Şimdi Ara

Dengesiz esneme civic acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb. Arkadaşlar 96 modl euro civicim var sag önden kaza yapmış daha önce yapılmış sag amortisör kulesi yapılmış kaynaklı benim sorunum yoldaki esnemelerde sag taraf dengesini kaybediyor bagımsız esniyor ustalara gösteriyorum bir sorun olmadıgını söylüyorlar ama bariz bi şekilde hakimiyeti engelliyor araç kazalı oldugu için ön tampon demiri yoktur bu parçanın böyle bir sorun yapması muhtemel mi acaba? Amortisör vs vs parçalar saglam ve 2 aylık yeni degişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • rexetce31 kullanıcısına yanıt
    Tampon demiri torsiyona fayda sağlar. Hatta bazı arabalarda torsiyon yönünde rijiditeyi artırmak için, radyatör açıklığına, radyatör düzlemine paralel çapraz gergi monte edilir. O bölgedeki kutu/kesit önemli.
  • Ön tampon demirini yaptırın hocam Allah korusun önden bir kaza olsa kuvvetin çoğunu içeri verir ve ölümcül kazaya davetiye. Bir an önce yaptırın. Belki esneme sorunuda ortadan kalkar.
  • Mesala bi kasisten gectiniz arac zıpladı oturdu sağ ön 2 defa daha sekiyor ve dreksiyon saga meyilleniyor ve frane basınca dreksiyon saga dönmek istiyor gibi saga çekiyor araç ani frende sag teker soldan önçe kitleniyor kayma yapıyor(abs yok) sanki yere iyi basmıyormuş gibi bir his veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük hızda yapmıyor bu yaylanmayı çekmeyi fln 70 ila 90 hızlarda yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.