Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
990
Cevap
60
Favori
537.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ones O kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Donnie.Brasco kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın biraz geç oldu. Arçeliğin 2171JEB modelini aldım. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. daha kullanmak nasip olmadı. Bosch alacaktım ama raf aralarıdaki soğutma tellerinden dolayı raf yüksekliği kısıtlandığı için arçeliği tercih ettim.

  • ones O kullanıcısına yanıt

    HOCAM N KADARA ALDINIZ VE KAC TAKSİT

  • Arefe günü almıştım. Dolap 11bin küsürdü. 4 yıl ek garanti ile 12500 gibi bir fiyata geldi. Ziraat kart ile 9 taksite aldım.

  • ones O kullanıcısına yanıt

    bende alma arifesindeyim siemens ve beko da alternatif tavsiye eder misiniz ? hacimi olsun ses olsun

  • bukimyahu B kullanıcısına yanıt

    Ben ne yazıkki daha kullanamadım. Gelen ürün kutudan hasarlı çıktı. Alt tarafta bir vuruk vardı. metal yüzek içine göçmüş. Değişim için onaylandı, ama ne yazıkki yeni dolabı daha alamadım. Değişim verdikleri içinde gelen dolabı kullanmadım. Benim gördüğüm kadarıyla siemens ve bosch şekil olarak aynı. Arçeliklede beko aynı gibi bildiğim kadarıyla. Görünüş olarak diyorum tabi. Kalite olarak bir şey diyemem. Bİrde arçelik bosch derin dondurucuya göre 15 litre civarında büyük hacimli ve joker özelliği var arçelikte. Arçelik nofrost özellikli, bosch ve siemens diğer tip soğutucu özelliğine sahip.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ones -- 23 Mayıs 2023; 19:22:43 >
  • Selamlar beyler. Low frost sanırım statik olanlar. Yanlış anlamadıysam bu şekilde. Statik dondurucu alıp da karlanma mevzusuyla ne sıklıkta karsilastiniz? Statikle falan uğraşma git nofrost al kardeşim mi dersiniz yoksa?

    Forumda yeterince bilgi verilmiş. Ancak deneyim olarak pek bilgi bulamadım. Ne diyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwordLegend kullanıcısına yanıt

    hocam selamlar. grundig marka derin dondurucu almıssın acaba suan ne durumda memnuniyet durumun nedir uzun kullanımda sıkıntı çıkarıyor mu genel olarak performansı nasıl bilgilendirebilir misin? alacağım da markaya tereddütlü yaklaştım

  • mustprowt M kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunuz hocam performansında herhangi bir sorun olmadı. Bugüne kadar bize herhangi bir skıntı yaratmadı. Biz sürekli olarak üst tarafı soğutucu alt tarafı ise dondurucu olarak kullanıyoruz. Bu tarz bir ihtiyaç varsa kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SwordLegend kullanıcısına yanıt

    tesekkurler

  • Ben de 9 taksit ve 404 lt diye Grundig aldım. 740₺ +4yıl garanti eklettim(6taksit). Ekonomi ne alırsan kardasın moduna girdiği için aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilemedim.

     Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ones O kullanıcısına yanıt
    Bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama zam mı geldi liste fiyatı 13649 Oliz indirimi ile 12399 görünüyor şu an için,extra bir indirim mi aldınız acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

    Ben Ramazan bayramı arefesinde almıştım.

  • ones O kullanıcısına yanıt
    Pardon ben bu bayram sandım o zaman pek bir zam gelmemiş kullanmaya başladınız mı peki nasıl memmunmusunuz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi çok bir artış olmadı, 750 tl gibi bir artış olmuş sanırım. Kurban bayramı vesilesiyle tam olarak kullanmaya başladım. Dolapta sadece problem ederseniz ses sıkıntı olabilir. yanındayken ses bayaa duyuluyor. Onun duşunda şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Sadece bu modelin bir üst versiyonu çıkmış sanırım. Dijital panel son çıkanda farklı.

  • ones O kullanıcısına yanıt
    Web sitesinde görünmüyor ama mağazadan bakayım o zaman ,joker özelliği bütününde değilmi yani bütün dolabın ısısı aynı olmak zorunda değil mi, ben bu özelliği özellikle hemde dolap olarak kullanılması açısından hoş buldum aslında

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

    Benim aldığım dondurucu modeli 2171jeb. Birde 2172JEB modeli çıkmış. Diğer özellikleri aynı sanırım. Benim gördüğüm fark kapaktaki ekran. 2171jeb nin ekranın altındaki düğmeler gri, 2172JEB de ise aynı yer siyah. Başka farkı varsa bayi söyler. Dediğinin gibi joker özellik dolabın tamamında var. Ya soğutucu olarak kullanıyorsunuz ya derin dondurucu. Ama 8 çekmeceli bir modelde ayrı ayrı kullanabilme özelliği var. Dolap gene tek kapak, ama alt ve üst bölümleri var. alt kısım derin dondurucu modunda çalışıyor. Üst kısmı ihtiyaca göre ayarlayabiliyorsunuz. Dolap 2171JEB ye göre biraz daha büyük, ve haliyle pahalı. ben alırken 3bin civarında fark vardı.

  • ones O kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ben onuda inceleyeyim o zaman sagolun bu detaylar için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acil olarak derin dondurucu almalıyım. bunu önerir misiniz? artıları eksileri nedir? ya da bunu alma şunu al nedenleriyle diyebileceğiniz bir marka modele açığım:


    https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/buzdolaplari-derin-dondurucular/derin-dondurucular/cekmeceli-derin-dondurucular/GSN36VIF0N#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/


    ya da bu



     Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisiarçelik
    2081 MultiMode EI | Çekmeceli Derin Dondurucu | Beyaz Eşya | Arçelik
    https://www.arcelik.com.tr/cekmeceli-derin-dondurucu/2081-multimode-ei-derin-dondurucu

    ya da bu


    https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/solo-buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/solo-derin-dondurucular/GS36NVIF0N



    ya da bu


    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-8273-dtk-nfi-ds-dgt-r66




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 5 Temmuz 2023; 9:34:37 >




  • ones O kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    ’ Ama 8 çekmeceli bir modelde ayrı ayrı kullanabilme özelliği var. Dolap gene tek kapak, ama alt ve üst bölümleri var. alt kısım derin dondurucu modunda çalışıyor. Üst kısmı ihtiyaca göre ayarlayabiliyorsunuz ‘ şeklinde bahsettiğiniz hangi ürün acaba ? Bu şekilde çalışan ürün arıyorum, başka markalar da olabilir, bilgi verebilirseniz sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.