Şimdi Ara

DEPOLAMA TAŞIMA STOK TAKİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Firma Adı : Ayaz Lojistik Gümrükleme
    Firma Adresi : Tuzla/İstanbul/TÜRKİYE
    Hizmet Verdiği Alan : Raflarda Adresli Depolama, Katma Değerli Hizmetler, FİFO LİFO FEFO SON KULLANMA TARİHİ TAKİBİ LOT TAKİBİ GİBİ İSTENİLEN ALGORİTMADA STOK TAKİBİ. Paketleme Kullanma klavuzu ekleme Streçleme, İade yönetimi, Depo içi veya Depo dışı Adreslerden ürün toplayıp tamirat kurulum yapılıp tekrar paketleme.
    Online satış, Bayi bazlı satış, Üretim, Gıda, FMCG (Hızlı Tüketim), Giyim, Kimyasal, Elektronik gibi her sektörde müşterimiz bulunmaktadır.
    Site Adresi :https://www.ayazlojistik.com.tr

    Açıklama : Gelişen lojistik sektöründe rağbet görmeye başlayan ve yaygınlaşan hizmetlerin büyük bir bölümünü şirketinizin üzerinde ve çalışanlarınız üzerinde stres yarattığını düşündüğünüz bir çok alanda Ayaz Lojistik işlemlerinizi ve işlerinizin takibini en hızlı, en kaliteli ve en ekonomik çözümlerle tarafınıza müşteri temsilcimizden veya size verdiğimiz web tabanlı olarak tarafınıza verilen kullanıcı adı ve şifrelerinizile tüm işlemlerinizi anlık olarak haftanın 7 günü 24 saati takip edebilirsiniz, Uygun fiyatlı FTL, Parsiyel ve Kargo işlemlerinizin tamamının takibinin tek elden tarafınıza sunulması ve raporlanması için bize ulaşın.

    DEPOLAMA TAŞIMA STOK TAKİBİ

    DEPOLAMA TAŞIMA STOK TAKİBİ
    DEPOLAMA TAŞIMA STOK TAKİBİ







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.