Şimdi Ara

Dell Vostro 5468 G20F82N

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba uzun süre kullanacağım, şık, kaliteli bir bilgisayar arıyorum. Knight online tarzı daha basit oyunlar oynarım ara sıra. İlerde video editleme yapacağım pil ömrü uzun beni uğraştırmayacak bir bilgisayar istiyorum. Yukarıda ki laptop'tan istediğim verimi alabilir miyim? Kullanan veya inceleyebilen var mı? Teşekkürler



  • Ben de ilgileniyorum bu cihazla. Kullanan var mı? Baska model i7 7.nesil dell notebook kullaniyorum ve memnun degilim. Harddisk cok yavas ve sesli. Wifi modem seciyor. Touchpad kullanissiz. Kasa plastik egilip bükülüyor.

    Ergonomik bi notebook lazım bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil ömrü hakkında yorum yapmak istiyorum.

    Son 2-3 aydır batarya deşarj süremin anlamsız bir şekilde hızla arttığını gözlemledim. Bu durum gün geçtikçe artmaya devam etti ve dün bu duruma el atayım derken yaptığım kontroller sonucu pil ömrünün (sağlığının) %37 ye kadar düştüğünü gördüm.

    "Açıkçası 2 yılı henüz yeni dolduran bir bilgisayardan bunu beklemiyordum"

    Ertesi gün Dell müşteri hizmetlerini aradım ve bu durumu bildirdim. Bios'ta yapılan raporlama sonucunun fotoğrafını çekerek mail olarak iletmemi talep ettiler ve mail ellerine ulaşınca yeni bir pil'i tarafıma kargo ile (normalde yerinde servis var, fakat ben kendimde değiştirebileceğimi (gömülü batarya) söyleyerek bu konuda anlaştım) göndermek üzere yola çıkardılar bugün.

    2017 11'nci ayında satın almış olduğum Dell Vostro 5468 14" I7 model dizüstü bilgisayarımın garantisinin bitmesine henüz 3 ay kala batarya konusunda bu şekilde bir tecrübe yaşadım yani.

    Bunun dışında en küçük bir problemim yok. 2 yıldır her şey yolunda, ben satın aldığımda makinede 1TB mekanik disk ve 8GB Bellek vardı.

    Ben 16GB bellek (Kingston HX424S14IB/16) ve 500gb m2sata SSD (Samsung P/N: MZNLN500HMJP / MZ - N5E500) satın alarak diğer boş slotları değerlendirdim.

    Bazı forum konularında gördüm, 250gb m2sata SSD sınırı olduğundan falan bahsetmişler fakat ben hiç bu tür araştırmalara girmeyerek direkt satın alıp takmıştım ve hiç bir ek ayar yapmadan Windows kurulumunu gerçekleştirmiştim.

    Hem mekanik disk takılıydı 2 yıldır, hemde SSD takılıydı. Fakat mekanik disk son zamanlarda garip garip sesler çıkarmaya başlayınca anladım bir terslik olabileceğini, şimdi batarya değiştirirken mekanik disk'i yerinden çıkaracağım ve eğer bulabilirsem düşük kapasite bir normal SSD disk takarım yerine. Veya boş bırakacağım.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.