Şimdi Ara

desen kilidi yanlış girildi açılmıyo telefon [çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
70.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bunda ne var ki acil aramaya tıkla o zaman yukarıdaki sürgülü menü iner veri anahtarını aç şifreyi gir
  • Bendede olmuştu,bir sürü yöntem denedim hep veriler siliniyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametkaan06

    Arkadaşlar merhaba ics 4.0.4 kullanıyorum Evdekiler desen kilidini defalarca yanlış girdiği için google kullanıcı adı şifre istiyor.Ama net kapalı bunun netini nasıl açabilir veya bu kilidi nasıl açabilirim.Biraz araştırdım factory reset ile olur ama veriler gider dediler içinde önemli veriler var.Veriler gitmeden yapmamız mümkün değil midir.

    çözüm:
    Arkadaşlar gün boyunca bununla uğraştım.o haliyle cwm de backup aldım sonra backup ın data dosyasının içindeki password.key yi sildim.Sonra tekrardan restore yaptım.Gene aynı kullanıcı adı ve şifre istedi ama açı açmaz bildirim cubuğunu aşağıya indirdim neti açtım(öncekiler inmiyordu şimdi nasıl indi anlamadım).Kullanıcı adı ve şifreyi girince açıldı çok şükür :D.

    Merhaba

    Bu password.key tam olarak hangi dosyada ayrintili yazabilirmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim başıma da aynı olay gelmişti ne Mobil Veri ne de Wi-Fi açıktı ama girince kabul etti. İnternet istemiyor ki zaten.
  • Beyler wifi ye bi çözüm buldum pc bağlantı kablonuz varsa takın yukardaki çubugu indirmeye çalışın ama eliniz hızlı olsun hemen wifi açın çok kısa süre için yukardaki çubuk iniyor
  • Ben ayfon 4s kullanıyorum deseni defalarca yanlış girdim ve google hesabıma giriş yapmamı istedi telefon. Tabi ne wi-fi nede net açık değil o yüzden açamadım.Ancak telefonu normal bir şekilde güzelce kapattım.Ardından tekrar açtım ve pin kodu yerine dismis dedim. Böylece beni direk ana menüye attı hemen wifi açtım öyle hallettim.
  • Aynı şey başıma geldi internet kapalı açamıyorum hiçbir şekilde şu cwm backup dediğin şeyi biraz daha açar mısın nasıl yapıldığını..
  • Arkadaşlar aşağıdaki verdiğim site adresi size detaylı bir şekilde bu konu için size yardımcı olacağını umuyorum, dilerim faydalı bir paylaşım olur.

    bu link'e tıklayarak bakabilirsiniz http://www.ekinoxcomputer.net/genel/discovery-desen-kilidi-kirma.html
  • Desen kilidi çok fazla hatalı giriş yüzünden bloke olmuş ve e-posta adresi ve şifre talep eden sayfaya düşmüş lakin bu sayfada klavye ekranı gelmiyor bir türlü neden olabilir? E-posta adresim ve şifremi biliyorum fakat klavye gelmediği için giriş yapamadığımdan dolayı telefonu açamıyorum.

    Tel Marka: General Mobile
    Model: Discovery
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.