Şimdi Ara

Demon Hunter'lar Sentry ve Multishot Buildlerinden Sıkıldıysanız İçeri Girin 5 Dknızı Ayırın Ltfn.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkdaşlar benim gibi sıkıldıysanız ve değişik şeyler arıyorsanız yapmanızı tavsiye ederim.

    Gerekenler;

    Crashing rain
    Natalya Set
    Calamity
    Unity
    Aguild set ( bende henüz olmasada güzel olur )
    Ve tabiki Gemlerimizin yeterince yüksek olması.

    videoda görüşldüğü gibi itemlerimin rerolleri pek iç açıcı değil ama yinede gr 41 solo yapıyor daha üstünü henüz denemedim. sizinle paylaşmak istedim. görüşlerinizin varsa memnuniyetle dinlerim. şunu şöyle yaparsan daha iyi olur vs şeklinde.

    Böyle değişik tarz buildler deneyen varsa payşırlarsa sevinirim. Sıradanlık sıkıcı birşey.

    Video Linki ; ( Bilgilendirme Amaçlıdır )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelicityS -- 25 Nisan 2015; 17:57:33 >







  • Natalya build ile şu anda sıralamada birinci olan adam var. Gerçi kendisi sadece solo DH'de değil; 2, 3 ve 4 kişilik oyunda da birinci.

    Ben de biraz topladım, Natalya set'in daha önceden olan parçalarının hepsinin çok iyi ancient olanları sezon dışında mevcut, sezonda da 3400'lük bir balefire ve 3250'lik Natalya silahı düştü. Sezon bitince ben de denerim belki. Ya da set item'larının ancient olanları düşerse sezonda da deneyebilirim.
  • Bilgilendirme için tşkler. Bir soru sorayim calamity olmasinin sebebi nedir. Mesela 2750 damageli bi calamity varken elimizde 3550 damageli başka bir 1h oka tercih edilebilirmi ?
  • Yetersiz bilgi. Soloda mı yoksa takım oyununda mı? Elindeki hangi item iyiyse onu kullanmalısın. Eğer iki denk Balefire ve Calamity varsa diğer özelliklere bakılır. Balefire'ın fire damage'i primary'den yiyor. Calamity'de ise secondary'den. Eğer elindeki Natalya's Slayer'ın damage'i elindeki diğer silahlardan daha iyiyse o main hand olacak, off hand'deki item'ın vuruşunun Natalya sete etkisi yok, o yüzden CDR ve varsa RCR'li Calamity daha iyi olur. Balefire da CDR'li olmalı bu durumda.

    Forumda item sorarken çok genel kavramlar kullanılıp o mu bu mu deniyor. Item'ları linkleyip de sormayan adama yabancı forumlarda yanıt verilmiyor. Damage her şey değildir, öyle olsa 4500 damage'li tokmakla oynardı herkes.
  • o kadar çok şeğapmamiştim o buildi kullanip 60 yapmayi beklemiyorum sadece rift içindi haftasonuna 100 keyi hızlıca bitirmek o build için 2dkda rift dönüyo diyolar birde orada ancient krider için şansimi deneyim ne yaptimsa olmadi.
    natalya build komik geliyodu hiç deneme şansım olmamişti her bişeyi var galiba iyisinden kötüsünden işte takip okları t6 kesecem sadece o kadar
  • T6'yı gördüğüm en rahat yapan build Natalya. Benim bir sürü eksiğim olmasına rağmen hiç durmadan elite'ti normaldi demeden öldüre öldüre RG'ye geliyorum, iki RoV ile o da ölüyor. UE set ile Danetta'ları alarak da seri yapılabilir.
  • tamamdır 6-7 bow var bu build için sakladığım sırayla deneyim artık danetteleri duymuştum evet birde ona bakmak lazım
  • şu anda bu itemlerle 45 grifti zorladı. danettaları bende deniyecem bugun 2-3 tane var onlardan. bakalım etkili bir sonuç alırsak devam ederiz onlarla. birde bir adam var bunun fire ni kullanıyor gr 60 yapıyor. adamın cdr bayağı bir fazla +ap side. ben cooldown yapacam diye iyice düştü yerlere. biraz ağır kalıyor ama kuş atmak içinde cdr şart.

    o danettaları deniyecem bugun :D
  • Bende de eksik var ama denesem 53'ü rahat yaparım diye düşünüyorum. Hele bir sezon bitsin ve efsanevi hellfire'ıma kavuşayım, o zaman 57-58 de yapabilirim galiba. Hem sezon olmayan kısımda maksimum hasarlı %10 damage'li bir Balefire'ım da bulunmakta.

    Dün öylesine 53 solo deneyeyim dedim, 2-3 saniye ile kaçırdım. UE set kullanıyorum ve silahım dandik ötesi (2937 damage'li xbow).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.