Şimdi Ara

Denon x4800h için kule hoparlörler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • skysonic kullanıcısına yanıt

    Yok olurmu ne musallat olması bilgi bilgidir paylaştıkça güzel oluyor. Bende konuya denon 4800 avr diye başladım paylaşılan tecrübeler sayesinde farklı görüş açılarım oldu. Deneyip dinlemeden çok zor işmiş onu anladım. Tavsiyeler sayesinde bu işe girileceğini gördüm. Eğer Dubai de zamanım olabilirse alabildiklerimi alıp gelecem alamadıklarımı 2. El toplamaya çalışacam. Kef r7 b be r2c bilginiz için teşekkürler hemen bi incelemeye alıyorum ☺️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denon ile başladığım yolculuğa yamaha ile sonlandırdım. yamaha rx a6a yurtdışından uygun fiyata denk gelince dayanamadım aldım. sizlerin sayesinde @turuncu55 @skysonic @eiskent yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Topladığım bilgilere göre kef r serisi ile yola devam edeceğim r7 kuleler r2 center r3 raf tipiyle devam edeceğim gibi duruyor. Kef için olumsuz bir görüşünüz varmı ? 2. el uygun yollu center hariç toplayabileceğim

  • Slmdrmk kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel ve güncel bir avr almışsınız.

    Kef’in sadece bir tane kule hoparlörünü çook eskiden dinlemiştim. Güzel bir hoparlördü ama modelini şimdi hayırlayamadım. Bu sebeple sizin seçtiğiniz modeller iyi mi yoksa kötü mü bir yorum yapamayacağım. Yurtdışı yorumlarına bakmak lazım.

    Bu arada AVR’yi hangi ülkeden aldınız?
    Avrupa ülkelerinde cihazlar bizdeki gibi 220 volt ile çalışır ama Amerika ve Japonya’da şebeke voltajı 110 volttur.
    Eğer 110 volt kullanılan bir ülkeden aldıysanız bizdeki 220 voltu 110 volta düşüren bir trafo edinmeniz gerekir. Aksi taktirde cihazı 220 volta bağlayınca giriş kısmındaki sigorta atabilir yada cihaza zarar verebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler, Dubai’den aldım 220v ona bakmıştım zaten elektrikle aram iyi☺️ priz girişi olmaya bilir ona yeni kablo yapabilirim belki. Kef için tiz tatlı bas yumuşak diyorlar ortalama yorumlar tabi göreceli. Bugün istanbuldayım yarın test edebilirsem kafamda birşeyler belirecek. Dubai’de yamahanın dükkanında yamahanın 5.1.4 test ettim bi ses vardı uzun sürede yoracak gibi tizler biraz fazla bas az ama ilk dinlediğimde cezbetti

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Slmdrmk kullanıcısına yanıt
    Hiç kablo vs yapmakla uğraşmayın. Standart bir pc kablosu işinizi görür.

    Sadece prize takarken fişte L yazan (yani Live - canlı) dişin pozitif kutuba denk gelmesini sağlayın. Duvardaki prizde yada çoklu prizdeki yuvaları kontrol kalemi ile kontrol edip ne tarafın pozitif olduğunu anlarsınız zaten.

    Bu şekilde sesin daha temiz geldiği söyleniyor ama ben benim sistemde pek de bir fark göremedim :))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SVS 4000

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Yamaha RX-A8A etrafında bir sistem kurmak istiyorum. Bilgi sahibi ve ilgili forumdaşlardan, bu avr ile uyumlu center, kule ve raf hoparlör ve subwoofer için marka model önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırım yok. Neyle karşılaşacağımı öğrenmek istiyorum. Avr'yi büyük ihtimalle bizimle aynı voltajı kullanan bir ülkeden getireceğim. Saygılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bu işte acemi biri olduğum için benim bilgi verem ne kadar doğru olur bilmem ama kendimce gördüğüm ve yaşadığım tecrübeye dayanarak; Yamaha mağazasında rx a6a ile Yamaha sistemi denedim ses güzeldi canlı parlak bi ses vardı ama benim istediğim ses değildi tiz fazla gibi bide kurulum çok kötüydü onunda etkisi olabilir. İşin üstadlarından Kef leri test etme imkanım oldu ses net böyle gitarda piyanoda oradaymış gibi bi ses verdi alçak seste bile. Şansınız varsa denemelisiniz size in kullanımına uygun olanı bulmalısınız zor bir iş. Polk dali ile başlayıp keflere kadar geldim almışken tam olsun diye.İşin içine girince gördüm bu işin maddi anlamda ucu yok. Kablolama hiç hesapta yoktu uygun yollu şuan 100mtr kablo aldım 4000 tl ona gitti ki daha subwoofer ve kabloları yok ortada. Bütçe olarak birşey belirlemeniz lazım 1m tl de sistem düzersiniz .20k tl hoparlör var 400k tl hoparlör var hangisi sizi tatmin eder denemeniz lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Slmdrmk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Böyle güzel ve katkı veren tavsiyelerle araştırmaya başlayacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende avr kurmak üzere olan birisi olarak konu çok faydalı oldu benim için


    konuyu açan arkadaş son olarak ne kurdu ve nasıl oldu acaba ?

  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Öncelikle zor bi süreç. Çok seçenek var çok fazla imkansızlıklar var gönül isterdi deneyelim görelim alalım ama malesef böyle olmuyor.
    Ben denon ile bu yola çıkmıştım ama müzik kısmı ağır bastığı için Yamahaya yöneldim onuda Dubai’de deneme fırsatım oldu her ne kadar çöpü özelliğini test edemezsemde fiyat uygun olduğu için rx-a6a kaptım geldim.
    Daha sonra hoparlörler aramaya başladım polk dali Focal bakarken kef karar verdim. Kef olma sebebi forumda ve yabancı sitelerde araştırma sonucu benim tarzıma uygun olarak gördüm ve İstanbul’da kef r3 deneme şansım oldu ve gayet güzeldi. 2. El olarakta denk gelince 5.0 komple kef yaptım.r7 r3 r2c ler hazır ama ev hazır olmadığı için subwoofer karar veremedim şuanda net birşey söyleyemiyorum çünkü daha bitmedi ama streo olarak müzik dinlerken huzur veriyor bas tahatsız etmiyor ince sesler net fazla değil. Bas olmadığı için surround yapamadım tam bitince fotoğraflı detaylı bilgi veririm.
    Eğer forumdan destek almasaydım bana kalsa bu işe girişemezdim çok kapsamlı çok seçenekli ve çok deneme şansı olmayan tecrübe edinemeyeceniz zor bir iş. O yüzden tecrübeleri olanlardan yardım alarak gittim şuanda sıkıntı yok ama bitmiyor bitmiyor bitmiyor 😂 kablosu var düzeni var bi amfi bağlama şekli var varda var 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar sub Goldenear galiba. Tam modeli nedir ? Tavsiye eder misiniz ?

  • AP Shaco Pentakill A kullanıcısına yanıt
    Tam modeli Goldenear Force Field 4. FF4 olarak da geçiyor.
    Bu arada bunun yeni versiyonları çıkmış. Forcefield diye aratınca görmüştüm.

    Sub beni memnun ediyor ama ben öyle ortalık inlesin falan kafasında biri değilim ve de sub konusunda pek deneyimli biri değilim. O yüzden şöyle iyi yada şöyle kötü diyemem.

    Ama yurtdışı forumlarda genellikle svs 1000 yada 2000 bin modellerinin önerildiğini görüyorum. Alternatif olarak onlara da bakabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.