Şimdi Ara

Derince Kipa AVM'de 7D Sinema Keyfi:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7D Sinema Derince Kipa AVM'de arkadaşlar. Kendimin de içerisinde olduğum videoyu paylaşıyorum:) 7D nin neden 4 ya da 5d olmadığını binince anladım. Daha önce bindiğim 5D ve 6D bunun yanında teknolojik olarak zayıf kalıyor. Herkese tavsiye ederim. Benim bindiğim seansın video görüntüsünü almışlar paylaşıyorum. Tüm filmlere girdim:) Mutlaka gidin derim:) Ancak özellikle motorsiklet yarışında yağmurluk giymenizi tavsiye ederim.

    http://www.dailymotion.com/video/xoka41_kocaeli-derince-7d-sinema_news



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliali -- 12 Şubat 2012; 1:16:34 >



  • sen anlat aradaki farkları
  • Tüm büyük AVM'ler de olan 4D , 5D diye lanse ettikleri şey aslında 4D bile değil. Dünyada şu an en yüksek 4D var o da bir tek Kore'de ki bir sinemada var bunlar uçmuş direk 7D'yi yapıştırmış iki koltuk titretiyorlar diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Tüm büyük AVM'ler de olan 4D , 5D diye lanse ettikleri şey aslında 4D bile değil. Dünyada şu an en yüksek 4D var o da bir tek Kore'de ki bir sinemada var bunlar uçmuş direk 7D'yi yapıştırmış iki koltuk titretiyorlar diye.



    Aynen , Kocaeli'de 10d yazan bile gördüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfa1802

    sen anlat aradaki farkları

    Anlatayım hocam farkları. Yanlız bu sinemaların genel olarak gösterdikleri görüntü 3D dir. 3D görüntüye bulunduğunuz platformun da katkısıyla 4D, 5D vb isimler veriliyor. 7D tahminimce sinemanın teknolojisini gösteriyor. Sonuçta hepsi 3D ancak 3D ekran karşısında bindiğiniz platform farlı hareketlerle sizi farklı boyutlara taşıyor. Benim daha önce bindiğim sinemanın hareket kabiliyeti bu kadar iyi değildi. Bunu sordum ve bu cihazın 6 eksenli olduğunu öğrendim. Tren similatoru projesinde yer alan bir mühendis olarak söyleneni gayet iyi anladım. 6 eksenli hareket demek altında 6 adet ayak olmasının katkısıyla 6 farklı eksende hareket etmeniz anlamına geliyor. 5D ye daha önce binen kişi farkı çok rahat anlayabilir. Bunun dışında daha önce bindiğim simulatörlerde ayağınızın dibinde oynaşan ilginç şeyler de yoktu. Ses bir taraftan geliyordu ve buradaki heyecanı vermiyordu. Özellikle dinozor filmi gösteriminde böcek sesleri mükemmeldi. Böceği omuzumun üzerinde gibi hissettim. Son olarak 5D de kar efektine de rastlamamıştım. Belki bindiğim filmdendir. Emin değilim. İnternette bu konuyu biraz araştırayım dedim. 8D olduğunu gördüm. Baküde varmış. Silahla ateş ettiriyorlar. Bizzat oyuna dahil oluyorsunuz. Ancak 10D falan yalan. Adapazarında 5D sineması olan bir adamın D lerin artması ile sinirlenip tabelasını 10 D yaptığını bir arkadaştan duymuştum:) Benden bu kadar.




  • daha once gitmek nasip olmadi ama gitmeyi dusunuyorum. Ankarada yeni acilan kizilay alis veris merkezinde 7d var oraya giden olduysa bilgi verebilirmi nasildir
  • Videodaki palyonço sen değilsin dimi hocam :))
  • İzmit merkezde 10D yazmış adamlar. Dalga geçer gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_mercure

    Videodaki palyonço sen değilsin dimi hocam :))

    Yok hocam:) Ama videoda olduğumu söyleyeyim.
    Bugün öğle yemeği arasında Gebzede gittim 5D ye! Bir çocuk koymuşlar başına. Kemer takmıyormuyuz dedim. Ne kemeri abi çocukmusun uçacak değilsin ya ha ha ha yaptı. Az kalsın simulatoru söküp kafasına geçiriyordum. Hizmet kalitesi sıfır.
  • Bu tür yerleri şikayet etmek gerekiyor aslında. Milleti yanlış bilgilendirme ile haksız kazanç sağlamadan dolayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.