Şimdi Ara

Ders ve proje icin 1700 civarı laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski bilgisayarım bozuldu acilen bu dönemi geçirebileceğim AutoCAD gibi programları rahat çalıştırabilecek kronik sorunu olmayan uygun fiyatlı iş görür bir laptopa ihtiyacım var. Çok fazla oyun oynamayı falan düşünmüyorum. 1700 1800 tlnin üstüne çok fazla çıkmak istemiyorum işimi görecek bir laptopsa daha uygun fiyata olursa daha iyi olur tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayrıca en kısa zamanda alıp hemen kullanmaya başlamam lazım tez çalışmalarım için gerekli. O yüzden windows yüklemekle falan uğraşmak istemiyorum lafın kısası freedos tercih etmiyorum hazır windows kurulu olursa çok daha iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autocad çok ağır bir program değil ufak bir araştırmayla indirime girmiş herhangi bir bilgisayarı alıp kullanın bence. Markası size kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvcnkhy

    Eski bilgisayarım bozuldu acilen bu dönemi geçirebileceğim AutoCAD gibi programları rahat çalıştırabilecek kronik sorunu olmayan uygun fiyatlı iş görür bir laptopa ihtiyacım var. Çok fazla oyun oynamayı falan düşünmüyorum. 1700 1800 tlnin üstüne çok fazla çıkmak istemiyorum işimi görecek bir laptopsa daha uygun fiyata olursa daha iyi olur tabi.

    http://www.sadecenotebook.com/asus-k555ub-xo099d-pmu400968




  • Autocad,solid,matlab,netcad ve adını hatırlamaya üşendiğim en az 20 program yüklü cihazda.Toshiba Satellite L855-16R bi bak derim.Yanlış zaman arkadaşım dolar olmuş 3 lira teknolojik cihazlardan uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.