Şimdi Ara

deri döşeme yaptırmayı düşünenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,

    Civic HB 1.8 I-VTEC aracıma geçen hafta İstanbulda Art Car da deri döşeme yaptırdım. Deri döşeme yaptırmayı düşünenler için tecrübemi paylaşıyorum.

    Art Car ı forumlarda buldum, genellikle burası tavsiye edildiğinden bende soluğu burada aldım. Sahibi Cem Adalı ile telefonda görüştüm, bana maille renk ve model örnekleri gönderdi, ilgiliydi. Deri döşeme 2 tam gün sürüyor. 02.08.2013 akşamı bıraktım 05.08.2013 akşamı aldım. Döşememi Şahin Beyle birlikte bir kişi daha vardı, 2 kişi yaptı.

    Gelelim işçiliğe, genel görünümü fotoğraflardan bakıp kendiniz karar verebilirsiniz fakat orjinali gibi olmasını bekleyen titizler varsa detay fotoğraflardan beklentilerinin karşılanamayacağını görebilirler.

    İşlem sırasında koltukları ve kapı içlerini söküyorlar, deri döşedikten sonra tekrar takıyorlar. Kapı içleri takıldıktan sonra ön kapıların içlerinin arka tarafında bir serçe parmağı girebilecek boşluk olduğunu farkettim. Şahin Beyi uyarınca tam oturmamış olduğunu kabul etti ve çıkarıp yeniden taktı. Arabamı alıp Ankara ya geldikten sonra ise sağ arka kapının içeriden açılmadığını farkettim ve soluğu Şaşmaz da aldım. Usta sorunun kapının mandalının takılmadığından kaynaklandığını belirtti ve kapı içini bir kez daha söküp mandalı yerleştirip yeniden taktı. Daha sonra Aracıma film taktırmak için Cancan a gittiğimde bu seferde ön kapı içlerinin bu sefer ön tarafında yine serçe parmağı kadar boşluk olduğunu farkettim. Cancan daki görevlilere rica ettim ve sağolsunlar kapıyı düzgünce taktılar.

    Eğer Art Car da deri döşeme yaptırmayı düşünenler varsa bu belirttiğim durumları dikkate alarak yaptırsın derim. Cem Beydende bu konuya bir yorum bekliyorum.

    Fotoğrafları paylaşıyorum, aşırı bir olumlu/olumsuz yorum yapmıyorum, yaptırmayı düşünen bakıp kendi karar versin.

    http://imageshack.us/a/img138/5950/lq1i.jpg
    http://imageshack.us/a/img6/8899/lmwm.jpg
    http://imageshack.us/a/img821/348/g0pg.jpg
    http://imageshack.us/a/img834/9031/gwum.jpg
    http://imageshack.us/a/img10/3255/yrp7.jpg
    http://imageshack.us/a/img202/3058/1fe1.jpg
    http://imageshack.us/a/img853/3204/wuvg.jpg
    http://imageshack.us/a/img202/2383/kjbh.jpg
    http://imageshack.us/a/img208/3430/r812.jpg
    http://imageshack.us/a/img39/1121/tj7d.jpg
    http://imageshack.us/a/img543/6236/t7hc.jpg
    http://imageshack.us/a/img24/4799/rjq1.jpg
    http://imageshack.us/a/img833/2302/zpzm.jpg
    http://imageshack.us/a/img839/606/bx9e.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hondayısev -- 14 Ağustos 2013; 16:09:06 >







  • bence kumaş-deri kombinasyonu daha iyi , yazın pişmeye kışın donmaya karşı
  • Kaç liraya maloldu acaba?
  • Kaç gayme aldılar en önemlisini yazmamışın
  • Hocam ortası delikli olarak 1300 TL ye maloldu. Orta delikli olunca yazın terleme çok olmuyor. İstanbuldan Ankaraya 14:30-20:00 arası geldim, bende hafif bi terleme oldu diğer 3 yolcum terlemediklerini söyledi. Çok rahatsız edici bi terleme olmuyor.
  • İşlerine çok özenmeyen bir iş yaptıkları çıkıyor ortaya
  • şu an çok temiz ve çok güzel duruyor ancak orijinal fabrika çıkışlı döşemelere göre çabuk pislenip,yıpranıp yırtılıyorlar ayrıca kışın çok soğuk yazında çok sıcak oluyorlar kumaş koltuk en güzeli
  • Cevap için teşekkürler...Güle güle kullanın...
  • Moralini bozmak istemem ama bence rahat 500-600 lira Pahallı yapmişlar. Bende Bu konu üzerine baya bir araştirmiştim oradan biliyorum. Dersi cinsi de önemli , İşciliği de cok güzel ayrıca.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 23 Ağustos 2013; 1:39:21 >
  • Selamlar, benim eski kullanıcı adım Dominic Toretto. Beni tanıyanlar vardır belki, eski üyeliğim sınırsız çizildi. Bende bu konuyu görünce üye oldum ve ARTCAR ile ilgili bir şikayetimi dile getirmek istedim. Cem bey görsün bilgisi olsun..

    Olay şöyle;

    30 Temmuz 2013 Salı günü ARTCAR'ı aradım ve 6 Ağustos Salı günü deri direksiyon kaplaması için randevu aldım, tamam gelin dediler. Randevuda bi problem olursa biz sizi ararız dediler. 6 Ağustos salı günü sabah 9'da ARTCAR'a gittim ve büyük bir sürprizle karşılaştım. Deri direksiyon yapan usta tatile gitmiş ve bu yüzden benim işlemimi yapamayacaklarını söylediler. İnsan bir arayıp haber verir ustamız tatile gidecek, randevunuzu iptal etmek zorunda kaldık diye.. Ben 6 Ağustos salı günü sabah kalktım, o gün olan tüm işlerimi iptal ettim sırf deri direksiyon için randevum var diye.. Bundan sonraki günlerde ARTCAR'a deri direksiyon için aracımı götüremem malesef çünkü deri direksiyon işlerini salı ve perşembe günleri alıyorlarmış. Benim o gün aracımı getirebilmem için şirketten izin almam gerekiyorki bu da çok zor artık. Ancak cumartesi veya pazar günü götürmem gerekiyor. Yani kısacası heves ettik ama sağolsunlar bi haber vermedikleri için deri direksiyonumuzu yaptıramadık.




  • Brian hocam, paylaşımın için teşekkürler. Forumda bu şekil olumlu olumsuz tecrübelerini herkesin paylaşması gerektiğini düşünüyorum ki, insanlar nereye gidilebilir nereye gidilemez, nereye giderlerse araçlarına ne yapılır bilebilsinler.
  • Hayırlı olsun güzel görünüyor ancak biraz pahalı olmuş f/p düşük görünüyor.
  • hayırlı olsun ama bunu yapan kişiye ben yaptırmam.yarım iş yapılmaz.tam olarak müşteriye teslim edilir.şura açık kalsın şura şöyle olsun diye birşey olmaz.siz beğendiyseniz sıkıntı yok.
  • Bence güzel durmuş yaşanan sıkıntıları saymazsak işçilik güzel gibi buradan görünen kadarıyla. Güle güle kullanın
  • işçilik güzel gözüküyor. rica etsem 1 sene sonra da aracın içinin resimlerini paylaşabilir misiniz? malum işçilik detaylarındaki hatalar zamanla ortaya çıkar.
  • Mebla 250-300 tl civarında pahalı olsada işçilik güzel duruyor inşallah bu şekilde diri ve gergin kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya hocam güzel bi noktaya parmak basmışsınız, 1 sene sonra unuturmuyum bilmem ama döşemenin herhangi bir yerine birşey olursa hemen paylaşırım :)
  • Hayırlı olsun, işcilik idare eder olmuş. Belki biraz daha dikkat edilebilirdi...
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.