksik kalmış)Ve öylede oldu.Mesala 1920*1080 çözünürlükte oyun oynamak biraz zor oluyor.Bazı oyunlarda NBA 2k11 hafif takılmalar oluyor.Pes 2011 1920*1080 çözünürlükte akıcı olmuyor.Call of Duty Black Ops 1920*1080 de oynayamıyorsun.Yüksek çözünürlüğün olmasına rağmen yüksek çözünürlükte oyun oynanamak kötü.Oyun oynarken bilgisayarın kapanması yada oyunun kasılması sorunu ise;Ben öğrenciyim,pes 2011'i sabaha kadar oynuyoruz yani bilgisayar 24 saat açık kalıyorsa 9-10 saati pes 2011 çalıştırmakla geçiyordur şu ana kadar ne kasılma ne de bilgisayarın kapanması gibi bi sorun yaşamadık.Geçen gün gece 11'den sabah 6 ya kadar Civ V oynadım tıkır tıkır çalıştı bilgisayar.Tabiki ısınıyor bilgisayar ama yani bırak da ısınsın sonuçta oyun oynuyoruz.işlemci ve anakart son performansında çalışıyor.
    Hava çıkışının ekrana üflemesi evet bir sorun bencede ama şu ana kadar ekrana bi zararını görmedim.
    Ekran çizilmesi olayına şimdi baktım.Sanırım klavyeden çizilme olmuş ama çok zor farkediliyor.O kadar büyütülcek bi sorun değil.
    Yalnız ekran kalitesi harika.Avatar 1080p izleyin bu laptopta o zaman anlarsınız ekranın ne kadar iyi olduğunu.Edge-to-edge screen olması ise ayrı bi güzel.Yani diğer laptoplarda olduğu gibi ekran çerçevesi plastik değil.Tamamen cam.Reklamlarda söylenen plazma tvlerde "çerçevesiz tv" sloganı bunun içinde geçerli.Ekranın arkasında deri kaplama olması.hoparlörleri toshibanın harman-kordon u kadar ses veriyor hiç sıkıntı yok.2 kulaklık çıkışı var,Kızaksız blu-ray okuyucu,klavye aydınlatması,tasarımı bu bilgisayarı diğer bilgisayarlardan ayıran lüks (diyebilceğimiz) özellikleri.
    Şu anda laptoptan memnun musun?Evet.ama ekran kartı en azından 5650 olsamış iyi olurmuş.
    1645'in yeni bir modeli çıkmış galiba şimdi 565v ekran kartı var o tercih edilebilir.Ama bence 5650 yada 5730 koysalarmış çok daha mükkemmel olurmuş.
    Ama eğer benim gibi 1920*1080 çözünürlük,5650 ekran kartı veya daha iyisini arıyorsanız.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb3z1ebq-eb3z1ebq-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-dvdrw-1024mb-hd5650-15.5cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48715
    işte bu laptop aradığınız laptop.Özellikleri açısından bence çok güzel bi laptop.Yalnız sorunları hakkında bişi söyleyemicem çünkü araştırmadım.Şuanda laptop alıyor olsam herhalde sony'i alırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingy_31 -- 8 Aralık 2010; 20:06:20 >




  • arkadaşlar merhaba başlığı göz gezdirdim ama sorunuma çözüm bulamadım.

    win 7 home premium u ultimate e yükselttim ve bir dizi sorunla karşılaştım daha önce başına gelen oldumu acaba?

    blu ray filmlerimi artık oynatamıyorum media player veya media center uzantıyı desteklemiyor diye sorunlar karşılaşıyorum sürekli. harici bir player yüklemek istemiyorum çünkü ne yüklersem yükleyeyim media playerın burada yürüt seçeneğini kullandırtmıyor.

    bir diğer sorunda hoparlörlerde ses şiddeti inanılmaz azaldı daha önce çok iyidi. IDT sound ayarlarından sadece stereo hoparlör seçiliyor eskiden 2.1 i seçebiliyorum diye hatırlıyorum. son güncel sürücüyü yüklememe rağmen ses kalitesinde ve şiddetinde bi değişiklik olmadı maalesef. daha önce bu sorunları yaşayan var mı varsa nasıl çözüme ulaştınız.
  • Bu sorun bu modelde yaşanabiliyor. Bu testide bence herkez yapmalı. Bununla ilgili yapabileceğin birkaç yok var ama hiç uğraşma direk ara kartı değiştirsinler. Ayrıca çok sorun değilse format atıp tekrar kur eğer olmazsa da arıza kaydı açtırabilirsin.

    quote:

    Orijinalden alıntı: edo

    Merhaba arkadaşlar,

    Bende bir XPS 1645 kullancısıyım ve şöyle bir problemim var: Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 yani bluetooth bir mouse kullanıyorum ve arada sırada (sanki bluetooth uyuyor) mouse donuyor kapatıp açınca düzeliyor. Synaptics'de harici mouse var ise touchpad'i disable et seçeneğini kullanıyorum belki bundan da olabilir emin değilim. Bu konuda sıkıntı yaşayan ya da fikri olan var mı?
  • Mrblar bende DELL STUDİO XPS 1645 kullanmaktayım performansından oldukça memnunum teskkulerr
  • Merhaba Arkadaşlar ramleri 8 gb 1333 mhz yapmak istiyorumda destekliyormu
  • arkadaşlar bu xps teki 512mb 3670 ekran kartımı iyidir yoksa başka bi laptop var ati hd 5650 var hangisi daha üstün özelliklere sahip
    yardımcı olursanız sevinirim
  • 4670 ekran kartı var ondan bahsedşyorsunuz herhalde.4670 5650 ye göre güçlü bi kart değildir.5650 directx 11 destekliyor ki bu da ayrı bi üstünlüğü.Ayrıca 5650 yeni bi kart olduğu için 5650 tercih sebebidir:)
    Ayrıca bence bu zamanlarda alınabilcek en iyi laptop daha öncede söyledim zaten:)i5 işlemcili 5650 ekran kartı orta seviyede fiyatı da uygun çok güzel bi laptop alabilirsiniz.
  • sonunda zalman nc 2000 aldım, laptopuda tamire vermiştim ikisi birden aynı gün geldi özlemişim laptopumu. evde sony laptop kullanıyordum dell xps 1645 e kavusunca dünyam değişti. : )
  • Herkese Selamlar ve Saygılar;

    Benim problemim, windows masaüstünde veya internette gezinirken aniden ve direk olarak kapanması. Isınmadan dolayı olmadığına kesin olarak eminim, çünkü 4-5 saat aralıksız oyun oynuyor olsamda böyle bir problem yaşanmıyor. Sadece bir kez PES 2011 oynarken oldu, ondada oyunu daha yeni açmış ve sadece menüsündeydim, yani oyun oynamaya daha başlamamıştım. Zaten soğuk olan bilgisayarı açınca, kullanmaya başladıktan 5-10 dakika sonrada böyle bir sıkıntı olabiliyor.

    Birde yine bu power problemi olarak, bilgisayar kapalı iken kapağını açtığımda tüm ışıklar yanıyor ve sönüyor sonra. Bu ışıklar sönmeden power tuşuna basarsam, bilgisayar normal bir şekilde açılmaya başlıyor. Fakat ışıklar söndükten sonra power tuşu bir süreliğine hiçbir şekilde çalışmıyor. Bu da bazen 20-30 saniye, bazen ise yaklaşık 1-2 dakika kadar devam ediyor ve bilgisayar hiçbir tepki vermiyor. Sonra ise yine normale dönüyor. Yukarıda belirttiğim kendi kendine kapanması durumundada yine power tuşu belirli bir süre hiçbir şekilde çalışmıyor.

    Bilgisayarın BIOS A12 de dahil olmak üzere tüm sürücülerinin en son çıkan update lerini DELL'in kendi sitesinden yaptım. 90w lik adaptörüde 6 ay kadar önce DELL tarafından 130 watt olarak değiştirildi. Yani kısacası bilgisayarımda tüm yeni ve yapılması gereken işlemler yapılmış durumda :) Sizce neden böyle bir sıkıntı yaşıyorum, bilgisi veya yaşamışlığı olan var mı acaba??? Bir kaç gün sonra konuyla ilgili DELL'i arayacağım zaten ancak birde sizlere sormak istedim. Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunch -- 2 Şubat 2011; 0:59:03 >




  • Kilitlenmeler yazılımsal da olabilir, donanımsal da. Ancak power tuşunun çalışmama sorunu donanımsal kaynaklı görünüyor. Bence söylenecek şeyler seni yanlış yönlendirebilir. En temizi, tüm sorunlarını iyice toparlayıp, Dell servisine tek tek bildirmek.
  • Herkese merhaba.

    Ben de yaklaşık 2 aydır bu laptopa sahibim.
    Genelikle memnunum.
    Kış aylarında olduğumuzdan ısı sorunu pek yaşamıyorum.
    Yazın ise fanın sıcak havası ekrana üflemesi beni de tedirgin ediyor.(Aceba bant ile kapatsam mı diye aklıma geldi)
    Win XP os için ses sürücüsü de bulunmuyormuş. :(

    İyi günlerde kullanmanız dileği ile.
  • Ya arkadaşlar ben ati catalyst center açammıyorum masaüstünde ters tıklayıp "Catalyst Control Center" ı tıkladığımda hiç bişi olmuyor öyle kalıyor.Ayrıca atinin sitesinden support&drivers bölümünden 4670 win7 64bit e uygun driveri indirdim fakat aygıt yöneticisinden ekran kartımın sürücüsüne baktığımda güncel versiyonu gözükmüyor.Atinin sitesinden indirdiğim 11.2 versiyonu ve içindeki ekran kartı sürücüsü versiyonu 8.821 fakat ati ccc 11.2 yüklediğimde güncellenmesi gereken ekran kartı sürücüsü 8.692.1.0
  • Arkadaslar uzun zamandir laptop bakiyorum ve dell studio xps 16'yi gorunce tek kelimeyle asik oldum fakat yurt disinda yasiyorum ve burda hicbir magazada bulamadim sadece siparis ile getirebileceklerini soylediler ama ellerinde dell xps 15 L501x oldugunu ve daha iyi bir bilgisayar oldugunu soylediler.Bunu ellerinde olani satmak icin mi yoksa gercekten daha iyi oldugu icin mi soylediler bilmiyorum fakat cok acil bir pc ye ihtiyacim var ve alacagim bilgisayari en az 3-4 sene kullanacagim...Studio xps 16 nin problemleri oldugunu soylediniz xps 15 l501x inde problemleri varmis ve L502x i beklemeyi oneriyolar.Ne yazik ki bekleyecek sabrim kalmadi ve su anda 2 tane secenegim var:

    1. DELL STUDIO XPS 1645
    -i7 720QM
    -16" RGBLED Full HD, 1920x1080, Ati Rodeon HD 4670 (1GB)
    -4 GB ram, 320 GB(7200 RPM) Hard disk
    -Blu-ray, bluetooth
    -9 cells Windows 7 Home premium

    2. DELL XPS 15 L501x
    -i7 740QM
    -15.6" WLED Full HD, 1920x1080, Ge Force GT435M (2GB)
    -8 GB ram, 640 GB(7200 RPM) Hard disk
    -Blu-ray,Bluetooth
    -9 cells Windows 7 Home premium
    (klavye aydinlatmasi yok benim icin buyuk bir eksi)

    Her 2 seceneginde uluslar arasi garantisi yok en ufak problemde bile kendi butcemden tamirini yaptiracagim.
    Dell studio xps 16 yaklasik 100$ daha pahali.
    Karar veremiyorum yardimci olurmusunuz?
    (yarin aksam dell studio xps 16 magazada olacak ve sadece 1 tane baskada hic biryerde yok siparislede 45 gunde geliyor kacirmak istemiyorum)
    yorumlarinizi bekliyorum simdiden TESEKKURLER...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnnie -- 18 Mart 2011; 23:08:43 >




  • tekrardan herkese merhaba, dell studio xps 1645 in ekran kartı ve monitörü ile 3d filmler izlenebilir mi??
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.