Şimdi Ara

Desire HD 2.3.5 güncellemesi sonrası sapıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 Nisan da Desire Hd aldım ve yanılmıyorsam ilk ayın sonunda android 2.3 güncellemesiyle harika bir telefona kavuşmuş oldum. Ta ki geçtiğimiz aya kadar. android 2.3.5 ve HTC Sense 3.0 güncellemesiyle telefon resmen saçmaladı. 2.3 yükseltmesiyle telefonun kullanımına "bence" çok güzel özellikler eklemişlerdi. 2.3.5 de doğru dürüst bir fark hissetmemekle birlikte telefon anlamsız takılmalar ve kilitlenmelere başladı.

    Resmen telefonu nazar ettim. Çok çabuk şarjı bitiyor ve bitipte şarja takınca sim kart ı tanımadan açılıyor. Kendisini uçuş modunda sanıyor. Ama uçak simgesi falan yok, ayarlarda da kapalı görünüyor. Tek çözüm restart yapmak oluyor ve eskiden 30 saniyede restart yapan telefon şimdi 5 dakikada açılabiliyor. Neredeyse hergün bir kez restart eder oldum. Çok tadım kaçtı çok.

    Bu son güncellemeden sonra benzer sorunlar yaşayan var mı?







  • bendede pil omru biraz kisaldi cok sik sense hatasi veriyor...kapatip acinca zil sesleri degisiyor...sogudum cihazdan...
  • Hocam bende hic bir sorun yoktu ama simdi her oyundan cikisimda htc yazisi geliyor ve yukluyor diyor yani bu reset(yeniden baslat) attigi anlaminami geliyor? Cozumu eski surume donmekmi veya baska bir cozumu varmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.