Şimdi Ara

Denon AVR-1508 ACİLL YARDIM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. 3,5 yıldır kutusuna kaldırıp kullanmadığım DENON AVR-1508 receıvım var. Dün tekrar kurulumunu yaptım ve kullanmaya karar verdim. Fakat bir sorun var çözemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

    Dediğim gibi kurulumu yaptım fakat, radyo dinlerken sadece stereo çalıyor. 5 kanal stereo'ya geçirmek istiyorum, kumanda yardımıyla 5 kanala geçirmek istediğimde direk 7 kanala geçiyor pat diye bir ses geliyor ve ses kendini direk kapatıyor. Ekran kapanmıyor. Tekrar stereo'ya geçince ses geliyor ve devam ediyor.

    Aynı durum DVD 'dede söz konusu sadece stereo ses alabiliyorum, diğer durumlarda aynı şekilde pat diye bir ses geliyor ve direk ses kapanıyor taki stereo'ya geçene kadar.

    Bunun sebebi nedir, nasıl düzeltilebilir? Engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    İlginize şimdiden teşekkürler.







  • elektronık cıhazlar ooole bıseydırkı kullanmadıın zaman ıcındekı kondanslar zamanla kendını boşaltıyor bıraz yukte kullan cıhaz kendıne gelsın bıde kapağı cıkarıp temızle tozdanda yapar ama dıosunkı kutusundaydı zaten toz ne alaka yınede duzelmezse sağlam bı teknısyene göstermen
  • Pat sesi ve sonrasında receiver'ın kapanması, güç fazlasından dolayı receiverin'ın sistemi korumasından kaynaklanıyordur.

    Hoparlor baglantılarınızda sorun olabilir.
    Hoparlorler receiver'a göre zayıf olabilir.
    Bir de, sesi iyice kısarak deneyin.
  • sanırım Tünel DTL yplu gözüktü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.