Şimdi Ara

Derbi Berabere Bitsin Bursa Şampiyon Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir Galatasaray'lı olarak en güncel isteğim budur

    Bursa'yı şampiyon yapmazlar diyorlar, doğrudur. Büyük paraların döndüğü yerde mutlaka çalışmalar vardır. 3 büyükler yıllardır federasyonu, hakemleri etkisine alarak rezil kadrolarla, berbat futbolla bile şampiyon oldular. Bursa bütün bunlara rağmen şampiyon olursa kimsenin konuşmaya hakkı yok. Sivas için de dedikleri gibi, neymiş efendim Bursa'nın Avrupada tecrübesi yokmuş Şampiyonlar Ligine katılırsa rezil olmurmuşuz. Sana ne? 3 büyükler yıllardır Avrupa'da ama hangi başarımız var? Hala Milan'ı yendik Manu'yu yendik diye avunuyoruz. Şimdi bi de tutuşmuşlar anadolu kulüpleri son maçlarda Bursa'ya yatar diye. Biz yıllardır ne yatışlar gördük bunların lafı bile olmaz.

    Bırakın şampiyon olsun şu takım, anadolu kulüpleri güçlensin. Bırakmıyosanız da koca bir takımın emeğine dil uzatmayın.







  • Hergün 10 tane şampiyon bursa konusu açıyorsunuz.Olsunlarda biz de kurtulalım, server'da rahatlasın.
  • Bursa Şampiyon olsa ne olacak gelecek sene GS-Fb arasında geçicek yine mücadele . Yani sanki değişen bişey olucak Şamp. liginde averaj takımı olucak . Sivas'ıda gördük bu sene kümeye oynuyor .
  • Beşiktaşı Saymıyorsun galiba.

    Hani Geçen Senenin Şampiyonu.
  • saysa nolur saymasa nolur
    sezon sonu şampiyonun kim olacağını görüp susacaklar
    EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ
  • cumartesi saat 22 de hortlarim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cém

    Bursa Şampiyon olsa ne olacak gelecek sene GS-Fb arasında geçicek yine mücadele . Yani sanki değişen bişey olucak Şamp. liginde averaj takımı olucak . Sivas'ıda gördük bu sene kümeye oynuyor .



    Yine derken?
  • Bana kalsa Türkiye'de iki büyükler vardır. Beşiktaş Türkiye'nin 3. büyük takımıdır. ondan saymamış olabilirim


    |_ÖmeR_|
    konuyu açarken biliyodum senin gibi çıkıntının yorum yapacağını

    her maçtan sonra büyük takımların her bir oyuncusuna 3'er, 4'er konu açılırken de server dan bahsetsene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Claymoré

    Bana kalsa Türkiye'de iki büyükler vardır. Beşiktaş Türkiye'nin 3. büyük takımıdır. ondan saymamış olabilirim




    Bir taraflarınızı yırtsanız da, kendi küçük dünyalarınızda 2 büyük var diye düşünseniz de bu ülkede 4 büyük takım var.
    Son yıllarda medyanın aptalca yazılarıyla gaza gelmeyin.
  • 4 büyük var ama son zamanlarda 2 büyük arasında geçiyor şampiyonluk BJK geçen sene sonradan dahil oldu.Bana göre Türkiye'nin 3. Büyüğü BJK (başarı,taraftar sayısı vs.).
  • bu tarz konular artık kabak tadı verdi, inandırıcılığı kalmadı. totem yapmak için ya da iyi niyetli görünmek için çabalarmış gibi geliyor. bugun bunu diyenler olası bir bursa şampiyonluğunda burda çok ta umurumuzda bursa kim vs diye yağıp esecek..

    desteklediğim takım en berbat kadrosuyla bile şampoiyon olsa benim hoşuma gider, neymiş zartmış zurtmuş. bursa şampiyon olunca 3 büyüklerin yönetim mantalitesinde değişen bişey olmicak, ya da bursa 5. büyük diye anılmaya başlanmayacak. GS;FB;BJK;TS büyükler diye anılıyorsa bu şampiyon oldukları için değildir kanımca, bu kadar yatırım yapıp bu kadar para harcadıkları içindir. Bursa bu sene şampiyon olur, seneye ortalarda olur ya da daha kötüsü ligin en altlarında ya da bakarsın ilk 5 içinde olur yine.

    bir gerçek daha var ki, bursanın avantajı büyük takım olmaması ve medyanın ya da taraftarın anadolu kulubu şeklinde hitap ettiği ve ligi böldüğü çizginin sağnda kalmasıdır, bu nedenle diğer kuluplerden de gizliden de olsa destek görmektedir. En basiti Yılmaz VURAL'ın sözleri ve Bursaya karşı oynan maç.

    Kayseri de 2. yarı kopmasa o da şuanda ilk 3 içinde olurdu belki.(bu kopmada GS ve Ali TURAN olayının da parmağı var diye düşünüyorum)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cém

    4 büyük var ama son zamanlarda 2 büyük arasında geçiyor şampiyonluk BJK geçen sene sonradan dahil oldu.Bana göre Türkiye'nin 3. Büyüğü BJK (başarı,taraftar sayısı vs.).



    2008-2009 sezon sonu:
     Derbi Berabere Bitsin Bursa Şampiyon Olsun


    2007-2008 sezon sonu:
     Derbi Berabere Bitsin Bursa Şampiyon Olsun


    2006-2007 sezon sonu:
    http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=201&ftxtID=1375 Beşiktaş ligi 2. bitirmiş.

    Açıkçası vaktim yok fazla uğraşamadım ama bulabildiğim kadarıyla son 3 sezon sonu sıralama böyle. Öyle artık FB-GS arasında ikiye iki rekabet falan kalmadı, bunu kabul edin. Medyanın şişirmesine fazla gelmeyin.




  • Bursa şampiyon falan olamaz. Biraz yükseldi diye hemen kabul ediyorsunuz her şeyi.
  • Bu iş de cidden kabak tadı verdi. Son haftaya kadar kendi takımınızın şampiyonluğunu temenni etmek varken 8 hafta kala ne bu anadolu takımı sevdası anlamış değilim.

    26 hafta boyunca Bursa şampiyon olsun diye mi mücadele etti bu takım. Daha lig bitmeden havlu atmışsınız.
  • Sivas gibi Manisa gibi olmasında
  • Niye bursanın şampiyonluğunu isteyeyim ki..Her yıl olduğu gibi yine galatasarayımın şampiyon olmasını istiyorum,bana ne bursadan veya diğer anadolu takımlarından,biz şampiyon olalım bursa 2.olsun ona eyvallah ama..
  • Beşiktaşı hatırlatayım
  • size isteyin diyen kim ben istiyorum tiplere bak yaa

    lafı şeyinden anlama potansiyeliniz büyük tamam da bahsettiğim şey çirkefçe eleştiri yapılmasın. zaten küçük kulüp arkasında medya yok. son zamanlarda baktılar iş ciddileşiyo takımı germek için dört bi yandan saldırıyolar. adamlar sivas gibi de değil çatır çatır çıkıp oynuyolar bunu da inkar edemezsiniz.

    beşiktaşlılar da panik yapmasın tamam siz de varsınız yarışta canlarım tek büyük beşiktaş diğerleri üçkağıtçı namussuz zaten




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.