Şimdi Ara

Delta Force: Hawk Ops Oyunundan 5 Saatlik Oynanış Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Delta Force serisinin yeni oyunu olan Delta Force: Hawk Ops'tan yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu yeni içerik, YouTube platformunda bulunan Virgin Wizard adlı kanaldan geliyor ve içerikle beraber oyundan yaklaşık 5 saatlik bir oynanış görüntüsü elde edebiliyoruz.
     
    Delta Force: Hawk Ops için beklentiler biraz düşük
     
     
     
    Video içeriğine bakacak olursak Çince olduğundan dolayı pek bir şey anlamayabilirsiniz. Ancak buradaki temel husus görüntülere dikkat etmeniz. 5 saatlik oynanış videosu içerisinde iki farklı oyun modu sergileniyor. Bu nedenle beklediğiniz oyun hakkında birtakım bilgilere sahip olabilirsiniz.
     
    Daha önce belirtildiğine göre Delta Force: Hawk Ops üç farklı oyun modu ile beraber oyunculara sunulacak. Bu modlar arasında Hazard Operations, Havoc Warfare ve Black Hawk Down yer alacak. İki mod içerisinde oyuncular 3 kişilik bir ekip oluşturabilecek ve burada zorlu görevlere atılacak. Akabinde görevleri tamamladıktan sonra da yeni teçhizatların kilidini açabilecek.
     
     








  • Amerikan ordusunun oyununu Cinliye yaptirirsan boyle olur. Cinli nereden bilsin Delta'yi Force'u.
  • Delta Force ismi ağır gelmiş. Belki yeni oyuncular bilmeyebilir, Delta Force dedi mi çok acayip bir şey bekliyor insan. ama işte...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Amerikalıların skandallarını görüyoruz her yıl cod ve bf serisinde bence çinlilerede şans vermek gerekir ki hiç te fena durmuyor oynanisi cod + bf olmuş oyunda singleplayer + mp + hazard mode olucak üstelik free to play daha ne olsun hemen oynamadan laf atiyosunuz :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Amerikalıların skandallarını görüyoruz her yıl cod ve bf serisinde bence çinlilerede şans vermek gerekir ki hiç te fena durmuyor oynanisi cod + bf olmuş oyunda singleplayer + mp + hazard mode olucak üstelik free to play daha ne olsun hemen oynamadan laf atiyosunuz :)


    Bu oyunu yapan firma COD mobile'i yapan firma. Sorun da Cod+bf olmasi. Delta force kendine ozgu bir oyundu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.