Şimdi Ara

Dershaneyi BIRAKMAK isteyenler okusun!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
126.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de geçen yıl kpss kursuna erken kayıt dolayısıyla yazıldım. Şimdi de son bir taksidim kaldı ödenecek. Ayrılmak istiyorum, evde çalışacak vakit kalmıyor. Okul, staj, derslerle kpss aynı anda yürütemiyorum. Boşa vaktim gidiyor. Nasıl kayıt sildirebilirim? 2 kitap seti soru bankası verdiler. Parayı geri öderler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben açı dershanesine kaydoldum. Çok büyük kurum 1000 küsür öğrencisi var. He ay para veriyorum elden. 2. Dönem gitmeyi bırakırsam yani kaydımı aldırarak tabi, nasıl bi sorunla karşılaşabilirim? Bi kaç şey imzalamıştık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben de aynı kurumun dershanesine kayıt oldum 2 aydın gidiyorum hiç bir verim alamadım. Bugün müdürle konuştuk türlü türlü bahaneler uydurdu. Şimdi de online derslere geçilecek hiç bir verim alamıcam. Bana kayıt silmiyoruz dedi. Napabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ebraroztel E kullanıcısına yanıt
    Bıraktım ve para fln vermedim ekstradan . Ama pandemi dönemi olduğu için izin vermeyebilirler. Ben olaylar olmadan tam 2 hafta önce aldırmıştım :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ebraroztel E kullanıcısına yanıt

    E-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne girip, yapılan usulsüzlüğü şikayet edeceksin. Tebligat gelince paşa paşa anlaşmak için çağırırlar.

  • Normalde verdikleri kitapların değeri 1000 TL ise şişirip 2 bin TL diyorlar zarar ediyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershaneden ayrılabilmek için saydığın maddeler arasında, dershaneyi yetersiz bulmak veya istemediği için vazgeçmek vs. yok. Şimdi ben senet imzalamış biri olarak dershaneden paramı geri alarak ayrılabilir miyim ayrılamaz mıyım.bilim açı dershanesindeyim, 2 hafta gittim, kitapları aldım biraz kullandım.(dil öğrencisiydim 2. mezun senemde mf geçiş yaptım ve dershanenin ders programında ayt tyt beraber işleniyor dolayısıyla da hiç bir şey anlamıyorum evden çalışmak istiyorum.)

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.