Şimdi Ara

Desert Operation Tanıtım ve Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Desert Operations Türkiye

    Adres: http://www.desert-operations.com.tr/

    HD Video:http://www.youtube.com/watch?v=0hYE23mrnmw


    Küçük bir üssün komutanı olarak emrindeki askerlerle binlerce farklı oyuncuya karşı savaşabilir ya da başarılı diplomasinin sonucu onlarla “ittifak kurup birlik olarak dev ordulara karşı koyabilirsin. Ülkeni geliştirmek ve düşman ataklarına karşı korumak için onlarca seçeneğin var! Haydi çabuk, bu toprakların en büyük generali sen olabilirsin!

    Donanmanı koordine edebilmek için hemen Kumanda Merkezini kur, ardından Fabrika inşa ederek para kazanmaya başla, derhal etrafına Evler yaparak hem kazancını arttır hem de üssünü kamufle et! Komutan olmak kolay değil daha yapman gereken çok iş var!

    Gökdelenler inşa edip yüksek kazanç elde edebilir, Maden kurarak altın çıkartabilir, Üniversite açarak yeni silah teknolojileri üzerinde araştırma yapabilir, Rafineriden ise varil dolusu yakıt çıkartarak bu yakıtları kerosin ve dizel‘e dönüştürebilirsiniz.


    Şimdi bu teknoloji ve kaynakları kullanmanın tam zamanı, Cephane Fabrikasında asker, uçak ve gemileriniz için cephane üretebilir, Kışlada cesur askerler yetiştirerek atış talimleri yaptırabilir, Liman‘da son teknolojiyle donanmış dev savaş gemileri üretebilir, birbirinden hızlı ve tehlikeli uçakları donanmanıza dahil edebilmek için ise Hava Limanı inşa edebilirsiniz. Artık Silah Fabrikası kurmanın zamanı geldi, panzerler, uçaklar, son teknoloji tanklar sizin emrinizi bekliyor!

    Donanmanın yeteneklerini yükseltmek için Simülatör Ünitesi kurmayı sakın unutma! Ayrıca Ticaret Merkezi inşa ederek komşularınla kaynak alışverişi yapabilir, Pentagon‘u kurduktan sonra ise gizli servisini devreye sokup diğer üslere ajan sokabilirsin!


    Desert Operations İpucu ve Taktikleri

    ■ İlk iş olarak üniversite de yeni araştırmalar yapın, böylece daha kısa sürede yüksek özellikli donanmaya sahip olabilirsiniz.

    ■ Desert Operation da en önemli hammadde yakıttır. Savaşlarda daha fazla birim kullanabilmek için yakıtınızın yüksek olması gerekir.

    ■ Acil paraya ihtiyacınız olduğunda hediye elmasları paraya dönüştürebilirsiniz. 1 elmas = 2.000.000 $ değerindedir.

    ■ Hava birimleri en hızlı birimlerdir, hem savunma hemde saldırıda çok işinize yararlar tek olumsuz yönleri diğer birimlere göre fazla yakıt harcarlar.

    Buraya kadar olan bölüm alıntıdır.

     Desert Operation Tanıtım ve Taktikleri



    Oyuna 1 hafta önce başladım, binaları kurmak ve geliştirmek biraz zaman alıyor ama kurgusu hoşuma gitti, hava, kara ve deniz kuvvetleri olarak 3 ayrı donanmayı yönetebiliyorsunuz, teknolojiler geliştirip yeni silahlar alıyorsunuz. Tavsiye ederim, güzel bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 23 Ağustos 2011; 4:13:08 >







  • Elimde 45TL değerinde oyun parası kodu bulunmaktadır. Uygun bir ücrete verilecektir. İlgilenenler dükkanıma göz atabilirler ;)
  • bu oyunu oynayan çok kişi varmı üye olcam ama az kişivarsa ona göre olim dedim :)
  • Oyunda 3 farkı cephe (sunucu) bulunuyor.

    Oyuncu sayıları şu şekilde:

    Doğu Cephesi: 81.645,
    Batı Cephesi: 210.173,
    Kuzey Cephesi: 36.226
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.