Şimdi Ara

DELTA SERVİS MAĞDURLARI + PARA İADESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son dönemde delta servisin yaptiklari ortada ben dahil bir çok insan var mağdur olarak. Gönderilen telefonlar yapılmıyor resmen el koyuyorlar. Aralık ayında gönderdim kaç aydır telefon yok zaten geçtim telefondan hakem heyetine başvurdum. 1 şubatta işleme alınmış yakında sonuçlanır. Tavsiyem Delta servise göndermeyin disarda para ile yaptirin yoksa telefonsuz kaliyosunuz. Kaç aydır telefon yok ve bir mağduriyet söz konusu bunun için hukuki bir yaptirim varmidir hakem heyeti dışında?

    SON DURUM: 23 Martta hakem geyeti kararim cikti. Bugunde para iadesi aldim. Idealsecim firmasi gayet guvenilir. Serviste telefonu olanlar hic beklemesin hakem heyetine basvursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerotuzyedi -- 6 Nisan 2017; 12:9:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • en iyisi delta diyorlardı paralel ithalatda
  • Ben telefonu alırken araştırdım ve olumsuz yoruma çok rastlamadim bende ithalatlar arasinda en iyisi diyerek tercih ettim ama kesinlikle degil sikayet sitesine her gün 3 4 sikayet ekleniyor. Aralik ayindan beri telefonsuzum arizasida ekranda leke olduğu için ekran değişimi göndermesemde telefonum çalışıyordu zaten ama gönderdim kaç aydır telefonsuzum. Burasi forum ve herkes buradan yardimlasip faydalaniyor o yüzden karalamiyorum ama tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bu servise bulasmayin. Telefonunuzda varsa disarda yaptirin yokse gelmiyor telefon rehin kaliyor resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumun iç ekranı çatlamış.garantisi olmasına rağmen ücretli onarım yapılacakmış.bu durumda hakem heyetine delta servisi mi vermeliyiz satıcıyı mi vermeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 52radikal 5 kullanıcısına yanıt
    Her durumda satıcıyi veriyorsunuz hocam garantiyle muhattap değilsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.