Şimdi Ara

Demoman , Heavy , ve Pyro İçin en iyi silahlar , Hatler , miscler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar Bunlar için en iyi set ( silah ) , ( Kiyafet ( Hat , misc ) ) Hangileridir Sizce yARDIMA İHTİYAÇ VAR


    Not : Para sorun Değil



  • pyro : yağyakar- yedek atisci-kartpostal zimbalayici,hat olarak foster'ın sahte yüzü. Bide su cak bi beslik tauntu guzel duruyo pyroda.
    Heavy : Standart minigun -aile şirketi -gerçek randımana ulaştırıcılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIDGARDSORMEN -- 22 Nisan 2012; 3:00:45 >
  • Heavy için boks eldiveni al,shotgun yerine family business al çünkü shotgunla o kadar işin olmuyo, mermi sayısı az da olabilir. Standart minigun alma artık Tomislav çıkardılar, Heavy'nin en kötü özelliği spin time ı azalttılar onu çek.

    Pyro'yu bilmiyorum.

    Demoman kesinlikle 1 ve 2. silahlar default al. Ondan iyi silah çıkarmadılar çünkü çıkarsalar daha da güçlenecek. Oyunun açık ara en güçlü elemanı Demoman. 3. silah olarak keyfin nası istiyosa onu al. Bazıları şişeyle takılır, bazıları Ullabol ile.
  • tolga oyundaki en guclu karakter demo mu gulerim sadece oyunda bir denge var demoları scout cok rahat oldurur soldide scoutu cok rahat oldurur sana gore en iyi sınıf demo desen daha dogru olur
  • Düzgün demo kullanırsan Scout filan duramaz rahat ol sen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga*

    Düzgün demo kullanırsan Scout filan duramaz rahat ol sen.


    Yapılarla 2 saniyelik işi var, tuzak kurabiliyor, silahları güçlü, rastgele sallasan biri ölüyor, Kritz verildiğinde karşı takımı temizliyor daha ne kadar olmasını bekliyorsun :C



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 28 Nisan 2012; 21:26:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nintendo.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga*

    Düzgün demo kullanırsan Scout filan duramaz rahat ol sen.


    Yapılarla 2 saniyelik işi var, tuzak kurabiliyor, silahları güçlü, rastgele sallasan biri ölüyor, Kritz verildiğinde karşı takımı temizliyor daha ne kadar olmasını bekliyorsun :C

    Ya herşeyden önce 6vs6 maçlarda demo sınırı neden bir? Çok güçlü çünkü. Soldier,heavy en fazla health e sahip classlar, fakat 3 pipe da ikiside pert. Zaten sen heavye 2 pipe yedir kaçmaya başlar o. Yani scout da al artık iyi oyuncuyum diyosan. Ben çok demo oynadım, maçlarda az oynadım demo ile ama pub da çok çok oynadım. Zor classdır ama sevince hakikaten sevilir. Reload sorunu da yok bir de. Toplam 12 tane şansın var adamı öldürmek için.




  • demoman sadece kullanımı kolay,bombaları spamliyorsun ve kill sayısı kazanıyorsun.hiçkimse demoman oynayan birine "bak bu adam profesyonel" felan demez comp. ortamda.bu arada profesyonel pyrolar demoların kabusu olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wenomteen

    demoman sadece kullanımı kolay,bombaları spamliyorsun ve kill sayısı kazanıyorsun.hiçkimse demoman oynayan birine "bak bu adam profesyonel" felan demez comp. ortamda.bu arada profesyonel pyrolar demoların kabusu olabilir.

    Yav he diyorum başka bişey demiyorum sana. Demoman bedava kill alıyo,full spam yapıyo, kimse profesyonel demez öyle mi, güldürdün valla. Al sana bi örnek, tabi ki bu adam en profesyonellerinden. Fakat 4-5 yıldır şu oyunu oynarım yani eminim demo açık ara en sağlamdır oyunda.





  • ne zaman eğlenceli olmaya başlıyor orayı izleyeyim önyargılı davranmak istemiyorum video hakkında

    bu arada mesajımı tekrar okudum da biraz abartmışım özür dilerim ama bence hala dengesiz bir class,class limit olmayan serverlarda oynatmıyor.
  • 4-5 den sonra adam zaten profesyonelim diyor resmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.