Şimdi Ara

Dereceli kazanma yolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Düşük eloda meta senin en iyi oynadığındır. Meta da güçlü diye az bildiğin ya da mekaniklerine iyi hakim olmadığın bir şampiyon oynarsan bozgun kaçınılmaz olur.
  • Sejuani-Maokai-Hecarim free elo
  • çok kolay karşının merkezini yok ederek oyunu kazanabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Majare

    elmas V senin ?

    elmas v mi
  • Sejuani/Gragas yok
  • Swain?!?!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyor yani bu bronzsundur, boostlatmışsın şu bu mesajları. Olm mahallede sizleri çok mu eziyorlar. Anne babanızdan hiç takdir görmüyormusunuz. Kız arkadaşınız yok mu? Ezikliğinizi burlarda mı gidermeye çalışıyonuz. Ben 27 yaşındayım, muhtemelen abinizim sizin. Şu yorumları görünce hepinizi tokatlayasım geliyor. Adam akıllı adamın mesajına yorum yazın, güzelce fikirlerinizi yazın geçin, bu ney lan. Hep bir aşağılama küçük görme çabaları. Her lol muhabbetinde bu aynı. Bu yüzden forumlarda konunun sürekliliği gelmiyor. Sejuaniyi yazmamışsan şu sundur bu sundur. Hay Sejuanine... ADAM ULTİSİ CC OLAN BÜTÜN HEROLAR DEMIŞ VE ORADA ORNEK VERMIŞ ORNEK. ONLARCA HEROYU YAZACAK HALI YOK. BIRAKIN BU KENDINI GOSTERME CABALARINI AKSINE GULUNC OLUYORSUNUZ!!!

    Yormayın adamı. Büyüyün biraz. Siz ergenler yüzünden aklı başında olanlar west'e east'e kaçıyor. Yazık değil mi kendi serverimizi örnek server yapmak varken çapulcu serveri muamelesi görsün. Şimdi bunu diyince hemen atlayacaklar biliyorum, ben hala, ısrarla, genellikle Türk serverinda oynuyorum o kadar "mid yada feed" ve afkcılara rağmen. Ben her gördüğümü azarlaya azarlaya, yeri geldiğinde Riot'un kabahatli oldugu durumlarda Riot'un kendisine tepkimi yazarak gösteriyorum ve bu yolla illa ki seviyenin yükseleceğini ümit etmekteyim.

    Abi kazık kadar adamsın hala ne işin var oyunlarda diyenlerede, çoğunuz dünyada yokken biz Warcraft Frozen Throne'da 3 corridors atıyorduk gencler. 20 yıl önce başlamışız biz pc serüvenine :) bu öyle bitecek birşey değil. Sizin de bitmeyecektir. Biz multiplayer 3 corridors oynayabilmek için şehirlerarası yolculuk yapıp sayıyı topluyordukta 2 el atıyorduk. Şimdi oturuyorsun evinde gecenin 4'ünde oyna diyorsun sana pat diye adam buluyor hemde senin seviyene göre. Bu nimetin kıymetini bilin.

    Kısacası; birbirinize karşı bu kompleKs savaşlarınıza biran önce son verin. Bu serveri kendi eviniz gibi görün ve düzeltmek için önce kendinizden başlayın. Bi kere - en azından - kurdelası olmayan adam bence geçimsiz adamdır, çünkü artık herkese verir oldular. Önce kurdela almaya bakın, yoksa sorunu kendinizde arayın. Adam solo oynuyor bot 2 kere öldümü sövmeye başlıyor. Belki senin karşındaki noob aşağıdaki elmas pre. Küfürsüz bir oyun oynadıgımı hatırlamıyorum, bu en büyük sorunumuz. Bu da kusura bakmayın ama milletçe kanayan yaramız, eksi yönümüz. Seviye düşüklüğü. Herkes kendinden sorumlu. Sen çıtanı düşürme, karşındaki de utanır yapmaz zaten.

    Herkese iyi oyunlar...




  • Oguzstyler O kullanıcısına yanıt
    22 yaşındayım işsizim bazı dediklerine katılıyorum ama bize niye patladın anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.