Şimdi Ara

Destination - Twisting Nether EU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iki tarafda hem haklı hem haksız kanımca, erolihsan oyun içinden bilgi almayı başvurunu sorgulamayı deneyebilirdin, veya icyshot pek kolay 5 dakikada 15 tane başvuru teşekkür edilip geri çevrilebilir, nedeni dahi yazılabilir üstüne. Bende başvurulara geri dönülmemesine biraz olumsuz bakarım, ama dönmeyeni de sorgulamam
  • Bu işte bir gariplik var ama çözemedim.

    Forumdaki tüm başvurular işaretli, [Değerlendiriliyor], [RED] veya [ONAYLANDI] şeklinde. Arada birkaç tane de [İPTAL] var. Ama işaretsiz başvuru yok, en eski değerlendiriliyor da 3 günlük. Erol veya ihsan şeklinde de aradım bulamadım. Teknik bir aksaklıktan dolayı başvuru yapamamış olabilir misin? Yoksa görebileceğin gibi tüm başvurulara sonuç yazıp işaretliyoruz, isteyenlerin başvurularını arşive taşıyoruz vs.

    Holy paladin de lazım üstelik, hala tek bir holy paladinimiz var.
  • Oyun içinde görüşme gibi bir şansım olmazdı başvurudada söylemiştim başka serverde oynuyorum kabul edilirsem migrate yapacaktim. Daha sonra bulunduğum guildde sürekli icc25 blood a kalmamız hic bir gayret olmaması raidlere katılımın azalması benimde oyundan soğumama neden oldu. Oyuna devam etmek için tek şansım destinationdu oda cevapsız kalınca acc dondurdum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erolihsan

    Oyun içinde görüşme gibi bir şansım olmazdı başvurudada söylemiştim başka serverde oynuyorum kabul edilirsem migrate yapacaktim. Daha sonra bulunduğum guildde sürekli icc25 blood a kalmamız hic bir gayret olmaması raidlere katılımın azalması benimde oyundan soğumama neden oldu. Oyuna devam etmek için tek şansım destinationdu oda cevapsız kalınca acc dondurdum.



    bence bu söylediklerinde bir tutarsızlız var oda şuki madem ciddi şekilde guild e girmek istiyordun açardın level1 karakter ulaşırdın kendimden örnek vereyim ben başvuru yaparken genelde oyun içinden ulaşırım ki aslında en hızlı yöntemde budur.
  • Ice Crowndaki son hard modelar öncesinde oyuncu alımlarımız devam etmektedir.
    Güncel alım yapılıcak classlar şu şekildedir.
    1xShadow Priest 1xDisc. Priest
    1xEnch 1xResto Shaman
    1xFeral Druid 1xResto Druid
    1xMage
    Güncel 04.12.//



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycanthrope -- 13 Nisan 2010; 5:44:23 >
  • Beyler size ara bir bilgi vereyim bu server için migrate düşünen oyuncular olabilir. Lag durumu hat safhada hele raid zamanı felç oluyor. Millet iyi diye diye herkes bu servere geçti. Geçenler hepsi bin pişman ama geçmişler bir kere , herkes burda. O yüzden bu serverı özellikle pvp oyuncuları düşünmesin tavsiyemdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atavratbraveheart

    Beyler size ara bir bilgi vereyim bu server için migrate düşünen oyuncular olabilir. Lag durumu hat safhada hele raid zamanı felç oluyor. Millet iyi diye diye herkes bu servere geçti. Geçenler hepsi bin pişman ama geçmişler bir kere , herkes burda. O yüzden bu serverı özellikle pvp oyuncuları düşünmesin tavsiyemdir.


    Hayır pek bir sıkışma daralma yok açıkcası bende size has birşey olabilir.
  • lag %99 sana özel birşey yaklaşık 4-5 aydır bu serverdayım ms 120+ olmadı su ana kadar ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atavratbraveheart

    Beyler size ara bir bilgi vereyim bu server için migrate düşünen oyuncular olabilir. Lag durumu hat safhada hele raid zamanı felç oluyor. Millet iyi diye diye herkes bu servere geçti. Geçenler hepsi bin pişman ama geçmişler bir kere , herkes burda. O yüzden bu serverı özellikle pvp oyuncuları düşünmesin tavsiyemdir.


    Keşke kendin ayrı bir topic açsaymışsın "Twisting Nether'da lag problemim var" diye. Buraya yazınca, bu guilde gitmeyin anlamı çıkarılıyor. Çarşamba günleri 8-11 arasında oluşan lag bizim raidlerimize engel olmuyor. Çarşamba günü geç saatlerden başlamak üzere haftanın diğer günleri rahatız.

    Güncel oyuncu alım durumumuz:

    DK - Orta
    Mage - Acil
    Warlock - Yüksek
    Paladin - Orta
    Priest - Acil (Discipline, Shadow)
    Shaman Orta (Enhancement, Resto)
    Druid - Yüksek (Feral DPS, Boomkin, Resto)
    Warrior - Düşük
    Rogue - Yüksek
    Hunter - Orta




  • Destination çok değerli insanlardan oluşan bir guild. 2 ay gibi kısa bir süre kendileri ile birlikte olabildim sonra oyunu özel sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. İleride tekrar kendileri ile birlikte olabilmek için tekrar oyuna başlamayı düşünüyorum. Dilerim başarıları daim olsun. Dilerim kendilerine yakışır kişiler bulabilirler. Sld'den sevgiler olsun kendilerine
  • evet destination çok değerli bi guild.. herkeze kısmet olmaz oradaki insanlarla oynamak.. inşallah başarıları devam eder!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur3535 -- 14 Nisan 2010; 9:17:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruelmax

    şuan Guilde 6 tane shadowmourne var .


    Emin misin? Size her bosstan shard düşüyor o zaman ki, o bile 12 hafta, 3 ay demek. Sindragosa çıkalı o kadar oldu mu yahu? Çabuk geçiyor zaman
  • Hard core guild'lara saygım sonsuz... Destination guild'ı ve diğer Türk guildlarına başarılar dilerim...
    Şu an evli çalışan biri olarak hafta içi 3 geceden fazla WOW'a vakit ayıramıyorum.
    [WOW oynayan hatun kısmette yokmuş :)]
    Ama blizzard saolsun. Emblem sistemi ile artık guild yardımı olmadan tier 9 set yapılabiliyor. (0 dan night elf druid kasarak bizzat becerdim) Guild olarak haftada 3 gece raid yapsanda ICC'de verilen bufflarla Heroic zorlukta (10 man ve 25 man) bossları devirmek mümkün olabiliyor. Mesela icc25 de %10 buffla 7/12 HC yapabildik. Buff %30 olunca bir çok guildun 11/12 HC yapabileceğini bazılarının 12/12 HC başarabileceğini düşünüyorum. Öyle görünüyor ki son değişikliklerle hard core oynamanın tek avantajı bazı son seviye lootları diğerlerinden 2-3 ay önce elde etmek oluyor. Zaten diğer expansionda ilk 25 man raidde muhtemelen o gear'da yerini diğerlerine bırakacak. Ancak bu bakış açısı sadece karakteriniz üzerindeki gear için geçerli, guild içi birlikte bir şeyler yapmanın ve başarmanın verdiği mutluluk armory'deki mor piksellerle karşılaştırılmaz. Ayrıca çoğu hardcore guild'ın sosyal yönü (zannedilenin aksine) casual guildlardan daha iyi. 24 nisan 2005 den beri 3 ayı geçmeyen kısa araların dışında hard core ve casual guildlerde wow oynamış biri olarak oyunun son hali ile ilgili görüşlerim bunlar... Yazılanların hepsi beni bağlar, yazdıklarım Destination guild ile ilgili değildir, Guilddan kimseyi tanımam (ama tanışmak isterim ), kimse yazdıklarıma katılmak zorunda değildir. Katılıyorlarsa o kendi güzelliklerindendir... Notumda pek hissettirmemeye çalıştımsa da Hard core guildlarda oynayanların mor piksellerini kıskanmakta, progresslerinin gıpta ile takip etmekteyim.
    Tekrardan Destination guild'a başarılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinbey -- 14 Nisan 2010; 15:09:41 >




  • Bende senin gibi düşünüyordum ama şu son 2 haftadır içinde olduğum sindragosa 25 Hc denemelerinden sonra diyorumki(hatta 2.bossuda ekleyebilirim)o buff %30 olsa bile birçok guildin kesebileceği bir boss değil.
  • 25men hc sindi'de indi, priest ve druid acil lazım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

    Bu tip guildleri bir türlü tasvip edemedim gitti, bana her zaman guilde oyuncu değil, eğlence değilde sanki guilde memur aranıyor ilanlarına benziyor. Gerçi bir çok Türk guildi bu halde alışmak gerek sanırım. Ne diyelim işiniz rast gelsin.


    katılıyorum bende ilk okuduumda eleman arayan firma profili cizdiler gözümde :D
  • Ayda 20 oyuncu alıp 15 ini atıyoruz diye yakınan fakat Adanalı,Haylaz gibi failer oyuncuları raider yapıp en azından onlara nispeten daha iyi oyuncuları sebep bile belirtmeden guildden atan çelişkilerle dolu bir guildsiniz maalesef.Progress yapamıyoruz diye yakınıyorsunuz ama önce yeni oyuncu almadan mevcut kadroyu gözden geçirmenizi tavsiye ederim şiddetle,bu tip tavırlarla türk oyuncuları sadece kendinizden değil diğer türk guildlerinden de soğutuyor sanki tüm türk guildleri böyle gibi bir izlenim yaratıyorsunuz.

    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Belketre den saygılar.




  • hepimiz insanız hata yapan olucak tabi, o yazdıgın kişiler hergün online olan kişiler tabi raider olucaklar, atılanlara gelince onlarla ilgili bişi diyemem ama mutlaka bi durum vardır yoksa atsalar henüz 1 aydır guildde olan arkadaşlar var onlarıda atarlardı sebepsiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sargeist

    Ayda 20 oyuncu alıp 15 ini atıyoruz diye yakınan fakat Adanalı,Haylaz gibi failer oyuncuları raider yapıp en azından onlara nispeten daha iyi oyuncuları sebep bile belirtmeden guildden atan çelişkilerle dolu bir guildsiniz maalesef.Progress yapamıyoruz diye yakınıyorsunuz ama önce yeni oyuncu almadan mevcut kadroyu gözden geçirmenizi tavsiye ederim şiddetle,bu tip tavırlarla türk oyuncuları sadece kendinizden değil diğer türk guildlerinden de soğutuyor sanki tüm türk guildleri böyle gibi bir izlenim yaratıyorsunuz.

    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Belketre den saygılar.


    Addonlarım karakterimin etrafını kapatıyor,ondan üstümdeki markı göremiyorum diyip Sindragosa fightında 15 kişiyi donduran bir failerdın sende Belketre.Fail olduktan sonra ventten millete verdiğin ukala cevaplardan ötürü ben seni daha ilk gün atardım officer olsam inan buna.Haylaz'a gelince,senden 10 kat iyi raiderdır emin olabilirsin.

    Sonuç olarak bu guild sebepsiz adam atmaz,sende kendini daha fazla küçük düşürmeden kapa mevzuyu istersen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sargeist

    Ayda 20 oyuncu alıp 15 ini atıyoruz diye yakınan fakat Adanalı,Haylaz gibi failer oyuncuları raider yapıp en azından onlara nispeten daha iyi oyuncuları sebep bile belirtmeden guildden atan çelişkilerle dolu bir guildsiniz maalesef.Progress yapamıyoruz diye yakınıyorsunuz ama önce yeni oyuncu almadan mevcut kadroyu gözden geçirmenizi tavsiye ederim şiddetle,bu tip tavırlarla türk oyuncuları sadece kendinizden değil diğer türk guildlerinden de soğutuyor sanki tüm türk guildleri böyle gibi bir izlenim yaratıyorsunuz.

    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Belketre den saygılar.


    Amacım kimseyi savunmak değil ama dediğin kişilerden Haylaz ile 1.5 sene civarı birlikte oynadım. Ne kadar iyi, ne kadar kötü oyuncu yorum yapmak bana düşmez ama özverisinden asla şüphe duymadım. Kendisi wow oynamayı zevkli kılan kişilerdendir. Herkes hata yapar. Ben de çok yapmışımdır. Ama olay birlikte daha az hata yapıp daha çok başarılı olmak. Bunu yapmak için özveri gerekir. Gereken zamanda, gereken eşyalarla hazır bulunmayı gerekir. Başka şeylerden fedakarlık edip amaca odaklanmayı gerektirir. Ben de çok raid kaçırdım zamanında. Her zaman insanın istediği gibi olmuyor her şey. Planlarımız sadece yapmayı düşündüğümüz şeyler. Ama her zaman yapmayı düşündüğümüzü yapamayız. Bu yüzden farklı oyuncuları örnek gösterip onların üzerinden farklı bir konu hakkında isyanda bulunmak biraz garip bir durum gibi geldi bana.

    Destination'da 1.5 ay civarı oynadım. Çoğu kişiyi tanıyorum. Oyunu bırakmaz zorunda kalmasam onlardan ayrılmak gibi bir niyetim yoktu. 4.5 sene wow oynamış birisi olarak içinde bulunduğum en eğlenceli ve başarılı guildlerden birisidir. Sebepsiz yere oyuncu atacaklarını sanmam çünkü oyuncu alırken zaten çok seçiciler. Yanlış anlama suçlamalarında haksızsın demiyorum, olay hakkında bilgim yok. Ama belki suçun bir kısımı da sendedir.

    Son olarak guild başvuru formu hakkında eleman arayan iş yeri gibi yakıştırması yapılmış. Bütün ciddi olarak progress kasan guildlerin guilde üye alımlarında bu kadar titiz formaları vardır. Siz bir de yabancılarınkisini görseniz. Adamlar elinizdeki bilgisayarın özelliklerinden kullandığınız mikrofonun ses netliğine kadar bir sürü farklı unsur sunuyorlar size. Ama başarılı olmak için bu şart. Biraz seçici olmak lazım. Yoksa başarı biraz uzak olur.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.