Şimdi Ara

Dell Vostro 5470 alındı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
22
Favori
70.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 8.1e güncelleme yapamıyorum. Yönetici olan bir hesapla oturum açmanız gerek diyor oysaki oturum açık hatta pc yi aldığımda ilk açarken yeni hesap oluşturup açmıştım. Neden bu şekilde bir uyarı veriyo olabilir ?
  • Tamamen win8 in kendi mallığı yüzünden. 50 kere denemeden sonra ancak algılayabildi ve şimdi 8.1 indiriliyor. Güncelleştirmeler kısmından 2 adet daha güncelleme yapıp restart tan sonra 2 denemeden sonra güncellemeyi kabul etti ve indirmeye başladı. Aynı sorun sizde de 8.1 e güncellerken olabilir.
  • Arkadaşlar gündüz bir sorun oldu yüklemeyi yapamadım daha doğrusu indirme yarıda kaldı. Net gitti bir ara sonra tekrar yüklemeyi denedim fakat yine windows aynı mallığı yapıyor yönetici izni olan bir oturum açın diyerek hata veriyor win 8.1 güncellemesini indirmiyor. Çıldırmamak elde değil!!!
  • Bende Windows 8.1 güncelleme sorunundan geçtim 3 gün sonra geldi güncelleme sonunda başardım. ilk önce yeni hesap açın onla deneyin biraz bekleyin yada benim gibi kafaya takarsanız win8 pro'ya yükseltip öyle deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stuncar85

    Bende Windows 8.1 güncelleme sorunundan geçtim 3 gün sonra geldi güncelleme sonunda başardım. ilk önce yeni hesap açın onla deneyin biraz bekleyin yada benim gibi kafaya takarsanız win8 pro'ya yükseltip öyle deneyin.

    Pro ya yükseltince sonra 8.1 güncelleyince sorun çözülüyor mu? Aklmda ayrıca proya yükseltme var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme görünüyor ama yapamıyorum!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoftu telefon ile ara güncelleme sorununa yardımcı oluyorlar (bana söylenen win8 single ile ilgili sorun )en iyi cevabı Microsoft verecek.
  • ilk chat ile ulaştım microsofta sorunu çözemediler telefon ile yardımcı olabilir diye yazdılar.ben win8 proya yükselttim sonra mağazada 8.1 güncellemesi çıktı.
  • Hatayı şu şekilde çözdüm. Sadece ilk satırdaki komutu denedikten sonra mağazaya tekrar girdi ve güncellemeyi tekrar denedim bu sefer yüklemeye başladı. Eğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa çözüm aşağıda. Herkese kolay gelsin;

    Windows + R tuş kombinasyonu ile çalıştır penceresini açın ve içerisine WSreset.exe yazıp tamam'a basıp tekrardan kontrol edebilirmisiniz.Sorununuzun devam etmesi durumunda;


    Sorun ile ilgili olarak C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasini bulup

    sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştırınız.


    İşlem tamamlanınca bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadline -- 20 Ocak 2014; 20:11:13 >
  • an itibariyle 8.1'e güncellemiş bulunuyorum. Güncelleme işlemini yaparken indirdikten sonra bilgisayara restart atıyorsunuz ve hiçbirşeyi ellemiyorsunuz. Kurulum kendiliğinden gerçekleşiyor. Sadece sistem ayarlarını yapıyorsunuz o kadar. Driver falan hiçbirşey yüklemiyorsunuz. Açılışta masaüstünüz en son nasılsa o şekilde açılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadline -- 20 Ocak 2014; 22:53:20 >
  • win 8proya yükseltmek için serial denetim masasından özellik ekleden yazıyoruz.bigisayara format atarsak daha sonra tekrar seriali girmemiz gerekiyor.
  • deadline D kullanıcısına yanıt
    Microsoft yardım sayfasından bu işlemleri yaptım ama işe yaramamıştı.güle güle kullan
  • bende 19unda sipariş verdim ama daha elime geçmedi cihaz,ilk işim şu msata ssd olayını(slot var yada yok) fotolu bir çözüme kavuşturmak ardından da win 8.1 :)
  • Ben 18'inde ebrar'dan sipariş vermiştim. Bir gün stok bekledim. Pazartesi kargoya vermişler,bugün elime geçti.Henüz kuruluma geçmedim (freedos ver.) Görünüm olarak çok kibar bir makine. Umarım performansı da öyle olur.

    Ekleme: Freedos modelini alıp win 7 kurayım diyen olur da, kurulumun başında "sürücü bulunamadı..." hatası alıp bir türlü ilerleyemeyenler; kendilerine bir zarar vermeden hemen dell'in sitesinden destek bölümünden 5470'in sata sürücüsünü indirip sürücü dosyalarını usb belleklerindeki /sources/inf klasörüne kopyalasınlar.. Kurulum sorunsuz devam ediyor böylece..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutlu42 -- 22 Ocak 2014; 1:00:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutlu42

    Ben 18'inde ebrar'dan sipariş vermiştim. Bir gün stok bekledim. Pazartesi kargoya vermişler,bugün elime geçti.Henüz kuruluma geçmedim (freedos ver.) Görünüm olarak çok kibar bir makine. Umarım performansı da öyle olur.

    Ekleme: Freedos modelini alıp win 7 kurayım diyen olur da, kurulumun başında "sürücü bulunamadı..." hatası alıp bir türlü ilerleyemeyenler; kendilerine bir zarar vermeden hemen dell'in sitesinden destek bölümünden 5470'in sata sürücüsünü indirip sürücü dosyalarını usb belleklerindeki /sources/inf klasörüne kopyalasınlar.. Kurulum sorunsuz devam ediyor böylece..

    Hocam bilgi için sağolun yoksa win7 kurulmuyor diye uğrasacaktık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgisayarım geldi.
    Ebrar sağolsun 1 günde ulaştı.
    win8.1 pro yükledim 64 bit yalnız bazı kararsızlıklar var. İe ve Mozilla da tarayıcının geri tuşu çalışmıyor.
    ya da şimdilik böyle şarzı çok iyi öğlen 12 civarı geldi... ara ara kapattım yaklaşık 4 saat filan kullandım sanırım.
    Format dahil...
    Bir sorum olacak. Parmak izi okuyucu aktif mi siz de?
  • mozilla kullanmıyorum. ie geri tuşuna dikakt etmedim normalde backspace kullanıyorum.
    parmak izi aktif ama hiç kullanmadım. Eliniz bile değse çalışmaya başlıyor parmak izi
  • Program ya da oyun performansını deneyen var mı arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadline

    Dell vostro 5470 alındı.
    İlk izlenim;
    **Kasa; sadece arka kapak hariç heryer alüminyum. Arka kapak plastik ama sert. Tuşlar plastik. Klavyenin olduğu kısım da alüminyum. Gerçekten çok hafif, şık ve kaliteli bir görünümü var. Tuşlar ve klavye kullanımı rahat.
    **Touchpad ayrıca büyük ve alüminyumdan yapılmış kullanımı çok rahat ve hoş. Çift parmak kullanılabiliyor. Aşağı yukarı sağa sola, zoom gibi özellikleri parmak hareketleriyle yapabiliyorsunuz.
    **Açılış; ben açıldığını dahi anlamadım fan sesi yok denecek seviyede duyulmuyor bile. Sessiz bir ortamdayım ve neredeyse hiç ses yok diyebilirim.
    **Harddisk sesi ise güncelleme işlemleri sırasında ortaya çıktı ve gayet makul seviyedeydi. Onun dışında harddiskten gelen ses rahatsız edecek seviyede değil.
    **Hoparlör gayet iyi ses veriyor çok yeterli ;)
    **Wireless ile ilgili hiçbir sorun yaşanmadı. (güncelleme öncesi/sonrası)
    **Açılış süresi 12 sn.
    **3 saat 15 dakikadır kullanıyorum ve pil %29. 1.5 saatten biraz fazla download, 25-30 dak video, gerisi internette gezinme ve arada bilgisayarı kurcalama. Aralarda bekleme süreleri de oldu sürekli kullanım oldu demeyelim. Bu şekilde kullanılmaya devam edilse tahminimce 4bçk saatlik bir pil ömrü var diyebiliriz.
    **Üründe msata slotu bulunmaktadır.

    Ram ve ssd takviyesiyle birlikte tadından yenmez

    Resimler aşağıda.



    Öncelikle hayırlı olsun kardeşim, benim cihazın fanıyla ilgili bir sorum olacak sana ve diğer alan kullanan arkadaşlara. Bilgisayarın fanın ilk çalışmaya başladığı anda sizde de ufak cızırtı gibi bir ses geliyor mu(sürekli bir ses değil sadece fan çalışmaya başladığı anda geliyor sonra normal)? bende aldığım günden beri var çok yüksek bir ses değil ama merak ediyorum sorun mu var diye.




  • arkadaşlar tekrar merhaba,bende çok şükür cihazıma kavuştum.Gelir gelmez hemen çalışıyormu diye denedim ve msata slotu için cihazı açtım veeee sonuç bugün hemen msata mini ssd siparişi verdim bile





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.