Şimdi Ara

Destech Bilişim + Vatan Bilgisayar = Yılan Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24.04.2017 akşamı Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum Samsung c24fg70fqm model monitörün ekranında leke olduğu için 25.04.2017 sabahı monitörü Vatan Bilgisayara geri götürdüm ve monitör tüm kutu içeriği eksiksiz ilk alındığı şekilde jelatinleri üzerinde Vatan Bilgisayara teslim ettim onlarda Destech servise göndermiş. Ancak servisten donanımsal bir arıza görülmemiştir denerek monitörün orijinal adaptörü olmadan ve monitörün ekranı el izleri ve lekeler dolu bir şekilde resmen üzerine gazete serip yemek yiyip geri göndermiş. Destech denen bu mahalle arası formatçısından hallice firma gerçekten Samsung Türkiye'nin yetkili servisi mi?



  • İzmirde Konak ve Balcova tarafinda Samsung Servis Merkezleri bulunuyor. Urunu alin direkt olarak samsung ile gorusun. Vatan Bilgisayar ile ugrasmaya degmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Bende öyle yapıcam ama destech monitorun adaptorunu kaybetti. Samsungu aradım orjinal adaptor olmadan hizmet veremeyiz siz adaptoru destechden geri alın bize öyle dönüş yapın dedi. Anlamadıgım vatan bilgisayar neden bu saçma firmaya yolluyor samsungun kendisi dururken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.